Kaç saat uyuyor gece uzun? Bugün banyodan sonra ilk defa 3 saat uyudu uyandırmadan emzirdim üstüne 1 saat daha uyudu. 3 saati geçirmek istemiyorum uyusa bile
Doktor bana 2 saatte 1 emzir demişti. Bende şekeri düşer diye korkuyorum. Yarın sabah doktora gideceğim soracağım, doktoru da değiştirdim. Öğrenince yazar etiket yaparım seni
Ayakta emzirme
Ayakta zıplayarak emzirme
Duş altında emzirme
Karanlık oda da emzirme
Bebeği yatağa yatırıp üzerine doğru emzirme yada anakucagina koyardim yüz yüze gelip memeyi verirdim bu şekilde en etkili olmuştu
uyku arasında verme
Aklıma gelen bunlar canım
Ay kızlar ben daha önceden internette denk gelmiştim bir sürü anne banyoda bebeğin sırtını ovup diken gibi bir şey çıkarıyordu, bebek rahatlıyor ağlamıyırmuşşş, oğlumda geç gördüm diye üzülmüştüm bugün banyoda aklıma geldi kızıma yaptım hakkaten o dikenler çıktı. Ama işe yarar mı bilmiyorm
Ay kızlar ben daha önceden internette denk gelmiştim bir sürü anne banyoda bebeğin sırtını ovup diken gibi bir şey çıkarıyordu, bebek rahatlıyor ağlamıyırmuşşş, oğlumda geç gördüm diye üzülmüştüm bugün banyoda aklıma geldi kızıma yaptım hakkaten o dikenler çıktı. Ama işe yarar mı bilmiyorm
Benim paşada 40dan sonra huy edindi sanırım sabah 5te kalkıyor öğlen 12 ye kadar ayakta sonra uyuyoruz gece uyumaya çalışmakla gündüz uyumakla yani bütün gün yatakda geçiyor ev yangın yeri gibi
Önceki gün gündüz çok yorgun ve yogundum sütüm de iyice azalmıştı. Saat 6 da bebeğim mizirdanmaya başladı takı 9 a kadar. Bakıyorum göğsümde süt var. En son gözlerimin içine bakarak dudağını büzdü bir ağladı içime mama hazırlamak geldi. Meğer yavrum açmış nasıl anlamadım mamasını içti sonra tık uyudu. İçim çok acıdı aciktigjni anlamadım diye. Bl
Aslında sağmak gerekiyor. Mastit oldum sanırım. Benimki de gece bazen uzun uyuyor süt kalıyor memede. 2 memeyi birden boşaltamıyor. Lahana koydum şimdi umarım iyi gelir.