2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar arttik pek cok kisi yazmiyo burda. Hamileyken sayfalarca yazardk. Valla allahn gucune gtmesin ama o gunleri ozledm asla aklima gelmezdi ozleyecegim. Hamileligi sevmiorm sanardm. Heralde o gunleri de ozledgime gore bugunleri kesin ozlerm
Zaten özlendiği için bir daha bebek yapılıyor

A Yaptım canım denedim onu da. En terli sütlü kusmuklu pijamamı koydum yemedi benim oğlan

Büyüdükçe kaka sayısı azalıp çiş sayısı artıyor normaldir bence. Popoyu sürekli uyarmaya hele bir şeyler sokmaya hiç gerek yok bu sefer o şekilde kaka yapmaya alışır.

Kizlar arttik pek cok kisi yazmiyo burda. Hamileyken sayfalarca yazardk. Valla allahn gucune gtmesin ama o gunleri ozledm asla aklima gelmezdi ozleyecegim. Hamileligi sevmiorm sanardm. Heralde o gunleri de ozledgime gore bugunleri kesin ozlerm

Keşke karnımda dursaydı
Uyuyamıyorum sanıyordum.

Bziim d aynı yüzünde ki sivilcemesi kirmixiliklwr arttı yediklerimiz mi dokunuyo Muş yanağı degdik e arttiyir sonra geçiyor başka yerinde cikiyor ne yapacağız
Beyaz olanlar değil onlar normal dedi canım bizim tek yüzde var boyna kulağa doğru da var kırmızı sivilce tarzı değil bir ysbskta daha çok var doktorumuz alerjiye benziyor süt alerjisi olabilir büyük ihtimal bir süre dikkat et yediklerini kes süt ürünlerini bir dene bir daha ki kontrolde hatırlat yeniden yüzüne vücuduna bakıp değerlendirelim dedi
Organ çok küçük olunca sorun olmaz dimi cnm aklımı karıştırdı kuzenim çok küçükken yaptırınca yeniden ilerde sünnet olması gerekebiliyormus dogrumudur bilmiyorum ama bende erkenden yaptırmak istiyorum fiyatları öğrenip yaptırmayı düşünüyorum tek başıma bakıyorum ben alt değiştirme sorun olacak o zmn. Vicudun da yok canım yüz boyna ve kulağa doğru isilik tarzı kızarıklık değil bunlar foto yükleyebilirsin yüklerim farklı bir kızarıklık doktor isilik olsa anlardı bnce direk görünce alerjiye benziyor yediklerini dikkat etmelisin dedi
A
Yaptım canım denedim onu da. En terli sütlü kusmuklu pijamamı koydum yemedi benim oğlan
Ayy Allah'tan benimki yiyor bugün 6 dan 9 a kadar kucakta kısır döngüye girdik kucakta uyuyo yatiriorm uyanio hoşuma gidio ama artk yoruldum çıkarttım tsortumu yatağına koydum daha kalkmadı ohhh

Benim oğlumun da bir ara baya ergenlik sivilcesi gibi ucu beyaz kızarıklıklar oluyordu onlar geçti şimdi çenesinde ağzının kenarlarında kızarıklık var ama sivilce gibi değil bu sefer, sanki süt değen yerler oluyormuş gibi geldi, inşallah alerji değildir

Bizde de kırmızı kırmızı benekler oluşup kayboluyo sonra tekrar oluyo anlamadım yarın sorcamdoktora

Kesinlikle ben de öyle :/ bu arada ben ocak annesi olacakken aniden kasım annesi oldum. En baştan beri bu forumdaydım hatırlarsan 2 ocak annesi olacaktım güya. O kasım forumuna da gidiyorum arada ama yokkk burdaki samimiyet burayı daha çok seviyorum. herkes birbirine hava basıyor resmen bebek kilosuyla, uyku sorunu olmayışıyla, sütünün fazla oluşuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…