Kız gitmiyorsa hic ellemim bi dahaHafif bastırarak saat yönünde ovunca çıkmıştı benim ama su dökmekle falan akıp gitmedi almamak gerekiyormuş kendi dökülecekmiş. Sabah baktım hala sırtında duruyolardı
Bi de sırtın her yerinden çıkmadı sadece belirli bi yerinden çıktı biraz.
Cok guzelmis canımBenimki bu canım chicco easy fit kanguru, çift yönlü sonrasında dışa dönük kullanılabiliyor
Yok canım küçük gelmiyor da sleepynin emiciliği yok fazla kaka sağa sola kayıyor, prima hemen emiyor, 4 te alsan yine taşarKakayı bekletmeye gelmiyor valla bende primaya geçeceğim. 3 numara bitsin elimdeki. Acaba bez küçük ondan mı sızdırıyor dedim ama bakalım göreceğiz
Bende dolaptan aldımCok guzelmis canım
Obur baktıklarımı hic beğenmemiştim
Fiyatida guzelmis
Dolaptan mi baksam bi iki kere kullanıp atacak
Doğru diyorsun çişten rahatsız oluyor uyumuyor mesela. Primanın 3 numarasını aldım e bebekten gelsin bakalım da oda büyük gelecek.Yok canım küçük gelmiyor da sleepynin emiciliği yok fazla kaka sağa sola kayıyor, prima hemen emiyor, 4 te alsan yine taşar
Kız alemsin emzik inadıda neymiş er gitsin gör bak nasıl rahatlatır seni, emzik olmasa asla benim kucağımdan inmiyorBen hiç bebeğim aç kaldı mı, sık sık emzireyim derdinde olmadım ama benim oğlan gerçekten çok obur, sürekli emmek istiyor hala acaba emme refleksi çok güçlü olduğundan sürekli emip rahatlamak mı istiyor kırsam mı şu emzik vermeme inadımı bilemiyorum
Daha beni görünce ağzını açmaya başlıyoriki elini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor, kucağımda zaten omzumu emmekle ya da ağzının değdiği her yerimi emmek istiyor
Yani dışardan biri görse çocuğu saatlerce emzirmemişim de aç bırakmışım zannedecek.
Kendiliğinden dökülüyor zamanlaKızlar tiken tiken olunca cocuklarin sırtı oyle kaliyor mu
Bende az once yıkadım biraz ovdum ama bisi çıkmadı
Cok mu ovmak lazım
Evet bugün yine slingle çıktık uyuyor benimkiSlingde durmadı kızım ya bas bas bağırıyo el kadar bebe ettafı izlemem istiyovideoda bebekleri hop diye koyuyolar ama benmki bağryo belim kopuyo sevse iyiydi siz kullanıyo musunuz
Emzik açlık hissini bastırıp daha az emmesine ya da meme reddine sebep olabiliyormuş bi de bağımlılık yapan şeyleri sevmiyorum bıraktırması zor olursa? Uzun kullanımda ağız diş damak yapısını bozuyormuşKız alemsin emzik inadıda neymiş er gitsin gör bak nasıl rahatlatır seni, emzik olmasa asla benim kucağımdan inmiyor
Kendiliğinden dökülüyor zamanla
Evet bugün yine slingle çıktık uyuyor benimki
Huggyberry kullandım kızımda çoook memnunum sapasağlam hala. Türk yapımı yerli tek kanguru diye biliyorum oğlanda da onu kullanıcam.Cok guzelmis canım
Obur baktıklarımı hic beğenmemiştim
Fiyatida guzelmis
Dolaptan mi baksam bi iki kere kullanıp atacak
1. Aydan snr tavsiye ediyomus amerikan pediatri dernegi fln da allah korusun da ani besik olumu sendromunu da azaltiyoms. Benimki ilk basta daha cok aliyodu smdi maks arabada uyuyacaksa aliyo pusette fln onun disinda yemiyo, eskiden emzikle uyutuyodu annem. Bi de gaz sancisi oldugunda veriyorm hirsla emiyo zavallimEmzik açlık hissini bastırıp daha az emmesine ya da meme reddine sebep olabiliyormuş bi de bağımlılık yapan şeyleri sevmiyorum bıraktırması zor olursa? Uzun kullanımda ağız diş damak yapısını bozuyormuş
Bilmiyorum herkes ver gitsin büyük rahatlık diyor bi deneyesim de var aslında ama alır mı ki daha biberon bile kullanmadık hiç.
