2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Atak haftasında mı acaba
Ben prima ile başladım baktm çok pahalı eşime dedim istersen başka bir şey al, sleepy aldı berbat bi paketi zot ettim hep pişik ve taşma. Bitince acil bana bimden bez getirdi jenny willy mi ne, nasıl memnun kaldım dedim valla böyle devam ederse bundan al 4. paketi bitiyor bir keze sızma taşma pişik olmadı. Fiyatıda çok uygun içim acımıyor. Öyle sık değişmemde gerekmedi. Kaka yaptıkça değişiyorum. Deneyin bence
Bu slingler sizde bel ağrısı yapmıyor mu ya kanguru da keza bana anne açısından çok sağlıklı gelmiyor .
Bana kızım çok hafif daha 5 kilo olmadı ondan ağrı yapmadı ama ağırlaştıkça yapar. O zamanda eşim taşır chicco kanguru var bende oğlumdan kalan o bir felaket çok kötüydü ağru yapıyodu ama sling daha güzel

Zor oldu mu aşılar? Korkuyorum ateş yapar diye bende. Az kaldı aşı tarihimize

Kizlarrr bugun 22.02.2022
Ne cocuk doğrulurdu bugun ya
Ya da evlenilirdi
Enerji kapıları açıkmış
Bol bol dua edin
Hayal kurun

Allahim ocak bebelerine huzur ver,gazlarını bitir, analarının yemek yapmasına uyumasına az biraz kitap okuyup dizi izlemesine müsaade et amin. Sizde Amin diyin

Dün beline değil enseye kadar çıktı kakası daha ne olsun yapar yapmaz açmama rağmen. Prima siparişlerim geldi, elimdekiler bitince geçicem.. bunda 10 değiştiriyorsam 5 çişli bez değiştiririm prima da en azından sızdırmaz

Prima benim de kürek kemiğine kadar kaka çıktığı oluyor. Tabi hepsi değil.
bezi doldurup taşırdığı için oluyor. Çişin üstüne o kakayı yaptıysa durmuyor bezde.Hangi bez olsa dayanmaz ona.

Ay bizi de 9 marta cagirdilar atessiz huzursuzlanmadan olsun insallah..

Bu slingler sizde bel ağrısı yapmıyor mu ya kanguru da keza bana anne açısından çok sağlıklı gelmiyor .
Slingi beceremedm benm arkadaslarmdan 1 sling bir de kanguru hediyesi gelmisti belki 20 tane sling baglama videosu denedm ama yine beceremedm benm slingim moby marka y.disinda yasayan bi arkadasm verdi burda gormedm sanirim. Diger gordugm slinglerden daha farkli
Neticede beceremedim sanki ya cok bol kaldi ya da cok dar geldi. En sonunda bgn kanguruyu kullandm bi kere koydgmda sevmedi gibiydi bu sefer uykuluyken koydm uyudu hemen icinde ama yarim saat snr sikildi benimki kundak da sevmio ztn dar geldi heralde neyse aldm besige yatirdm orda da 5 dk durdu yine olay kucakta bitti:) ama bence normal tasimaktan rahat oldu kanguru sanki agirligi esit dagitti. Bi de en azindan o yarim saatte kahvaltiyi topladm yatagi topladm makineye camasir attm fln

Bağlamasını becerebilirsen bence bebişin slingde çok rahat eder hele ki benim ki gibi kucak delisi bir bebişsesling cidden çok rahat eller boşta kalınca en azından ufak tefek işler de yapılıyor

Bende Prima ve bim in dediğiniz marka bezini kullanıyorum memnunum da gece Prima bağlıyorum taşar diye korkuma gündüz hep bin markasininkini bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum pişik falan olmadı tasma iki kere oldu oda bnm haramdan pipiyi yukarı doğru vermiş bol bağlamışım bezi o yüzden

Koynuna inmiş bası ordan tutuyor bebeğin başını kaldırmasına izin vermiyor çocuk boğuluyor orda. Elinden almıyorum başını düzelt diyorum. Ama takip istiyor
Evet gerçekten de biraz takip gerekliymiş.. Demek ki kucağına aldığında hayattan kopuyor sizinki Çocuğa bakmak yerine donup kalıyor herhal

Uzun zaman sonra emzirme ardında sütümü sağdım meraktan iki memede 90 cc çıktı
Ama doyuyor bence bu kadar çıkması ölçü değildir heralde

Deniyorum ama almıyor
Almıyorsa yapacak bir şey yok Benim oğlan philips avent’i aldı. Biraz ısrarcı olmak lazım. Hemen vazgeçme. Mamaya batırıp verebilirsin. Ben azcık sütlaca bile batırıp verdim Hemen cokur cokur emiyorlar. Boş emzik veriyorsan almaz onu beğenmiyorlar

İlginç bir şekilde damla öncesi de ıkınırdı ama bu kadar olmazdı bu gece çok kötüydü yani kullanmıcam bir daha gaz damlası
Benim bebeğim de ıkınıyor ama bir süre sonra kakasını yapıyor. Çok mu ağlıyor ? Ağlamıyorsa bırak ıkınsın ben kendi haline bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…