2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Kafasına eliyle bastırıyor tutmak için
Hırıltı sesi çıkıyor. Elinden kayıyor tutmak için nasıl tuttuğunun önemi yok. İşte güvenip veriyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyor ağlamayan çocuk.
Boğulursam ben de ağlarım

Bence meme reddinin tek nedeni memede sut olmamasi. Kizim birini emiyor digerini emmiyor. Emmedigini sagiyorum cikani gorunce ben de olsam reddederim diyorum. Emzigi biraktirmak kolay benim ilk cocuk 1 gunde birakti trauma olmadi disleri de cok duzgun. 2 yasinda birakti.
Süt sagiyorum hayat çok zor

Kolay gelsin sekerim. Ben gecen sagayım dedım 30 CC cıktı moralım bozuldu. cehalet mutluluktur dedim bir daha sagmadım. Sut sagmak yorucu hele bu saatte ugrastırıcı
Sagip ugrastikca azalio sanki hayret yani yaziklar olsun bu nedir cildircam

Ben de birinci oğlumda da bu oğlumda da kullanmadım canim. Hayatımda emzik diye bı olgu yok bıraktırmak zor olur diye de korkuyorum

Resmen doğduğundan beri en uykusuz gecemizi geçiriyoruz. 15 dkda 1 uyanıyor neredeyse . Rahatlasın diye bugün ilk defa zinco vermiştim acaba o dokundu da karnını falan mı ağrıttı acaba. Yavrum eskisinden daha fazla ıkınıp kıpkırmızı oldu

Emzik büyük rahatlık, artık uzmanlarda öneriyor, bırakması da gayet kolay oldu.Ayni tuvalet eğitiminde bezi bırakması gibi ya da 2 yaşında emmeyi bırakması gibi düşünün
Damak yapısını da bozmadı hatta bunun için şehir efsanesi diyen uzmanlar da var. Oğlumda kullandı 18 aylık olunca bıraktı gün içinde emmezdi zaten uykuya geçerken verirdim kızım da öyle.

Allah yardımcın olsun canım. Kolik miydi bebeğin ?

Bir de benim bebeğin yediği ağzına geliyo sanki böyle bi öğüresi var ağzından da köpük çıkarıyo neden acaba ya

Kanguru için erken değil mi daha bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın bnde de kanguru var ama üç ayda başlanıyor diye biliyorum
Benim aldığım kanguru da yenidoğandan itibaren kullanılabilir yazıyordu ama ben yine de ağırlığını beline vermedim kucağıma almış gibi gezdirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…