Yok canım ya o denilenler belki kaç binde bir. Bıraktırmak 3 günlük iş ama diyelim ki bir zararı var 12 ay kullanacak ben o açıdan bakıyorum, ben sürekli kucağımda sallayacam, uykusuz kalacam o stresli yorgun depresif sütü içecek onun yerine böyle huzurla duruyor. Koronaylen vermedim bende hiç durmuyodu oğluma yemek yedirirken stresten çuldırıyodum şimdi veriyorum mesela 15 dk duruyor kendi bi yemek araau bi tuvalet arası veriyor insan. Tavsiye ederimEmzik açlık hissini bastırıp daha az emmesine ya da meme reddine sebep olabiliyormuş bi de bağımlılık yapan şeyleri sevmiyorum bıraktırması zor olursa? Uzun kullanımda ağız diş damak yapısını bozuyormuş
Bilmiyorum herkes ver gitsin büyük rahatlık diyor bi deneyesim de var aslında ama alır mı ki daha biberon bile kullanmadık hiç.
İnat etti almıyor emzik benimkiEmzik açlık hissini bastırıp daha az emmesine ya da meme reddine sebep olabiliyormuş bi de bağımlılık yapan şeyleri sevmiyorum bıraktırması zor olursa? Uzun kullanımda ağız diş damak yapısını bozuyormuş
Aynısından bir tane bizde de varBen hiç bebeğim aç kaldı mı, sık sık emzireyim derdinde olmadım ama benim oğlan gerçekten çok obur, sürekli emmek istiyor hala acaba emme refleksi çok güçlü olduğundan sürekli emip rahatlamak mı istiyor kırsam mı şu emzik vermeme inadımı bilemiyorum
Daha beni görünce ağzını açmaya başlıyoriki elini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor, kucağımda zaten omzumu emmekle ya da ağzının değdiği her yerimi emmek istiyor
Yani dışardan biri görse çocuğu saatlerce emzirmemişim de aç bırakmışım zannedecek.
Doğduğundan beri yapıyor. Hiç bir etkisi yok. Çoğu bebek banyodan sonra mayisir uyur bizimkisinin maşallahı var direniyor. :)pekala sence yapması bebekte olumlu bir etki oluşturdu mu?
eğer iyi geliyorsa bende yaparım her banyoda.
Koroplastı ne çabuk unuttunuzben hala bi yere giderken yanıma bebek için yedek kıyafet aldığımda onun içine koyuyorum bezini de hatta.
Benim oğlum d vitamini verince kusuyor ya da diliyle dışarı çıkarıyor tükürükle beraber..Hangisini kullanıyordun sen canım?
Ben bıraktım gaz damlasını sadece d vitaminini vericem artık.
2 hafta kullandık aman aman bir değişiklik olmadı.
Bence eşlere karşı çok müdahaleci olmamak gerekiyor.. Bebek 50günlük olmuş nefes alamazsa kafasını kaldırır zaten.. Eşlere çok müdahale edilirse bağ kurmasına izin vermemiş olursunuz ve tüm bakım yükü de sizin üstünüze kalmış olur.. Bırakın keşfede keşfede kendisi bir şekilde bebeğe huzur vermek için elinden geleni yapsın.. Bu esnada siz hiçbir şekilde gözlem yapmayın müdahale etmeyin.. Güvenin..Ya bu çocuk 1 haftadır deli huylar edindi. Mis gibi çocuğum vardı gitti yerine uyumayan bir şey geldi. Burnu tıkalı galiba o uyandırıyor. Açamadım bir türlü burnunu.
Kucağımda uyudu yatırdım 5 dk uyumadı.
Verdim babasına ona da emanet edilmiyor ama . Çocuğun burnunu kapatıyor omzunda tutarken hiç farketmiyor.
Ben de en başından beri sma kullandım ama yüzü çok fena oldu .Kabardı,kızardı .Sonra ağzından ,burnundan fışkırdı mama .Şimdi hipp aldık .Çok iyi geldi .Çok sık mama değiştirmekte iyi gelmezmiş onu anlamış oldum kullandığım mama en başta sma idi similaca geçince yaramadı yuzunde dokuntuler oldu tekrar sma aldık sorun geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?