2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
o zaman yapmak mantıklı değil. iyice araştırmak lazım o zaman.
ben 2. olmadan da yetemiyordum. şimdi hiç yetmiyorum. ben evi en son plana attım. önemli olan çocuklar. büyükle babası ilgileniyor ama birlikte devamlı telefondan oyun oynuyorlar. bende ona kızıyorum. aslında3 yaşına kadar oyun asla vermemiştik. işte ay tablet alalım hevesi kalmasın falan derken çocuk çok bağlandı. tabi tablette yine sınırlıyız günde 1 saat. zaten okula da gittiğinden çok sıkıntı olmuyor ama akşam babayla telefonda ful oyundalar.

canını çok sıkma bence hala lohusa depresyonundan çıkamadık. zamanla düzen oturacaktır. bebeklerde biraz daha büyüdüğünde daha rahat olacağız. bu bir geçiş süreci.
Hangisi sende ki canım? Benimki ya meme de ya da ayakta saklarsam uyuyor. Sallanan ana kucağı var ama onu sevmedi durmuyor onda. Başka mı alsam dedim
benimki Bondigo Titreşimli ve Müzikli Sallanan Ana Kucağı alttan titretiyor birde ben uyusun istiyorsa ellede sallıyorum uyuyor. ama tabi benimki 2. haftadan beri buna oturduğundan alıştı sanırım.
tam gün çalışıyorum. bebek babannede ve babannemiz bizim şirketin yanında oturuyor. bu yüzden 2-3 saatte bir gidip emziriyorum. büyük ise okula gidiyor sabah 9 akşam 4 . sonra oda babanneye geçiyor.
umarım azaltabiliriz . 3 yaşına kadar çok televizyon izlemesin diye direndik ama artık ipler kaçtı gibi. dediğin gibi biraz toparlandıktan sonra çocuklarında düzenlerini oturtmak lazım.
senin ilkide daha küçükmüş. ama yaş farkının olmaması bence büyüdüklerinde iyi oluyor. şuan sen zorluğu çekiyorsun ama biraz daha büyüdüklerinde arkadaş gibi olurlar.
Oyy babannemi bakiyor ona yardım eden var mı canım
İkinizede cok zor olur
Allah yardımcıniz olsun
babannemiz şirket yanında oturduğundan birkaç saate gidiyorum o yüzden bana çok zorluğu yok. ama tabi babannemiz için zor çünkü bebek var diye bir yere gidemiyor. ilk çocuğumda da bu şekilde olmuştu.

Saate bakmıyorum canım acıkınca zaten ağlıyor alıp emziriyorum. Uyanmıyor ağlasa da meme ağzına girdiği an uyumaya devam ediyor.
Ufak tefek mızırdanmaları hık mıkları olursa ellemiyorum hiç.
Bnmki açılıp uyanınca geri dalması çok zor oluyor hele bide kaka yapti alt değiştirdi isem iki saat uğraşıyorum uyutmaya
Kızlar emzik verin kurtulun. Böyle bir rahatlık yok. Benim oğlan beni emziğe çevirmişti. Her zaman vermiyorsunuz zaten. Günün belli saatlerinde huysuzlandığında verin oyalansın.
Bnmki de tam tutamiyor ağzından düşürüyor emziği damaklı versek meme reddi yasarmiyiz acaba kızlar bilen varmı damakliyi kesin tutar çünkü

Kafasına bastırıyor derken? Başı düşmesin diye tutuyordur.. Bilemedim şimdi bu anlatımlar normal bakış değil gibi geldi bana.. Aklı başında bir adam bebeği tutmaktan korksa bile ona zarar vermeyecek şekilde tutmasını bilir ve dikkat eder.. Ama karşısında panik ya da kontrolcü birinin varlığını bilirse saçmalayadabilir.. Psikolojik açıdan bakıyorum olaya ben.. Ayrıca bebek hıçkırarak ağlamaya başladığında babasının sakinleştirmeyi başarsına müsade ediyor musun yoksa hızlı bir şekilde elinden mi alıyorsun

Emzik kenarlı mi? Benimde köşeli olanlardandi en basta seve seve aldi..sonra biberon ve memeye alistikca o emzigi redetti. Bende emzik degostirdim tam yuvarlak emzige gectim tuttu..bips gibi yuvarlak olanlari tutuyor simdi sadece
Philips avent verdim tutmadı. Bibs verdim tutmadı. Damaklı aldım yeni onu da istemiyor. Kandıramıyorum bu kızı

Philips avent verdim tutmadı. Bibs verdim tutmadı. Damaklı aldım yeni onu da istemiyor. Kandıramıyorum bu kızı
Bende awent denedim uyduruk uzun bi emzik denedim yok damaklo denedim yok en son we babynin damaklo et gibi degisik bi emzigi var onu daha iyi tutuyor ama surekli degil sokakta emiyor evde almiyor

Bu arasa gittim geldim asiya oglumlada cok zor olmadi wala daha kimse tutamaz beni evde baharda gelio yansin gunler 5.650 gr olmus boyda degisim yok 15 inde doktorda tartilmisti ebe normal biraz almis dedi 5.5a yakindi kusurlu iste asm doktoru her zamanki gibi mama verme die beynimi yedi heee heee dedim ciktim ula cocuk acmi kalsin

Ay bütün ebeler aynıymış bizimki de öyle her gittiğim de soruyo yoo vermiyorum diyorum

Slingde durmadı kızım ya bas bas bağırıyo el kadar bebe ettafı izlemem istiyo videoda bebekleri hop diye koyuyolar ama benmki bağryo belim kopuyo sevse iyiydi siz kullanıyo musunuz
Ya bende de sling var aslında hic denemedim
Denesem mi
Gerci benimkide kurtlu evin icinde slingle
Durmaz
Dışarısı icinde zaten hem kucuk hava soguk
Bende dolaptan aldım zaten Bi kaç ay kullanıcam o kadar para veremezdim 80liraya aldım, bende satarım başkasına
Hadi bende buldum bi tane

Dun aksam 80 e de vardi ama bulamıyorum
Temiz görünüyor ama
İns temizdir
Gelincede babamız hakkını verir
Huggyberry kullandım kızımda çoook memnunum sapasağlam hala. Türk yapımı yerli tek kanguru diye biliyorum oğlanda da onu kullanıcam.
Ooo buda cok ergonomik gözüküyor
Bu daha pahalıymış
Birde uretimi yok sanki
Hic bi yerde stok yoktu
Gule gule kullanin bacim
Primanin kalibi büyük ama 2 numarası diğer bezlerin 3 numarası gibi aynı
Gidip yine koca bir paket slepy aldım
İyi mi
Cok pismanim cok
Geceden beti 3. Kıyafet değişimi yaptım

Koynuna inmiş bası ordan tutuyor bebeğin başını kaldırmasına izin vermiyor çocuk boğuluyor orda. Elinden almıyorum başını düzelt diyorum. Ama takip istiyor

Bu slingler sizde bel ağrısı yapmıyor mu ya kanguru da keza bana anne açısından çok sağlıklı gelmiyor .
Ben asla kullanamam
Heryerim tutuluyor zaten
Valla bebe toplu olacak muhtemelen onunda pek kullanabileceğini sanmıyorum ama
Heves etmis aldım bakim
Hele bi kullanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…