2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay kızlar ben daha önceden internette denk gelmiştim bir sürü anne banyoda bebeğin sırtını ovup diken gibi bir şey çıkarıyordu, bebek rahatlıyor ağlamıyırmuşşş, oğlumda geç gördüm diye üzülmüştüm bugün banyoda aklıma geldi kızıma yaptım hakkaten o dikenler çıktı. Ama işe yarar mı bilmiyorm

Kızlar benim kafama takılan bir şey var sizlere danışmak istedim şimdi bu 40 metresi çocuğun ilk doğduğu gün bir gün mü sayılıyor ona göre hesaplayacağım ona göre banyosunu yaptıracağım annem erkek bebekler bir gün önce yıkanır diyor sizler nasıl yaptınız

Ben de hiccc çıkmadım tek bebeğin Dr kontrolleri için ciktim
Benim bebeğim de sadece doktor için çıktı ama ben çok çıktım. Annem varken buzluktan süt ayarlayıp bebeği ona bırakıp kaçıyorduk. şimdi pazar günü için plan yaptık bakalım tüm aile siftahı yapalım diyoruz

Doğduğu gün 1 diye sayıp 40.gün kırkını çıkardım

Dışarı çıkacağın için mi süt sağıyorsun, başka nedeni var mı?

Burdaki takvimde 40ı görünce yaptırdım ben canım. Çok fark etmez herhalde ya 39-40.

Ay o ne ki ilk defa duydum.

Nasıl bir diken anlamadım ilk defa duydum

Benim kanamam 25 ile 30. Günler arasında bitmişti simdi hafif kanamam var günlük pede bulaşmış kasiklarim ağrıyor sanırım adet oldum bu kadar erken olur mu ya?

Hiç sağmıyorum normalde. İlk günler sağdıklarım var sadece. 3-5 tane kaldı şu an sağamam sanırım durmadan emiyor sağsam çıkar mı ki bu durumda hiç denemedim.
Durmadan emdiği zaman mama mı vermek gerekiyor. Burada arkadaş yazmışta göğüslerinin dolmasına fırsat vermiyormuş akşam 1 kere mama veriyormuş. Kafam karıştı valla süt biter mi öyle hemen emiyor sürekli diye. Çünkü aralık annelerinde de sürekli meme de duran bebekler vardı da. Bu emzirme işi ne karışıkmış

Meme de süt bitmezmiş. Arz talep meselesi imiş. Bebek ne kadar çok emerse beyne o kadar uyarı gider ve süt üretilirmiş

Kızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
Benim kızında oyle annem normal dedi doktora hic sormadım

Benim kanamam 25 ile 30. Günler arasında bitmişti simdi hafif kanamam var günlük pede bulaşmış kasiklarim ağrıyor sanırım adet oldum bu kadar erken olur mu ya?
Olur tabi ben bu ayin 8 inde olmustum normal 5 gun surdu yogun bitti. Simdi gene oldum bir kac ay düzensizlik olabiliyormus

Akşam mamayı kaç cc veriyorsunuz ?

Kızımın sağ tarafında var kalçada değil yan kemiklerde her seferinde doktora sorayım diyorum unutuyorum geçmedi o morluk doğduğundan beri duruyor
Cok enteresan bu bizde de var
Ben igne filan yaptıklarıni düşünmüştüm ama neden gecmedi diyordum
Bizim Sadece bi tarafımızda var
Sol Bacağın ust kısmında yan taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…