2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir de benim bebeğin yediği ağzına geliyo sanki böyle bi öğüresi var ağzından da köpük çıkarıyo neden acaba ya
Reflüsü olabilir canım. Emdikten sonra dik tut. Mama veriyorsan hava da yutuyor olabilir. Ya da mama veya süt çok geliyordur fazlasını öyle çıkarıyordur.

Bizde pisik yokta ozellikle geceleri cok sızıyor 3 saate bir degistirdim yatakta mahvoldu
Allahim ocak bebelerine huzur ver,gazlarını bitir, analarının yemek yapmasına uyumasına az biraz kitap okuyup dizi izlemesine müsaade et amin. Sizde Amin diyin
Amiiinnn aminnn binlerle amin
Bende bitireyimde artik bir ay daha sabir
Yeni arayışlara gireyim
Aslinda prima civilde cok indirimdeydi nerdeyse aynıydı
Ben bakarken esim slepy alip kasaya gitmis bile
Bu bezide deneyeyim
Cok kisiden duydum iyi diye

Uzun zaman sonra emzirme ardında sütümü sağdım meraktan iki memede 90 cc çıktı
Ama doyuyor bence bu kadar çıkması ölçü değildir heralde
Sağma makinalarının en iyisi dahi bebek kadar süt çıkaramaz. Sütünüz daha fazla makinanın çıkardığı o kadar oluyor içiniz rahat olsun.

Merhaba hanımlar hepinizin bebeği hayırlı olsun. Nasip olursa 3 ay sonra ben de 2. bebeğimi kucağıma alacağım.Size sormak istediğim bir kaç şey var.
İlk kızımı 1.5 yıl önce kucağıma aldım.Onda prima premium care ve uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil kullandım.Memnun da kaldım hiç bir zaman pişik olmadı.( 2 aylık olunca da gündüzleri minies geceleri prima kullandım)
Şu an primanın içeriği bana biraz değişmiş gibi geldi.Kızım 5 numara kullanıyor sabah uyandığında sızdırıyor aldığım bez 2 haftadır. Bazı kişilerden de benzer şikayet aldım hatta 1 numaranın pişik yaptığından bahsettiler. Böyle bir durumla karşılaştınız mı?
İkinci bebeğime de alacağım ama pişik vs duyunca tedirgin oldum.Siz hangi bezi ve ıslak mendili kullanıyorsunuz ?

Evet gerçekten de biraz takip gerekliymiş.. Demek ki kucağına aldığında hayattan kopuyor sizinki Çocuğa bakmak yerine donup kalıyor herhal

Beceremiyor kayıyor elinden tutamıyor.
Gözlem yeteneği de yok nasıl yaptığımıza bakmadığı için öyle odun tutar gibi bebeği tutuyor.

Burnu tıkandığı için uyuyamıyor çocuğum ya huysuz falan değil
Hırıldarken kaldırdım pıtpıt yaptım yatırdım uyumaya devam etti. 3 saattir aynı şekilde kucağıma alıp yatırıyorum devam ediyor uyumaya.
Kulak burun Boğaza götürmem lazım açamıyorum burnunu.

Islak mendil kullanmıyorum. Sadece sırtına kadar kaka çıktıysa kabasını ıslak mendille alıyorum poposuna kullanmıyorum.

prima premium çare pişik yapmadı.

Uzun zaman sonra emzirme ardında sütümü sağdım meraktan iki memede 90 cc çıktı
Ama doyuyor bence bu kadar çıkması ölçü değildir heralde

Baya iyi değil mi? Fazla çıkmış emzirmeden sonra. Fazlasını bebek içmiştir. Nazar değmesin maşallah

Aynı şeyi ben de düşünüyorum.
Annem çok fazla paylaşım yapıyor. Dedim nazar değdiriyorsun çocuğa çok anlatıyorsun çok paylaşıyorsun. Ben böyle düşündüğüm için de nazar değer.
Öyle dedim diye bütün resimlerini silmiş sosyal medyadan

aynısı benim bebeğimde var. hoş bu aralar daha iyi . ama önceleri resmen çocuk nefes alamadığı için gece ağlayarak uyanıyordu. bende serum fizyolojik + manuel aspiratör yapıyordum. çok temizlemese de nefesi biraz rahatlıyordu. en korktuğum şey bu gece nefes alamamasıydı. banyo sonrası burunları biraz rahatlıyor sanırım. sen hiç takip ettin mi?

Banyo biraz iyi geliyor. Her gün yaptıramıyorum annem gelince yıkıyoruz.

Migros ve ebebek in bezlerine de iyi diyorlar. Hatta ebebek in bezi için kötü yorum yapanı hiç duymadım

Benim annem de telefonda herkese şöyle emiyo böyle güzel emiyo iştahı iyi sütü iyi maşallah tosun olcak bu oğlan güzel kilo alıyo falan diyodu anne öyle deme diyodum soranlara uyumuyo emmiyo diceksin sütü yok diceksin diyodum

Şu an bilmiyorum canım ben 4 yıl önce almıştım hepsiburadadan almıştım baktın mı oraya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…