Benim dediğim bu dilini daha kolay hareket ettiriyor sanırım. Bana eve gelen arkadaşım dedi eşimi nöbetçi eczaneye yollamıştımHangisi daha kullanışlı acababakıyorum ben de evet şu an için lazım değil aslında ama ilerisi için daha fazla pahalanmadan alayım diyorum.
Bende sallamam diyordum.Ayakla sallayınca başka türlü uykuyu dalabiliyor mu? Yoksa her zaman ayakla sallaman mı gerekiyor
Sallama olayına da pek sıcak bakmıyorum ben alışmasın diye ama uyumamasından daha mı iyidir
Off bu oğlan ne kadar aslaaa yapmam dediğim şeyler varsa yaptıracak bana bu gidişle
Kız ben onu telsiz için yazmıştımBenim dediğim bu dilini daha kolay hareket ettiriyor sanırım. Bana eve gelen arkadaşım dedi eşimi nöbetçi eczaneye yollamıştımuykuluyken verebiliyorum da henüz normal olarak tutmuyor
Kız ben onu telsiz için yazmıştım
Hayat mı yordu bebeler mi?Bugün çok yoruldumhayat beni çok yordu kizlar ben pert
Benim oğlum en güzel babasının kucağında uyuyor, gece uzun uykusuna o şekilde geçiyorBende sallamam diyordum.Meme dışında kucakta dolaşırken uyuduğu oluyor yine, ama uykusu varsa gözlerinden anlıyorum. Ya da gece beşiği sallarsam öyle de dalıyor
Her ikisi de yordu her ikisi de. Dağınıklığı hiç gelemiyorum. Ya toplu olacak herşey ya da psikolojim bozuk olacak. E iki çocukla nasıl düzenli olabilirimHayat mı yordu bebeler mi?
Anladım canım . Bizde gün aşırı yıkıyoruz. Çok iyi geliyor gerçekten. Belki o yüzden bu aralar tıkanmıyordur. Çünkü akşam yatmadan önce yılıyıp yatırıyorum.Banyo biraz iyi geliyor. Her gün yaptıramıyorum annem gelince yıkıyoruz.
Bende nerdeyse tüm emzikler var tutmuyor bir türlü o da bir işe yaramadıAvent ultra airi her bebek tutar diyorlardı ama benimki de tutmadı. Avent’in şu soothie olan var ya ayıcık şeklinde içine parmağını sokarak alıştırıyormuşsun. Ondan deneyen var mı aranızda kızlar onu mu alsam diyorum?
Biz aldik xiaominin kamerasini ama suan ztn besik hep yanmda oldugi icin cok kullanmadik.. ama izlemek icin telefonun acik olck o kotu bence. Yoksa kamers cok gzl. Ama motorola alirsan kendi monitoru varKızlar bu telsizle kamera farklı şeyler mi? Telefondan izlenenler de varmış onlar nasıl oluyor kullanan var mı?
Yok canım benim uyuyor ama kuş gibi bi dalıyor bi kalkıyor 2 saati kadar derin uyku. Emzik almadığı gğnlerde ne uyuyodu ne duruyodu valla bence sende bi formül bul. Bide hamak denedin mi uyumayan çocuklar onda çok güzel yatıyormuşBugün gündüz oğlum kucağımda bile uyumadısadece birkaç defa emdiği süre boyunca uyudukları var o da toplamda yarım saat ancadır. Sabah 8de kalkmıştı daha yeni uyudu.
Neden gündüz uyumuyor bu bebek, gazını çıkarıyor kakasını yapıyor tamam rahatladı diyorum emiyor karnı da tok hala neden uyumaz, hani bi ağrısı sancısı olsa bağırır ağlar o da yok, artık kollarım pert oluyor akşama kadar kucağımda tutmaktanvar mı böyle başka gündüz bebeği uyumayan?
Bir çocuğun sallanmadan yatabilme ihtimali benim beynimde yok. O kadarki bebelerim imkansızlaştırdı bunu. Hamak al salla onda yatar bence. Ayrıca bence anne karnındaki hareketten sallanmaya alışık gelşyolar dünyayaAyakla sallayınca başka türlü uykuyu dalabiliyor mu? Yoksa her zaman ayakla sallaman mı gerekiyor
Sallama olayına da pek sıcak bakmıyorum ben alışmasın diye ama uyumamasından daha mı iyidir
Off bu oğlan ne kadar aslaaa yapmam dediğim şeyler varsa yaptıracak bana bu gidişle
Neler demişsiniz sizler öyle, hiç kendiliğinden uyuyan çocuk görmedim benBende sallamam diyordum.Meme dışında kucakta dolaşırken uyuduğu oluyor yine, ama uykusu varsa gözlerinden anlıyorum. Ya da gece beşiği sallarsam öyle de dalıyor
Bi çocuk gelişm kitabında, evin her daim toplu, eşyaların yeni ve evin sakin kalmasını istiyorsanız çocuk yerine balık yetiştirmeyi deneyin diyorduHer ikisi de yordu her ikisi de. Dağınıklığı hiç gelemiyorum. Ya toplu olacak herşey ya da psikolojim bozuk olacak. E iki çocukla nasıl düzenli olabilirimben napicam tulperde
Hepimiz öyleyiz bence canım. Ben saldım artık bebek azıcık dursa kızıma zaman ayırıyorum ve böyle daha mutlu oluyoruz. Evin temizliğini de eşim evdeyken yapmaya çalışıyoruz beraber.Her ikisi de yordu her ikisi de. Dağınıklığı hiç gelemiyorum. Ya toplu olacak herşey ya da psikolojim bozuk olacak. E iki çocukla nasıl düzenli olabilirimben napicam tulperde
var evet benim kiz cok sevmiyo emzik isini ama en cok da onu sevdi bir de aventin var onu da kabul ediyor bazenBibs emzik sipariş verdim bakalım tutacak mı benim oğlan, kullanan var mı?
