2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayy buzluk işi çok güzelmiş. Benim buzluktekiler bitti sayılır misafir gelince hep çıkardık

Bende buzluğa sadece bezelye koymuşum hamileyim halsizim diye hiç bir şey yok . Sadece konserve domateslerim var çok hata yapmışım çok köftem bile yok . Köfteci Yusuf tan eve çağırıyorum

Bende buzluğa sadece bezelye koymuşum hamileyim halsizim diye hiç bir şey yok . Sadece konserve domateslerim var çok hata yapmışım çok köftem bile yok . Köfteci Yusuf tan eve çağırıyorum
Bende oyle wala cogunlukla disardan soluyoruz mecbur hamileyim die benimde elim degmedi asiri halsizdim ugrasamiyordum evvelki sene salcami bile kendim yaptiydim neyse seneye artik

Sizin bebeklerde son zamanlarda emerken, başını memeye gömüp çevirme, elini yüzüne gözüne götürüp ovalama eline geleni çekme gibi harp ederek mi emiyor acaba?
Aynısını benim kızım da yapmaya başladı neden acaba yoktu böyle bir huyu

Ben yeşil kabak yemeği yemiştim ondan şüphe duydum canim

5.5 kg ben 4 kullaniyorum bil bol ferah ferah 3 no siparislerim yeni geldi 3 e dondum tam gelio 3 simdi

Aboo ne ettin sen 4 ne la hangi marka bu bez
Aaa aklima ne geldi yemek programina dondurmiyim ama sulu kofteninde koftelerini bizlugami atiyorsun ?

Evet top şeklinde ve normal şekilde koyuyorum pratik oluyor yoksa zaman yetiştirmem hafta sonu eşimle vakit buldukca yapıyoruz böyle börek felah köfte et köftesi

Ben de bugun arkadasıma gittim resmen havam degıstı yaa. Acaba ben mi abartıyorum dıye Dusunuyorum. Sureklı temızlık ve yemek yapma cabası bır seylere yetmeye calısmak yoruyor insanı bugun öylece kapattım kapıyı cıktım aksam geldıgımde moralım ıyı oldugundan yemegı bıle keyifle yaptım. Kendin ıcın bırsey yap dıye hatırlatacağım kendıme bundan sonra

Aboo ne ettin sen 4 ne la hangi marka bu bez

Evet top şeklinde ve normal şekilde koyuyorum pratik oluyor yoksa zaman yetiştirmem hafta sonu eşimle vakit buldukca yapıyoruz böyle börek felah köfte et köftesi
Sleppy. Ya 2.1 tl kampanyasi vardi 3 ve 4 aldiydim sonra bitince yeni sip. Gelene kadar 4 e mahkum kaldik bir iki gun
Ama bence 4 te guzel yaa

Kesinlikle oyle bende eve yetisicem die parcaliyrm kendimi ama sonra ben bitiyrm. Bugun bende evi darmadagin birakip ciktim geldim kiz uyudu hevesle neseyle topladim

Kızlar benim bebeğim sabahtan beri kusacakmış gibi yapıyo ağzından köpük çıkıyo korkuyorum niye böyle oluyo acaba bilgisi olan var mı?

Kızlar ben de sizin gibi yapiyim dedim önce emzirdim sonra buzluktan süt çıkardım 10 ml anca içti bıraktı. bu bebeğimin emmekle doyduğunu gösterir sanırım artık ben zaten emindim doyduğuna da bi deniyim dedim yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…