Yok kimse yoktu wala. Aminnn saolasinBlntkbra hadi geçmiş olsun aşılar bol antikor yapsın. Darısı bize 9 Mart.Cok kalabalık oldu mu? Tüm bebeleri aynı gün çağırıyorlar ya ,asm nin kalabalık olması bende sinir yapıyor tartışıyorum biriyle illa ki
Atak haftasında mı acabaYa bu çocuk 1 haftadır deli huylar edindi. Mis gibi çocuğum vardı gitti yerine uyumayan bir şey geldi. Burnu tıkalı galiba o uyandırıyor. Açamadım bir türlü burnunu.
Kucağımda uyudu yatırdım 5 dk uyumadı.
Verdim babasına ona da emanet edilmiyor ama . Çocuğun burnunu kapatıyor omzunda tutarken hiç farketmiyor.
Ben prima ile başladım baktm çok pahalı eşime dedim istersen başka bir şey al, sleepy aldı berbat bi paketi zot ettim hep pişik ve taşma. Bitince acil bana bimden bez getirdi jenny willy mi ne, nasıl memnun kaldım dedim valla böyle devam ederse bundan al 4. paketi bitiyor bir keze sızma taşma pişik olmadı. Fiyatıda çok uygun içim acımıyor. Öyle sık değişmemde gerekmedi. Kaka yaptıkça değişiyorum. Deneyin benceYa bende de sling var aslında hic denemedim
Denesem mi
Gerci benimkide kurtlu evin icinde slingle
Durmaz
Dışarısı icinde zaten hem kucuk hava soguk
Hadi bende buldum bi tane
Dun aksam 80 e de vardi ama bulamıyorum
Temiz görünüyor ama
İns temizdir
Gelincede babamız hakkını verir
Ooo buda cok ergonomik gözüküyor
Bu daha pahalıymış
Birde uretimi yok sanki
Hic bi yerde stok yoktu
Gule gule kullanin bacim
Gidip yine koca bir paket slepy aldım
İyi mi
Cok pismanim cok
Geceden beti 3. Kıyafet değişimi yaptım
Bana kızım çok hafif daha 5 kilo olmadı ondan ağrı yapmadı ama ağırlaştıkça yapar. O zamanda eşim taşırBu slingler sizde bel ağrısı yapmıyor mu ya kanguru da keza bana anne açısından çok sağlıklı gelmiyor .
Zor oldu mu aşılar? Korkuyorum ateş yapar diye bende. Az kaldı aşı tarihimizeBu arasa gittim geldim asiya oglumlada cok zor olmadi wala daha kimse tutamaz beni evde baharda gelio yansin gunler5.650 gr olmus boyda degisim yok 15 inde doktorda tartilmisti ebe normal biraz almis dedi 5.5a yakindi kusurlu iste asm doktoru her zamanki gibi mama verme die beynimi yedi heee heee dedim ciktim ula cocuk acmi kalsin
Öyle valla hamilelik gibi babalar taşısın bu defaBu slingler sizde bel ağrısı yapmıyor mu ya kanguru da keza bana anne açısından çok sağlıklı gelmiyor .
Kizlarrr bugun 22.02.2022
Ne cocuk doğrulurdu bugun ya
Ya da evlenilirdi
Enerji kapıları açıkmış
Bol bol dua edin
Hayal kurun
Leş gibi tişörtü burnunun dibine koydum kahvaltımı yaptım. Ya denk geldi ya da işe yaradı
Dün beline değil enseye kadar çıktı kakası daha ne olsunYa bende de sling var aslında hic denemedim
Denesem mi
Gerci benimkide kurtlu evin icinde slingle
Durmaz
Dışarısı icinde zaten hem kucuk hava soguk
Hadi bende buldum bi tane
Dun aksam 80 e de vardi ama bulamıyorum
Temiz görünüyor ama
İns temizdir
Gelincede babamız hakkını verir
Ooo buda cok ergonomik gözüküyor
Bu daha pahalıymış
Birde uretimi yok sanki
Hic bi yerde stok yoktu
Gule gule kullanin bacim
Gidip yine koca bir paket slepy aldım
İyi mi
Cok pismanim cok
Geceden beti 3. Kıyafet değişimi yaptım
Dün beline değil enseye kadar çıktı kakası daha ne olsunyapar yapmaz açmama rağmen. Prima siparişlerim geldi, elimdekiler bitince geçicem.. bunda 10 değiştiriyorsam 5 çişli bez değiştiririm prima da en azından sızdırmaz
Ay bizi de 9 marta cagirdilar atessiz huzursuzlanmadan olsun insallah..Blntkbra hadi geçmiş olsun aşılar bol antikor yapsın. Darısı bize 9 Mart.Cok kalabalık oldu mu? Tüm bebeleri aynı gün çağırıyorlar ya ,asm nin kalabalık olması bende sinir yapıyor tartışıyorum biriyle illa ki
Slingi beceremedm benm arkadaslarmdan 1 sling bir de kanguru hediyesi gelmisti belki 20 tane sling baglama videosu denedm ama yine beceremedm benm slingim moby marka y.disinda yasayan bi arkadasm verdi burda gormedm sanirim. Diger gordugm slinglerden daha farkliBu slingler sizde bel ağrısı yapmıyor mu ya kanguru da keza bana anne açısından çok sağlıklı gelmiyor .
