2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar sezeryan sonrasında karın içinde acıma yaşayan var mı 34gun oldu yara izinin üstünde karnımı n içi açıyor bu normal mi
Bence normal. Benimki de aciyordu. Hatta simdi bile bastirsam acir
insallah yqpiyodur benim de bugun 2. Gun basladim
meme reddi icin neler yapmistin. Biz de bir cozuyoruz bir basa donuyoruz bu meme isinde..
o ne yahu? Ne dikeni cok merak ettim
Benim kanamam 25 ile 30. Günler arasında bitmişti simdi hafif kanamam var günlük pede bulaşmış kasiklarim ağrıyor sanırım adet oldum bu kadar erken olur mu ya?
Benim de durup durup tekrar oluyo bence regl degiliz henuz normal kanamalar.

Bitmez canım daha emerken yenisini üretiyor, fark etmiyor musun? Gece bebeğim 2 saat uyuduğunda ben de uyuyorum kalktığımda sızlıyor sertleşmiş oluyor ben gece sağmakla uğraşamam, gündüz de bebeğim uyumadığı için sağmaya zaten fırsat olmuyor.

Ben ona takılmadım annemler bi yere gidecekti o yüzden erken yıkadık.
Benim göğüsler genelde hem yumuşak süt yok mu diye hiç düşünmedim

Evet gece sertleşiyor göğsüm bende sağamıyorum. Gündüz daha sık emdiği için daha yumuşak. Seninde sık emdiğinde yumuşak oluyor dimi göğüslerin

Kızlar bugün bir markete gittim, bahçede hava aldım biraz sanki boğaz turu atmışım öyle iyi geldi. Salak salak etrafa baktım
Evet o etrafa bakmak hayatın değişmiş olduğunu düşünme bi garip değişik duygular evde seni bekleyen bir bebek.. İlk çocuk böyle oluyo garip bi psikoloji

Aslında sağmak gerekiyor. Mastit oldum sanırım. Benimki de gece bazen uzun uyuyor süt kalıyor memede. 2 memeyi birden boşaltamıyor. Lahana koydum şimdi umarım iyi gelir.

Aslında sağmak gerekiyor. Mastit oldum sanırım. Benimki de gece bazen uzun uyuyor süt kalıyor memede. 2 memeyi birden boşaltamıyor. Lahana koydum şimdi umarım iyi gelir.
Kaç saat uyuyor gece uzun? Bugün banyodan sonra ilk defa 3 saat uyudu uyandırmadan emzirdim üstüne 1 saat daha uyudu. 3 saati geçirmek istemiyorum uyusa bile

O nasıl bi şey nerden ne çıkarıyorsun

Evet gece sertleşiyor göğsüm bende sağamıyorum. Gündüz daha sık emdiği için daha yumuşak. Seninde sık emdiğinde yumuşak oluyor dimi göğüslerin
Aynen canım bence öyle zaten yumuşak göğüste de süt bitti diye bir şey yok, burda biri paylaşmıştı bebek bir süre emmeyince ön süt oranı artıyor o yüzden sertleşiyor göğüs.

Canım ben veriyorum akşama bittiğini düşünüyorum artık sürekli emince emince uyumayinca hep memede benim öyle aman aman süt üretimim yok gün içinde tamam ama aksama artık em em.. Böyle bi gicirti sesi gibi geliyo sünger sesi gibi bilemedim nasıl diyim memede süt yok çekmeye çalışıyor bi ses geliyo o esnada
Bazı günler vermeme gerek kalmıyor anlıyorum artık onu bazende 90 veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…