Allahim ocak bebelerine huzur ver,gazlarını bitir, analarının yemek yapmasına uyumasına az biraz kitap okuyup dizi izlemesine müsaade et amin. Sizde Amin diyin
Burnu tıkandığı için uyuyamıyor çocuğum ya huysuz falan değil
Hırıldarken kaldırdım pıtpıt yaptım yatırdım uyumaya devam etti. 3 saattir aynı şekilde kucağıma alıp yatırıyorum devam ediyor uyumaya.
Kulak burun Boğaza götürmem lazım açamıyorum burnunu.
Bulunduğu odayı nemlendir bir de göğüs bölgesine sıcak havlu koy.. Benimki de dün öyleydi bugün üç kez öksürdü bir iki kez öğürerek balgam çıkardı biri gece uyurken diğeri sabah 8gibi.. Hemen odanın nemini arttırdım göğüs bölgesini sıcak tutacak bir süveter giydirdim.. Yavaş yavaş burnu açıldı sonra öksürmedi balgam da yok çok şükür ama tabi ki takipteyim.. Bu önlemlerime rağmen Devam ederse yarın doktora götüreceğim..
Bebek arabasını da dolaptan hallettim çok şükür kızlar devir ekonomi devri herşey el yakıyor, bebek arabası almayan varsa iki araba arasında çok kalmıştım, özelden öneri yapabilirim
Reflüsü olabilir canım. Emdikten sonra dik tut. Mama veriyorsan hava da yutuyor olabilir. Ya da mama veya süt çok geliyordur fazlasını öyle çıkarıyordur.
Bu arasa gittim geldim asiya oglumlada cok zor olmadi wala daha kimse tutamaz beni evde baharda gelio yansin gunler 5.650 gr olmus boyda degisim yok 15 inde doktorda tartilmisti ebe normal biraz almis dedi 5.5a yakindi kusurlu iste asm doktoru her zamanki gibi mama verme die beynimi yedi heee heee dedim ciktim ula cocuk acmi kalsin
Bulunduğu odayı nemlendir bir de göğüs bölgesine sıcak havlu koy.. Benimki de dün öyleydi bugün üç kez öksürdü bir iki kez öğürerek balgam çıkardı biri gece uyurken diğeri sabah 8gibi.. Hemen odanın nemini arttırdım göğüs bölgesini sıcak tutacak bir süveter giydirdim.. Yavaş yavaş burnu açıldı sonra öksürmedi balgam da yok çok şükür ama tabi ki takipteyim.. Bu önlemlerime rağmen Devam ederse yarın doktora götüreceğim..
Bebek arabasını da dolaptan hallettim çok şükür kızlar devir ekonomi devri herşey el yakıyor, bebek arabası almayan varsa iki araba arasında çok kalmıştım, özelden öneri yapabilirim
Güle güle kullanın canım iyi yapmışsın hepi topu kaç yıl binecekler.
Benim kızım sadece ilk 3 ay oturmuştur bebek arabasında, aklı ermeye başladığında hiç durmadı rezil ediyodu bizi birimiz arabayı sürüyoduk birimiz kızı kucaklıyodu
Haliyle sıfır gibi bebek arabamız oğlan biner inşallah.
Bu arasa gittim geldim asiya oglumlada cok zor olmadi wala daha kimse tutamaz beni evde baharda gelio yansin gunler 5.650 gr olmus boyda degisim yok 15 inde doktorda tartilmisti ebe normal biraz almis dedi 5.5a yakindi kusurlu iste asm doktoru her zamanki gibi mama verme die beynimi yedi heee heee dedim ciktim ula cocuk acmi kalsin
Bize doktorumuz ASM ye gitmeye gerek yok hastanemiz de bütün aşıları ücretsiz yapıyoruz dedi. Ben daha gitmedim. Gitmem gerekiyor mu kayıt için şartmi?
Nem gayet idealmiş.. Oda sıcaklığı da terleyebileceği kadar sıcak.. Terlemeyecek şekilde giydirip sadece göğüs karın ve ayak bölgelerini sıcak tutacak şekilde giydirmek gerekiyor.. Ben doğdu doğalı kayınvalidemin ördüğü kuşak benzeri bir şey var onu beline takıyorum.. Ama göğüs bölgesi açıkta kalıyordu ona da bir çare düşünüyorum.. Havlu mendil gibi bir şey ayarlayıp göğüs bölgesine koyacağım.. Bebeklerimiz artık terliyor terleyince de tenleri soğuyor bu da üşütmelerine sebep olabiliyor..
Güle güle kullanın canım iyi yapmışsın hepi topu kaç yıl binecekler.
Benim kızım sadece ilk 3 ay oturmuştur bebek arabasında, aklı ermeye başladığında hiç durmadı rezil ediyodu bizi birimiz arabayı sürüyoduk birimiz kızı kucaklıyodu
Haliyle sıfır gibi bebek arabamız oğlan biner inşallah.
Bize doktorumuz ASM ye gitmeye gerek yok hastanemiz de bütün aşıları ücretsiz yapıyoruz dedi. Ben daha gitmedim. Gitmem gerekiyor mu kayıt için şartmi?