Hah şöyle şimdi bende çıkıp anama yemeğe gidecemBen kizi koydum kanguruya ciktim disari cikarken cok agladi dedim en fazla apartman onunden donerim anam disari ciktik 1 saate yakin gezdik eve geldim emzirdim flan sonra ya allah dedim doldurdum kuvetini soktum icine guzelce citiledimayyy depresyon bana gore degil kendime geldim yeminle kizla hava almak iyi geldi oglus okulda. Evi bok goturuyor ama olsundu
Ben de tablet veriyorum artık çok sakındım şimdiye kadar ekran konusunda ama günde bi saat kadar oyalanması bile bana yetiyor.Heee telefon icin sasirdin dimibende cok sasirdim ben yokken kendini dovmus ilk ayriligimizdi tableti vardi camini parcalamisti uzun zamndir telefon istiyordu babasida durumu kurtarmak icin goturup almis anca oyle durmus tabiki yoksa normal bi yas degil hatti flan yok tablet niyetine kullaniyor
Ya ne güzel bi ben beceremedim sanırım bebeyle dışarı çıkmayı dün tövbe ettirdiBen kizi koydum kanguruya ciktim disari cikarken cok agladi dedim en fazla apartman onunden donerim anam disari ciktik 1 saate yakin gezdik eve geldim emzirdim flan sonra ya allah dedim doldurdum kuvetini soktum icine guzelce citiledimayyy depresyon bana gore degil kendime geldim yeminle kizla hava almak iyi geldi oglus okulda. Evi bok goturuyor ama olsundu
Hepimizin durumu aynı galiba benim bide 3 çocukKarnı tok altı temiz gazı yok bende anlamadım uyumuyor arkadaşyarım saat te bir uyanıyor iş yapamıyorum . Başlayın var yarım kalıyor. Artık benim gözümden de uyku akiyoif
Bende cesaret edemiyorumYa ne güzel bi ben beceremedim sanırım bebeyle dışarı çıkmayı dün tövbe ettirdi
Arada yemek fikride versek yaBaşla canım bi yandan yoksa hiç bitmez. Ben soğanı kavurup altını kapatmışlığım var öyle beklerdi soğan tencerede, sonra gidip bi de salçayla kavurup kapatırdım, son aşamada artık suyunu verdin mi gerisi kolay geriye bi kapatmak kalıyor
Bebelerin bütün nazı bize kız. Benim ilk bebe akşama kadar uyumaz burnumdan gelirdi akşam adam eve girince başlardım anlatmaya şöyle oldu böyle oldu diye bebe süt dökmüş kediye dönerdi. Bu çocuk mu yaptı bunları bu mu? Diye sorardı inanmazdıSabah 10dan beri uyutmaya çalışıyorum emziriyorum olmuyor, kucağımda gezdiriyorum olmuyor eşim geldi 5 dkda kucağında uyumuş ben şok e nasıl oldu diyorum hemen uyudu iyice uykusu gelmiş zaten diyor e ben neden uyutamadım o zaman
Benim oglanda ilk defa oldu..hemn resmini doktora attim.bazen olabilio dedi..kusma yoksa hemn panik olmayalim dedi..kusma varsa bagirsak enfks.dan şüphelenip tahlil istiyorlar..takipteyim bende..anneme göre de bebek üşutunce yesil yaparmis bi de ben kendimi üşütursem oluyormuş valla sasirdim bende neden yesil kaka oldu..simdi 2. Kakayi bekliorum bakiim nasl olcakEn son bı arkadaş yeşil kaka olayını anlatmıştı. Ne sonuca vardık yeşil kaka neden oluyormuş
Evet daha öncede iki kez ebebeğe giderken kullandım, açık havada ses çıkarmıyorİyi durmuş kanguru da, annemde almış kızıma bi denerim inşallah durur. Benim kız biraz değişik
KesinlikleBebelerin bütün nazı bize kız. Benim ilk bebe akşama kadar uyumaz burnumdan gelirdi akşam adam eve girince başlardım anlatmaya şöyle oldu böyle oldu diye bebe süt dökmüş kediye dönerdi. Bu çocuk mu yaptı bunları bu mu? Diye sorardı inanmazdısonra videoya aldım da öyle inandı bana
Aynen cnm anne yani besikte ben de hep dokunuyorm hepimiz ayniyiz demek ki yanliz olmadigni bilmek gzlBenimki de kucakta uyuyor. Uyuduğu zaman yatağına koyuyorum dokunarak uyuyor. Denemişsindir ama anne yanı beşik varsa elinle uzan mıkıldadjkça dokun. Ben öyle yapıyorum uyuyamıyorum ama en azında o uyuduğunda dinleniyorum.
Benimki bu canım chicco easy fit kanguru, çift yönlü sonrasında dışa dönük kullanılabiliyorAgucuk bugucuk ne zaman diyolardı bu sıpalar
Demistiniz burda demedim
Bizimkimd 3-4 dk gitti en fazla
Ya civdiricam yemek yiyememis yine
Kiz ye
Emzirirken bile yiyebilirim
Benimkinin kilosuda iyi gidiyor gibi ama aynı sey bizde de var
Demek bizimkiler oburix
Oyy babannemi bakiyor ona yardım eden var mı canım
İkinizede cok zor olur
Allah yardımcıniz olsun
Rose kangurun nasıl bisi
Esim istiyor kullanacakmış
Bende bilemedim hangisinden bakmalıyım
Paylasabilir misin
Benimkide öyle gazını çıkarsın diye veriyorum babasının omuzunda hemen uyuyor, bende memenin kukusuyla şekerleme yapıyorSabah 10dan beri uyutmaya çalışıyorum emziriyorum olmuyor, kucağımda gezdiriyorum olmuyor eşim geldi 5 dkda kucağında uyumuş ben şok e nasıl oldu diyorum hemen uyudu iyice uykusu gelmiş zaten diyor e ben neden uyutamadım o zaman
Denize dusen yilana sariliyor anacim napalimBen de tablet veriyorum artık çok sakındım şimdiye kadar ekran konusunda ama günde bi saat kadar oyalanması bile bana yetiyor.
İlk telefon aldık diyince ben de çok şaşırmıştım
Cok severim yemegimde yok eccil fazla yap sevaptir bide konum at gerisini ben hallederim hunharca yeriz bizHersey kapıdan çıkana kadar çıktıktan kelli hepsi uslu Kamil oluyor, bugün de hava pek güzel emme karantinadayiz çıkamadık
Niyet ettim Allah rızası için sulu köfte yapmaya hadi bakalım kim galip gelecek
Wala ici ev kiyafeti ydi bi yelek giydirdim ustune astronot bide ince battaniye sardim kangururunun ustune penye sapka icinede. Wala mis gibiydi daha hergun cikarim benBende cesaret edemiyorumBlntkbra senden cesaret alıp kanguruyla bahçeye ineceğim bir ara üstüne ne giydirdin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?