Ya bu solgar sut yapiyo diyorz da kandiriyo mu acaba diye dusunmeye basladm. Gogsum sisiyo sertlesiyo asiri agri yapiyo. Gece 2 kere ayni memeden verdm sabah yine o meme cok sis agrili uyandim. Bebek ordan emmeyince sagim yapaym dedim normalde bebek emdikten snr sagsam 40 50 cikar o memeden bu sefer 70 sagdm hic emilmemis haliyle. Sagdiktan snr baya bosalmis olmasina ramen dogru durust yumusamadi ve agrisi devam ediyo. Bebek de ben sagdiktan yarim saat snr emmek istedi bence niyeti doymak degil uyumakti ama emdi yine de ayni memeden sut var miydi yok muydu o emerken artik bilemiorm. Zaten uyumadi da
Ben avent kullanıyorum günde 1 sefer akşamları veriyorum mamayı o da gece uzun uyumasina o arada da memelerin dolmasina yarıyo.. Aksama kadar em em artik bi şey kalmıyor bende geceye
Mama vermesem saatlerce memede uyumadan gececek o zaman da asla dolmuyor benimki yani mecburum mamaya.. 50 günlük olduk şimdilik bi sıkıntı yok ama meme reddi genelde 3. 4. Ayda başlıyor dışarıya ilgide arttikca inşallah kimsede olmaz
Bende oğlumda yaşadım o kadar direndim neler neler yaptım uğraştım çok şükür geri döndürdum hemde yine hem mama hem mama şeklinde.. 26 ay boyunca da emzirdim biberonla da hep destek olarak
Ay kızlar ben daha önceden internette denk gelmiştim bir sürü anne banyoda bebeğin sırtını ovup diken gibi bir şey çıkarıyordu, bebek rahatlıyor ağlamıyırmuşşş, oğlumda geç gördüm diye üzülmüştüm bugün banyoda aklıma geldi kızıma yaptım hakkaten o dikenler çıktı. Ama işe yarar mı bilmiyorm
Benim kanamam 25 ile 30. Günler arasında bitmişti simdi hafif kanamam var günlük pede bulaşmış kasiklarim ağrıyor sanırım adet oldum bu kadar erken olur mu ya?
Durmadan emdiği zaman mama mı vermek gerekiyor. Burada arkadaş yazmışta göğüslerinin dolmasına fırsat vermiyormuş akşam 1 kere mama veriyormuş. Kafam karıştı valla süt biter mi öyle hemen emiyor sürekli diye. Çünkü aralık annelerinde de sürekli meme de duran bebekler vardı da. Bu emzirme işi ne karışıkmış
Bitmez canım daha emerken yenisini üretiyor, fark etmiyor musun? Gece bebeğim 2 saat uyuduğunda ben de uyuyorum kalktığımda sızlıyor sertleşmiş oluyor ben gece sağmakla uğraşamam, gündüz de bebeğim uyumadığı için sağmaya zaten fırsat olmuyor.
Kızlar benim kafama takılan bir şey var sizlere danışmak istedim şimdi bu 40 metresi çocuğun ilk doğduğu gün bir gün mü sayılıyor ona göre hesaplayacağım ona göre banyosunu yaptıracağım annem erkek bebekler bir gün önce yıkanır diyor sizler nasıl yaptınız
Bitmez canım daha emerken yenisini üretiyor, fark etmiyor musun? Gece bebeğim 2 saat uyuduğunda ben de uyuyorum kalktığımda sızlıyor sertleşmiş oluyor ben gece sağmakla uğraşamam, gündüz de bebeğim uyumadığı için sağmaya zaten fırsat olmuyor.
Evet o etrafa bakmak hayatın değişmiş olduğunu düşünme bi garip değişik duygular evde seni bekleyen bir bebek.. İlk çocuk böyle oluyo garip bi psikoloji
Aslında sağmak gerekiyor. Mastit oldum sanırım. Benimki de gece bazen uzun uyuyor süt kalıyor memede. 2 memeyi birden boşaltamıyor. Lahana koydum şimdi umarım iyi gelir.
Aslında sağmak gerekiyor. Mastit oldum sanırım. Benimki de gece bazen uzun uyuyor süt kalıyor memede. 2 memeyi birden boşaltamıyor. Lahana koydum şimdi umarım iyi gelir.
Kaç saat uyuyor gece uzun? Bugün banyodan sonra ilk defa 3 saat uyudu uyandırmadan emzirdim üstüne 1 saat daha uyudu. 3 saati geçirmek istemiyorum uyusa bile
Ay kızlar ben daha önceden internette denk gelmiştim bir sürü anne banyoda bebeğin sırtını ovup diken gibi bir şey çıkarıyordu, bebek rahatlıyor ağlamıyırmuşşş, oğlumda geç gördüm diye üzülmüştüm bugün banyoda aklıma geldi kızıma yaptım hakkaten o dikenler çıktı. Ama işe yarar mı bilmiyorm
Aynen canım bence öyle zaten yumuşak göğüste de süt bitti diye bir şey yok, burda biri paylaşmıştı bebek bir süre emmeyince ön süt oranı artıyor o yüzden sertleşiyor göğüs.
Durmadan emdiği zaman mama mı vermek gerekiyor. Burada arkadaş yazmışta göğüslerinin dolmasına fırsat vermiyormuş akşam 1 kere mama veriyormuş. Kafam karıştı valla süt biter mi öyle hemen emiyor sürekli diye. Çünkü aralık annelerinde de sürekli meme de duran bebekler vardı da. Bu emzirme işi ne karışıkmış
Canım ben veriyorum akşama bittiğini düşünüyorum artık sürekli emince emince uyumayinca hep memede benim öyle aman aman süt üretimim yok gün içinde tamam ama aksama artık em em.. Böyle bi gicirti sesi gibi geliyo sünger sesi gibi bilemedim nasıl diyim memede süt yok çekmeye çalışıyor bi ses geliyo o esnada
Bazı günler vermeme gerek kalmıyor anlıyorum artık onu bazende 90 veriyorum