2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hah şöyle şimdi bende çıkıp anama yemeğe gidecem biz her pazartrsi anneme gideriz tüm kardeşler kutsal gün geldi

Ben de tablet veriyorum artık çok sakındım şimdiye kadar ekran konusunda ama günde bi saat kadar oyalanması bile bana yetiyor.
İlk telefon aldık diyince ben de çok şaşırmıştım

Ya ne güzel bi ben beceremedim sanırım bebeyle dışarı çıkmayı dün tövbe ettirdi

Karnı tok altı temiz gazı yok bende anlamadım uyumuyor arkadaş yarım saat te bir uyanıyor iş yapamıyorum . Başlayın var yarım kalıyor. Artık benim gözümden de uyku akiyoif
Hepimizin durumu aynı galiba benim bide 3 çocuktam uyudu diyorum küçük oğlum bi ses yapıyor bizim kız sıçrayıp uyanıyor bazen kendime kızıyorum 3.çocuk neyineydi diye ama kızımı görünce estağfurullah diyorum

Arada yemek fikride versek ya
Neler yapıyosunuz kolay pratik

Bebelerin bütün nazı bize kız. Benim ilk bebe akşama kadar uyumaz burnumdan gelirdi akşam adam eve girince başlardım anlatmaya şöyle oldu böyle oldu diye bebe süt dökmüş kediye dönerdi. Bu çocuk mu yaptı bunları bu mu? Diye sorardı inanmazdı sonra videoya aldım da öyle inandı bana

En son bı arkadaş yeşil kaka olayını anlatmıştı. Ne sonuca vardık yeşil kaka neden oluyormuş
Benim oglanda ilk defa oldu..hemn resmini doktora attim.bazen olabilio dedi..kusma yoksa hemn panik olmayalim dedi..kusma varsa bagirsak enfks.dan şüphelenip tahlil istiyorlar..takipteyim bende..anneme göre de bebek üşutunce yesil yaparmis bi de ben kendimi üşütursem oluyormuş valla sasirdim bende neden yesil kaka oldu..simdi 2. Kakayi bekliorum bakiim nasl olcak

Kesinlikle
Bi de benim oğlan kız da böyleydi gündüz uyumaz gece güzel uyurdu ne kadar şanslısın derdim eşime gece uykusuzluğu hiç çekmedi adam iki bebekte de

Aynen cnm anne yani besikte ben de hep dokunuyorm hepimiz ayniyiz demek ki yanliz olmadigni bilmek gzl
Bi kere uykuya dalip besige yatirdiktan sonra o sekilde yapiyorum da bgn besige koyar koymaz gozler aciliyodu. Saat 1de bi uyutup yatirabildm saglam uyudu ztn cok uykusu vardi ama yine uyandi. Gaz cikardi fln ama aglamasi devam edince yine sagilmis sut verdm 70 icti gerisini istemedi aglanaya da devam etti. 1 saatten fazla agladi mikirdandi en sonunda bi zorrt kaka ve pirt yapti serildi. Ben de öldüm bittm. Bu gece uyuruz insallah

Kendisi de diyor zaten ya arkadaşlarım iş yerinde hep uykusuzluktan dert yanardı bebek olunca maşallah bizimkiler güzel güzel uyuyor der
Ahh bi gündüz oğlanın sütünü hazırlayıp tamamen ona bırakıp kızımla gezmelere gidesim var görsün geceki o melek gündüz nasıl canavara dönüşüyo

Kızlar selam, hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım. Bugün dr kontrolü vardı bebeğin bu kez yeni bir doktora götürdüm. Doktor doçentti, 70 yaşında kendi hiç antibiyotik kullanmamış hayatı boyunca falan, biraz gelenekseldi yani. Geleneksel bakması iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bio gaia’yı kesinlikle önermiyorum daha çok gaza neden oluyor dedi, geçen grupta da bu yönde konuşmalar görmüştüm sizden. Diğer gaz damlaları da genelde kalıcı çözüm olmuyor bir gün işe yarasa diğer gün yaramıyor işin aslı üç ay çekeceksiniz o gaz ağrılarını kabullen dedi. Göbeğin yakılmasından korkuyordum ya, şükür o kadar kolay bir işlemmiş ki uzun bir kibrit çöpü düşünün ucunda gri boyalı bir kısım var. O kısmı değdirdi ve sorun çözüldü şükür, yani umarım çözülmüştür ilerleyen günlerde göreceğiz. Süt alerjisi olabilir mi kakası beyaz uzantılı ve çok hırıltısı var ama bir hafta süt ürünlerini kestim düzelme olmadı dedim. Beyaz uzantılı sarı kaka ilk ay normal, süt ürünlerini kestiğin halde düzelme de olmuyorsa süt alerjisi değildir biraz daha bekleyelim kakasını takipte olalım dedi. Ben kendim pimpirikli olduğum için böyle pozitif bakan doktor görünce hep acaba mı diye kalıyor aklımda. Bunda da öyle oldu ama bakalım hayırlısı.

Benimki bu canım chicco easy fit kanguru, çift yönlü sonrasında dışa dönük kullanılabiliyor

Eklentiler

• Screenshot_20220221_155919.webp
    24 KB · Görüntüleme: 31
Benimkide öyle gazını çıkarsın diye veriyorum babasının omuzunda hemen uyuyor, bende memenin kukusuyla şekerleme yapıyor

Cok severim yemegimde yok eccil fazla yap sevaptir bide konum at gerisini ben hallederim hunharca yeriz biz afiyet sifa olsun

Bende cesaret edemiyorum Blntkbra senden cesaret alıp kanguruyla bahçeye ineceğim bir ara üstüne ne giydirdin canım ?
Wala ici ev kiyafeti ydi bi yelek giydirdim ustune astronot bide ince battaniye sardim kangururunun ustune penye sapka icinede. Wala mis gibiydi daha hergun cikarim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…