2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kaç dk emiyor? Gece uykusuna bu saatlerde mi geçiyor? İçmediyse doymuştur

Kesinlikle oyle bende eve yetisicem die parcaliyrm kendimi ama sonra ben bitiyrm. Bugun bende evi darmadagin birakip ciktim geldim kiz uyudu hevesle neseyle topladim
Bırak dağınık kalsın canım
Çocuklara anca yetişiyorum yemeği bile eşim evdeyse ya da akşam gelince yapabiliyorum. Akşam 7-7 buçukta anca oturabiliyoruz yemeğe.

Az önce uyudu. Emme süresi değişiyor ya bazen 15 dk tek meme bazen iki meme. Bazen savaşarak emiyor tazyikten ya da gazdan o zaman ara vere vere emzirdiğimden yarım saati buluyor.
Bu durum bizde de oluyor. 2 akşamdır misafir olduğu için 10-12 gibi uyudu. Bakalım şimdi emiyor inşallah uyanmaz gazını nasıl çıkartacağım diye düşünüyorum

Bende geçen akşam doymuyor mu acaba diye 90cc mama yaptım zorla anca 5-10cc içti. Demek ki doyuyor dedim. Bugün aylık kontrol vardı hastane çıkış kilosunun üzerine 1kg almış demek ki sütüm yetiyor

Az önce uyudu. Emme süresi değişiyor ya bazen 15 dk tek meme bazen iki meme. Bazen savaşarak emiyor tazyikten ya da gazdan o zaman ara vere vere emzirdiğimden yarım saati buluyor.
Ne gzl peki 15 dk emince direk memede uyuyo mu
Ben cogu zaman 45 dk 1 saat fln tutuyorm memede emzik yapiyo beni. Bugun ben de buzluktan vereym dedm benimki de almadi ya. Gunu gununu tutmuyo. Butun gun uyuyamamisti yarim saat memede yarim saat besikte yarim saat de arabada uyumustur yine yola gidiyorz diye sagim yapmistm 5 gibiydi sanirm hem biberonu hem memeyi vermistm allah 5bckta arabada bi uyudu hala uyanmadi pusetten besige koyarken uyanir dedm ona da uyanmadi mac sesine de uyanmadi. Ay insallah sabah 4te gozlerini acip bakinmaya baslamaz

@Azizinsan onu benim kızım da yapıyor yüzümü kaşınıyor acaba diyorum (omzumda da yapıyor) emerken yakamdan tutup kendine çekiyor. Bunu nerdeyse doğduktan kısa bir süre sonra yapmaya başladı
Benim ki de beni dövüyor yumruk yapıp vuruyor nasıl bebe bu lar ya şimdiden başladılar sinir asabiyete

Bu durum bizde de oluyor. 2 akşamdır misafir olduğu için 10-12 gibi uyudu. Bakalım şimdi emiyor inşallah uyanmaz gazını nasıl çıkartacağım diye düşünüyorum
Ben geceleri emzirdiğimde gaz çıkarmakla uğraşmıyorum açıkçası sırtına pat pat çocuğun uykusu açılır bence. Ha emerken gözlerini zaten açtıysa yapıyorum ama uyuyorsa ellemiyorum direk koyuyorum yatağa.
Bazen uyuyor emerken ama yerine koyunca uyanıyor, bir de ben şunu fark ettim emerken değil de mesela kucağımda gezdirirken uyursa daha uzun uyuyor yerine koyunca uyanmıyor genelde
O yüzden akşam uykusuna babası geçiriyor ben emzirip veriyorum. ben kızı uyutmaya gidiyorum eşim de oğlanı uyutuyor kucağında.

Çok sık mama değiştirmekte iyi gelmezmiş onu anlamış oldum kullandığım mama en başta sma idi similaca geçince yaramadı yuzunde dokuntuler oldu tekrar sma aldık sorun geçti

Kaç saat uyuyor en uzun emmek için?

Bende dün mama yaptım 10 ml içti. Onu da zor içti. Mamayı sevmedi herhalde dedim tekrar emzirdim. Kusturdum çocuğu. Meme sert olmasa da süt oluyor onu anladım.

Kaç saat uyuyor en uzun emmek için?
Gece 1 buçuk 2 ye kadar uyuyor işte 4-5 saat falan, emziriyorum sonra uyumaya devam. Ama öyle hani huzurlu değil uykusu, arada mızırdanıyor gazdan ama uyanmadıysa almıyorum kucağıma yattığı yerden çıkarıyor gazını sonra devam ediyor bi süre sonra yine kıpırdanmaya başlıyor yine gaz çıkarıyor, çıkaramıyor bazen ağlıyor o zaman alıyorum kucağımda çıkarıyor ya da kaka yapıyor rahatlıyor bezini değiştiriyorum uyumaya devam ediyor. En son 6 gibi açıyor gözünü emziriyorum emzirirken white noise açıyorum onunla 8e kadar falan daha uyuyor.

Bende dün mama yaptım 10 ml içti. Onu da zor içti. Mamayı sevmedi herhalde dedim tekrar emzirdim. Kusturdum çocuğu. Meme sert olmasa da süt oluyor onu anladım.
Ben hiç bebeğim aç kaldı mı, sık sık emzireyim derdinde olmadım ama benim oğlan gerçekten çok obur, sürekli emmek istiyor hala acaba emme refleksi çok güçlü olduğundan sürekli emip rahatlamak mı istiyor kırsam mı şu emzik vermeme inadımı bilemiyorum
Daha beni görünce ağzını açmaya başlıyor iki elini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor, kucağımda zaten omzumu emmekle ya da ağzının değdiği her yerimi emmek istiyor
Yani dışardan biri görse çocuğu saatlerce emzirmemişim de aç bırakmışım zannedecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…