benim buyuk kizim 3 ay gece ve gunduz uyumadi. yarim saat kestiri kucakta uyanirdi. annem esim ben pert olduk. Hic bir sorunu yoktu saglik acisindan Aglamazdi ama uyumazdi da. Kucakta gezcekmis oyle maymun gibi bakardi etrafa, deisik. Once ag..miza s.cti afedersiniz ama sonra hizli duzene girdi. 8-9 aylikken yataginda kendi uyumaya basladi oyle soyliim.Bugün gündüz oğlum kucağımda bile uyumadısadece birkaç defa emdiği süre boyunca uyudukları var o da toplamda yarım saat ancadır. Sabah 8de kalkmıştı daha yeni uyudu.
Neden gündüz uyumuyor bu bebek, gazını çıkarıyor kakasını yapıyor tamam rahatladı diyorum emiyor karnı da tok hala neden uyumaz, hani bi ağrısı sancısı olsa bağırır ağlar o da yok, artık kollarım pert oluyor akşama kadar kucağımda tutmaktanvar mı böyle başka gündüz bebeği uyumayan?
Daginiklik benim enerjimi emer bitirir. Ilk cocukta da oyle olmsutum. annem sen deli gibi bisey olmussun birak toplama nolcak ki demisti. simdi de k.validem yanimda yat kizim yapma dio ama ben duramiyorum. Seni anliyorum yani sister :)Her ikisi de yordu her ikisi de. Dağınıklığı hiç gelemiyorum. Ya toplu olacak herşey ya da psikolojim bozuk olacak. E iki çocukla nasıl düzenli olabilirimben napicam tulperde
Bitmenin ne oldugunu bilmeyenler bitti sanarlarsansa:) Bitti deme munferit bir olaydir bu birazcik azalmistir ama artar. Yoruldun, az su ictin veya uykusuz kaldin belki.Arkadaslar sutum bildigin azaldi bitti kesildi fln ya. Niye boyle oldu anlamadim bi de solgara baslamama ramen. Acaba o mu diyorm birden arttirdi ama sonra neden azaltti. Bugun yine beni saatlerce emdikten snr uyumayip aglama krizine girdi cocuk buzlukta ne varsa verdm oyle sustu. O uyuduktan sonra sagdm 60 cikti ki emmemisti bile yani en az 120 cikmasi gerekir ona yetmesi icin ya psikolojim bozuldu gece de yetmezse napcam diye.
Hiç olmasa 60 da çıkmazdı ama. Bebek emdi emdi doymadı demen için sağınca hiç kalmaması gerekmez miydi?Arkadaslar sutum bildigin azaldi bitti kesildi fln ya. Niye boyle oldu anlamadim bi de solgara baslamama ramen. Acaba o mu diyorm birden arttirdi ama sonra neden azaltti. Bugun yine beni saatlerce emdikten snr uyumayip aglama krizine girdi cocuk buzlukta ne varsa verdm oyle sustu. O uyuduktan sonra sagdm 60 cikti ki emmemisti bile yani en az 120 cikmasi gerekir ona yetmesi icin ya psikolojim bozuldu gece de yetmezse napcam diye.
Arkadaslar sutum bildigin azaldi bitti kesildi fln ya. Niye boyle oldu anlamadim bi de solgara baslamama ramen. Acaba o mu diyorm birden arttirdi ama sonra neden azaltti. Bugun yine beni saatlerce emdikten snr uyumayip aglama krizine girdi cocuk buzlukta ne varsa verdm oyle sustu. O uyuduktan sonra sagdm 60 cikti ki emmemisti bile yani en az 120 cikmasi gerekir ona yetmesi icin ya psikolojim bozuldu gece de yetmezse napcam diye.
Hepimiz öyleyiz bence canım. Ben saldım artık bebek azıcık dursa kızıma zaman ayırıyorum ve böyle daha mutlu oluyoruz. Evin temizliğini de eşim evdeyken yapmaya çalışıyoruz beraber.
Bende dolaptan aldım bugün geldi iş görür bebeto marka aldım ben sen ne aldın cnmBebek arabasını da dolaptan hallettim çok şükürkızlar devir ekonomi devri herşey el yakıyor, bebek arabası almayan varsa iki araba arasında çok kalmıştım, özelden öneri yapabilirim
++++++++1 kızım hasta ben hastayim oğlan durmuyor eşim işte bu gece bana geçmeyecekBugün çok yoruldumhayat beni çok yordu kizlar ben pert
Bende chicco baston aldım yarın kargoya verirler bakalım gelsin fotolarda güzeldiBende dolaptan aldım bugün geldi iş görür bebeto marka aldım ben sen ne aldın cnm
++++++++1 kızım hasta ben hastayim oğlan durmuyor eşim işte bu gece bana geçmeyecekoturdum ağlıyorum kızım bir yandan oksurup kusuyor oğlan kucaktan indirince basıyor yaygarayi çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?