Hepsi değil de bazıları kullanılabiliyor diye biliyorum, doktora danışmakta fayda var yine de.İyi akşamlar kızlar bizim kırkımız çıktı ama benim lekelenmelerim devam ediyo normal mi ? Birde doğum kontrol hapı kullanabilirmiyim emziriyorum
Ben de hissediyorum gurulduyor bazen karnı emzirirken, hatta sırtını sıvazlarken de gazın yukarıya doğru çıktığını hissediyorum hemen arkasından ağzından gaz çıkarıyor zaten.Emzirirken bağırsak hareketlerini elimin altında hissediyorum
Zaten özlendiği için bir daha bebek yapılıyorKizlar arttik pek cok kisi yazmiyo burda. Hamileyken sayfalarca yazardk. Valla allahn gucune gtmesin ama o gunleri ozledm asla aklima gelmezdi ozleyecegim. Hamileligi sevmiorm sanardm. Heralde o gunleri de ozledgime gore bugunleri kesin ozlerm
Yaptım canım denedim onu da. En terli sütlü kusmuklu pijamamı koydum yemedi benim oğlanBiz daha üç yaşındayız kreş okul hicbirsey yokannem uzakta oturuyor gelse de felçli bana faydası olmuyor gene şükür ya ilerleyip gidiyoruz bir şekilde havalar isinsa braz ikisini de alıp çıkarım dışarı kızı oyun grubuna veririm bu hastalık braz hafiflese şuan çok yeni küçük hava soğuk hep erteliyoruz birseyleri
Bioagaia probiyotik canim
Eki Görüntüle 3007215 canim bak bu tarz baglamasiz bir sling alabilirsin bn kendim yaptım kumaştan slingi kızımda bunda da kullanıyorum hala hayat kurtarıcı gercekten
Canım kucağa alışmış olamaz bebekler ilk üç ay alışkanlık kazanmazlar şuan yenidoğan bunlar ve tek bildikleri bizim kokumuz bizim sicakligimiz ondan kaynaklı bu tarz kucak isteği olduğunda yapmam gereken iş varsa ben yatağını isitiyorum önce sıcak oluyor yatacağı yer sonra tsortumu çıkartıp yanına koyuyorum pıs pıs yapıp bırakıyorum duruyor dene bence sende
Büyüdükçe kaka sayısı azalıp çiş sayısı artıyor normaldir bence. Popoyu sürekli uyarmaya hele bir şeyler sokmaya hiç gerek yok bu sefer o şekilde kaka yapmaya alışır.Canım bizim bebişlerin arasında iki gün var, bu hafta başından beri bizimkinin de çok azaldı kakaları. Hatta yapamayıp ağladı dün ve bugün. Bacak hareketleri yaptırdım biraz rahatladı. Pzt dr kontrolü var soracağım.
Kizlar arttik pek cok kisi yazmiyo burda. Hamileyken sayfalarca yazardk. Valla allahn gucune gtmesin ama o gunleri ozledm asla aklima gelmezdi ozleyecegim. Hamileligi sevmiorm sanardm. Heralde o gunleri de ozledgime gore bugunleri kesin ozlerm
İyi akşamlar kızlar bizim kırkımız çıktı ama benim lekelenmelerim devam ediyo normal mi ? Birde doğum kontrol hapı kullanabilirmiyim emziriyorum
Beyaz olanlar değil onlar normal dedi canım bizim tek yüzde var boyna kulağa doğru da var kırmızı sivilce tarzı değil bir ysbskta daha çok var doktorumuz alerjiye benziyor süt alerjisi olabilir büyük ihtimal bir süre dikkat et yediklerini kes süt ürünlerini bir dene bir daha ki kontrolde hatırlat yeniden yüzüne vücuduna bakıp değerlendirelim dediBziim d aynı yüzünde ki sivilcemesi kirmixiliklwr arttı yediklerimiz mi dokunuyo Muş yanağı degdik e arttiyir sonra geçiyor başka yerinde cikiyor ne yapacağız
Organ çok küçük olunca sorun olmaz dimi cnm aklımı karıştırdı kuzenim çok küçükken yaptırınca yeniden ilerde sünnet olması gerekebiliyormus dogrumudur bilmiyorum ama bende erkenden yaptırmak istiyorum fiyatları öğrenip yaptırmayı düşünüyorum tek başıma bakıyorum ben alt değiştirme sorun olacak o zmn. Vicudun da yok canım yüz boyna ve kulağa doğru isilik tarzı kızarıklık değil bunlar foto yükleyebilirsin yüklerim farklı bir kızarıklık doktor isilik olsa anlardı bnce direk görünce alerjiye benziyor yediklerini dikkat etmelisin dediCanım sana tavsiyem sünneti hemen yaptır. Biz 29 günlükken yaptırdık. Kıpır kıpır o ayaklar hiç durmuyor. Her alt açmada pansuman yapman lazım. 2 kişi altını kapatabiliyorsun. Birinin ayakları tutması lazım, birinin krem sürmesi gerekiyor. Yüzündeki kızarıklıklar isilik gibiyse o sıcaktandır. Vücudunda var mı o önemli. Sadece yüzdeyse eviniz fazla sıcaktır. Benim oğlanın da öyle yüzü. Sık sık banyo yaptırmak evi de serin tutmak lazım. Erkek bebekler sıcağa gelemiyor. Alerji değildir bence seninki.
