2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hay Allah diyorum bebeleri küçük telefon ne alaka ama sizin kullanım amacı başkaymış
Yok ki 4 yasinda tel kullandirsak 1t te araba ister gervi hat alin bana die tutturuyor neymis teli kaybolunca caldirip bulamiyormusuz bazen babasina ben derim telimi bulamiyorum bi caldir die oda bilamayinca caldircakmisiz teknoloji cocuklari anacim ee babasida pc muhendisi teknooojiye fazla duskun olunca evde aletler havada ucusuyor

Kizlar mamayı değiştirdim sma kullaniyorduk .Çok şükür bugün kusmadi.Kac gündür de kakasını yapamıyordu .Dün 3 defa yaptı yavrum rahatladı .Sut alerjisi diye çok korktum .Sanırım mama iyi gelmemiş kızıma .Yüzü de azaldı sanki .Takip ediyorum .

Aynen cnm anne yani besikte ben de hep dokunuyorm hepimiz ayniyiz demek ki yanliz olmadigni bilmek gzl
Bi kere uykuya dalip besige yatirdiktan sonra mikirdarsa o sekilde yapiyorum da bgn besige koyar koymaz gozler aciliyodu. Saat 1de bi uyutup yatirabildm saglam uyudu dedim ztn cok uykusu vardi ama birden yine uyandi. Gaz cikardi fln ama aglamasi devam edince yine sagilmis sut verdm 70 icti gerisini istemedi aglamaya da devam etti. 1 saatten fazla agladi mikirdandi en sonunda bi zorrt kaka ve pirt yapti serildi. Sonra bi uyudu yarim saat snr yine aynisi

Ben de tablet veriyorum artık çok sakındım şimdiye kadar ekran konusunda ama günde bi saat kadar oyalanması bile bana yetiyor.
İlk telefon aldık diyince ben de çok şaşırmıştım
Bizimde ilk tablet telefondada bir araba oyunu deneyimimiz başladı 5 yaşa kadar iyi tuttuk bence
Arada yemek fikride versek ya
Neler yapıyosunuz kolay pratik
Buzlukta bamya fasulye, köfte, karnıyarık, doğranmış biber, dolmalık, içli köfte, bulgurlu bilumum köfteler var. Bide konserve domateslerim. Bi soğan kavuruyom artık hangisi grlirse şipşak onu atıyom. Köftelerle, izmir köfte , sulu köfte, ızgara köfte patates. Arada da makarna tavuk sote oh mis işte. Eşimde grlirse bir slaata ekleniyor. Yemek olayı çok sorun olmadı.
Benimde çok kere gördüm yeşil kaka ama hiç yadırgamadım yediklerimden diyr düşğnyrm. Bazen öyle oluyor sonra tekrar sarı

Ben hicbisey yemedigim icin bizde yemek cok sikintili. Hamileyken gtmisim buzluga falafel icli kofte fln stoklamisim onlari hep esim yedi ben buzluktan sadece kofte yiyebildm. Firinda karnabahar ya da brokoli fln cok severdim cok da pratiktir ama yapamiorm korkuyorm yemeye. Yine firinda bruksel lahanasi fln yapardm ona da elim gtmio. Anca tavuk pilav fln. Snitzel makarna. Annem ispanak fln yapiyo sagolsn. Balkabagindan biseyler yapiyo suan mevsimsel yenebilen sebze bi o var. Kendim bir iki kere sadece pirasa pisirebildm. Yencek yemek bulsam yapcam ben dusunurken napsam diye ztn yapmaya vakit kalmio. Plan yapamiorm

Oy maşallah vallahi sana ne güzel doldurmussun dolabi

Bir kaka yaptı kucağımda enseye kadar çıkmış şok oldum tebrikler sleepy. 3 numara bitsin prima ya geçiyorum.

Resmen pişmanlık ya bense primaya geçtim geceleri kullanıyordum sadece ama simdi gündüzde kullanıyorum.Elimde az bir jelly welly var onu bitirmeye çalışıyorum
Prima 2 numara büyük ama alırsan ona göre al

Valla bende senden etkilendim attım kanguruya dışarı çıktım çok iyi geldi

Kakayı bekletmeye gelmiyor valla bende primaya geçeceğim. 3 numara bitsin elimdeki. Acaba bez küçük ondan mı sızdırıyor dedim ama bakalım göreceğiz
Bekletmedim ki kucağımda yaptı direk açtım bir sürü iş çıktı başıma. 3 leri bitirmeye çalışıyorum bende. Başından beri aynı sorun iyi dayandım

Ayy buzluk işi çok güzelmiş. Benim buzluktekiler bitti sayılır misafir gelince hep çıkardık

Ayy buzluk işi çok güzelmiş. Benim buzluktekiler bitti sayılır misafir gelince hep çıkardık
Ben bu sene buzluga dogru duzgun bisi koymamistim 3 er kilo tazefasulye bamya vs vardi hepsi bitti gebeligimde ve suan anliyorum ki hayatimin hatasiymis doldurmaliymisim bugun yemek yok mesela tosta talim superfrershin sebzelerini alip atiyorum bende ama bugun ona bile egim degemedi kiz 1.5 saat uyudu ondada evi topla bilmem ne derken yemege sira gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…