2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kız gitmiyorsa hic ellemim bi daha
Cok enteresan ya bu yaşımızda neler ogreniyoz
Aslinda Eakiler yapıyormuş bunu galiba

Kakayı bekletmeye gelmiyor valla bende primaya geçeceğim. 3 numara bitsin elimdeki. Acaba bez küçük ondan mı sızdırıyor dedim ama bakalım göreceğiz
Yok canım küçük gelmiyor da sleepynin emiciliği yok fazla kaka sağa sola kayıyor, prima hemen emiyor, 4 te alsan yine taşar

Kız alemsin emzik inadıda neymiş er gitsin gör bak nasıl rahatlatır seni, emzik olmasa asla benim kucağımdan inmiyor
Kızlar tiken tiken olunca cocuklarin sırtı oyle kaliyor mu
Bende az once yıkadım biraz ovdum ama bisi çıkmadı
Cok mu ovmak lazım
Kendiliğinden dökülüyor zamanla
Slingde durmadı kızım ya bas bas bağırıyo el kadar bebe ettafı izlemem istiyo videoda bebekleri hop diye koyuyolar ama benmki bağryo belim kopuyo sevse iyiydi siz kullanıyo musunuz
Evet bugün yine slingle çıktık uyuyor benimki

Kız alemsin emzik inadıda neymiş er gitsin gör bak nasıl rahatlatır seni, emzik olmasa asla benim kucağımdan inmiyor

Kendiliğinden dökülüyor zamanla

Evet bugün yine slingle çıktık uyuyor benimki
Emzik açlık hissini bastırıp daha az emmesine ya da meme reddine sebep olabiliyormuş bi de bağımlılık yapan şeyleri sevmiyorum bıraktırması zor olursa? Uzun kullanımda ağız diş damak yapısını bozuyormuş
Bilmiyorum herkes ver gitsin büyük rahatlık diyor bi deneyesim de var aslında ama alır mı ki daha biberon bile kullanmadık hiç.

1. Aydan snr tavsiye ediyomus amerikan pediatri dernegi fln da allah korusun da ani besik olumu sendromunu da azaltiyoms. Benimki ilk basta daha cok aliyodu smdi maks arabada uyuyacaksa aliyo pusette fln onun disinda yemiyo, eskiden emzikle uyutuyodu annem. Bi de gaz sancisi oldugunda veriyorm hirsla emiyo zavallim eger gercekten meme isterse anljyorm ici bos sut gelmio diye sinirlenip atiyo

Yok canım ya o denilenler belki kaç binde bir. Bıraktırmak 3 günlük iş ama diyelim ki bir zararı var 12 ay kullanacak ben o açıdan bakıyorum, ben sürekli kucağımda sallayacam, uykusuz kalacam o stresli yorgun depresif sütü içecek onun yerine böyle huzurla duruyor. Koronaylen vermedim bende hiç durmuyodu oğluma yemek yedirirken stresten çuldırıyodum şimdi veriyorum mesela 15 dk duruyor kendi bi yemek araau bi tuvalet arası veriyor insan. Tavsiye ederim

İnat etti almıyor emzik benimki

Aynısından bir tane bizde de var

Ya bu çocuk 1 haftadır deli huylar edindi. Mis gibi çocuğum vardı gitti yerine uyumayan bir şey geldi. Burnu tıkalı galiba o uyandırıyor. Açamadım bir türlü burnunu.
Kucağımda uyudu yatırdım 5 dk uyumadı.

Verdim babasına ona da emanet edilmiyor ama . Çocuğun burnunu kapatıyor omzunda tutarken hiç farketmiyor.

Hangisini kullanıyordun sen canım?
Ben bıraktım gaz damlasını sadece d vitaminini vericem artık.
2 hafta kullandık aman aman bir değişiklik olmadı.
Benim oğlum d vitamini verince kusuyor ya da diliyle dışarı çıkarıyor tükürükle beraber.. ocean kullanıyorum..

Bence eşlere karşı çok müdahaleci olmamak gerekiyor.. Bebek 50günlük olmuş nefes alamazsa kafasını kaldırır zaten.. Eşlere çok müdahale edilirse bağ kurmasına izin vermemiş olursunuz ve tüm bakım yükü de sizin üstünüze kalmış olur.. Bırakın keşfede keşfede kendisi bir şekilde bebeğe huzur vermek için elinden geleni yapsın.. Bu esnada siz hiçbir şekilde gözlem yapmayın müdahale etmeyin.. Güvenin..

Çok sık mama değiştirmekte iyi gelmezmiş onu anlamış oldum kullandığım mama en başta sma idi similaca geçince yaramadı yuzunde dokuntuler oldu tekrar sma aldık sorun geçti
Ben de en başından beri sma kullandım ama yüzü çok fena oldu .Kabardı,kızardı .Sonra ağzından ,burnundan fışkırdı mama .Şimdi hipp aldık .Çok iyi geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…