Ayy Allah'tan benimki yiyor bugün 6 dan 9 a kadar kucakta kısır döngüye girdik kucakta uyuyo yatiriorm uyanio hoşuma gidio ama artk yoruldum çıkarttım tsortumu yatağına koydum daha kalkmadı ohhhA
Yaptım canım denedim onu da. En terli sütlü kusmuklu pijamamı koydum yemedi benim oğlan
Tamam canım bana da haber verirsen sevinirimCanım bizim bebişlerin arasında iki gün var, bu hafta başından beri bizimkinin de çok azaldı kakaları. Hatta yapamayıp ağladı dün ve bugün. Bacak hareketleri yaptırdım biraz rahatladı. Pzt dr kontrolü var soracağım.
Bir gece kitle bebeği eşine bak bakalım ağzını açıyor muEşim manyak mıdır nedir kırkın çıktı değil mi 3.yü de mi yapsak diyor
Benim oğlumun da bir ara baya ergenlik sivilcesi gibi ucu beyaz kızarıklıklar oluyordu onlar geçti şimdi çenesinde ağzının kenarlarında kızarıklık var ama sivilce gibi değil bu sefer, sanki süt değen yerler oluyormuş gibi geldi, inşallah alerji değildirBeyaz olanlar değil onlar normal dedi canım bizim tek yüzde var boyna kulağa doğru da var kırmızı sivilce tarzı değil bir ysbskta daha çok var doktorumuz alerjiye benziyor süt alerjisi olabilir büyük ihtimal bir süre dikkat et yediklerini kes süt ürünlerini bir dene bir daha ki kontrolde hatırlat yeniden yüzüne vücuduna bakıp değerlendirelim dedi
Organ çok küçük olunca sorun olmaz dimi cnm aklımı karıştırdı kuzenim çok küçükken yaptırınca yeniden ilerde sünnet olması gerekebiliyormus dogrumudur bilmiyorum ama bende erkenden yaptırmak istiyorum fiyatları öğrenip yaptırmayı düşünüyorum tek başıma bakıyorum ben alt değiştirme sorun olacak o zmn. Vicudun da yok canım yüz boyna ve kulağa doğru isilik tarzı kızarıklık değil bunlar foto yükleyebilirsin yüklerim farklı bir kızarıklık doktor isilik olsa anlardı bnce direk görünce alerjiye benziyor yediklerini dikkat etmelisin dedi
Ayy Allah'tan benimki yiyor bugün 6 dan 9 a kadar kucakta kısır döngüye girdik kucakta uyuyo yatiriorm uyanio hoşuma gidio ama artk yoruldum çıkarttım tsortumu yatağına koydum daha kalkmadı ohhh
Bizde de kırmızı kırmızı benekler oluşup kayboluyo sonra tekrar oluyo anlamadım yarın sorcamdoktoraBenim oğlumun da bir ara baya ergenlik sivilcesi gibi ucu beyaz kızarıklıklar oluyordu onlar geçti şimdi çenesinde ağzının kenarlarında kızarıklık var ama sivilce gibi değil bu sefer, sanki süt değen yerler oluyormuş gibi geldi, inşallah alerji değildir
Yine destek gerekiyor tamamen geçti diyemem eskiden %100 iken bu zamanlarda %40 oldu diyebilirim oranlamak gerekirse. Bugün nazar mı değdi nedir çok gazlı ve sıkıntılı oldu yineSonra düzeldi mi kendi yapmaya başladı mı
Yaaa çok sevindim canım. Bana da sağlık ocağındaki hemşire söylemişti gözümğn önünde kakasını lak diye yapınca inanamamıştımHay allah razi olsunyaptim baya tahatlatti cok sukur epey yapti kakasini hamdolsun kivraniyordu resmen
Bende kafayı yemis olabilirimEşim manyak mıdır nedir kırkın çıktı değil mi 3.yü de mi yapsak diyor
Sonra inanmıyorlar dimi durmadığınaBenim kızım gündüz hep ayakta ne zaman ki babası işten geliyo kız pat diye derin uykuya dalıyo
Kesinlikle ben de öyle :/ bu arada ben ocak annesi olacakken aniden kasım annesi oldum. En baştan beri bu forumdaydım hatırlarsan 2 ocak annesi olacaktım güya. O kasım forumuna da gidiyorum arada ama yokkk burdaki samimiyetKizlar arttik pek cok kisi yazmiyo burda. Hamileyken sayfalarca yazardk. Valla allahn gucune gtmesin ama o gunleri ozledm asla aklima gelmezdi ozleyecegim. Hamileligi sevmiorm sanardm. Heralde o gunleri de ozledgime gore bugunleri kesin ozlerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?