Bağlamasını becerebilirsen bence bebişin slingde çok rahat eder hele ki benim ki gibi kucak delisi bir bebişseSlingi beceremedm benm arkadaslarmdan 1 sling bir de kanguru hediyesi gelmisti belki 20 tane sling baglama videosu denedm ama yine beceremedm benm slingim moby marka y.disinda yasayan bi arkadasm verdi burda gormedm sanirim. Diger gordugm slinglerden daha farkli
Neticede beceremedim sanki ya cok bol kaldi ya da cok dar geldi. En sonunda bgn kanguruyu kullandm bi kere koydgmda sevmedi gibiydi bu sefer uykuluyken koydm uyudu hemen icinde ama yarim saat snr sikildi benimki kundak da sevmio ztn dar geldi heralde neyse aldm besige yatirdm orda da 5 dk durdu yine olay kucakta bitti:) ama bence normal tasimaktan rahat oldu kanguru sanki agirligi esit dagitti. Bi de en azindan o yarim saatte kahvaltiyi topladm yatagi topladm makineye camasir attm fln
Bende Prima ve bim in dediğiniz marka bezini kullanıyorum memnunum da gece Prima bağlıyorum taşar diye korkuma gündüz hep bin markasininkini bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum pişik falan olmadı tasma iki kere oldu oda bnm haramdan pipiyi yukarı doğru vermiş bol bağlamışım bezi o yüzdenAtak haftasında mı acaba
Ben prima ile başladım baktm çok pahalı eşime dedim istersen başka bir şey al, sleepy aldı berbat bi paketi zot ettim hep pişik ve taşma. Bitince acil bana bimden bez getirdi jenny willy mi ne, nasıl memnun kaldım dedim valla böyle devam ederse bundan al 4. paketi bitiyor bir keze sızma taşma pişik olmadı. Fiyatıda çok uygun içim acımıyor. Öyle sık değişmemde gerekmedi. Kaka yaptıkça değişiyorum. Deneyin bence
Bana kızım çok hafif daha 5 kilo olmadı ondan ağrı yapmadı ama ağırlaştıkça yapar. O zamanda eşim taşırchicco kanguru var bende oğlumdan kalan o bir felaket çok kötüydü ağru yapıyodu ama sling daha güzel
Evet gerçekten de biraz takip gerekliymiş.. Demek ki kucağına aldığında hayattan kopuyor sizinkiKoynuna inmiş bası ordan tutuyor bebeğin başını kaldırmasına izin vermiyor çocuk boğuluyor orda. Elinden almıyorum başını düzelt diyorum. Ama takip istiyor
Uzun zaman sonra emzirme ardında sütümü sağdım meraktan iki memede 90 cc çıktı
Ama doyuyor bence bu kadar çıkması ölçü değildir heralde
Almıyorsa yapacak bir şey yokDeniyorum ama almıyor
Benim bebeğim de ıkınıyor ama bir süre sonra kakasını yapıyor. Çok mu ağlıyor ? Ağlamıyorsa bırak ıkınsın ben kendi haline bırakıyorum.İlginç bir şekilde damla öncesi de ıkınırdı ama bu kadar olmazdı bu gece çok kötüydü yani kullanmıcam bir daha gaz damlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?