2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hangisi daha kullanışlı acaba bakıyorum ben de evet şu an için lazım değil aslında ama ilerisi için daha fazla pahalanmadan alayım diyorum.
Benim dediğim bu dilini daha kolay hareket ettiriyor sanırım. Bana eve gelen arkadaşım dedi eşimi nöbetçi eczaneye yollamıştım uykuluyken verebiliyorum da henüz normal olarak tutmuyor

Eklentiler

• 15D894FF-AF15-4288-B1AA-C0CCD4B3F6D3.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 49
Bende sallamam diyordum. Meme dışında kucakta dolaşırken uyuduğu oluyor yine, ama uykusu varsa gözlerinden anlıyorum. Ya da gece beşiği sallarsam öyle de dalıyor

Bende sallamam diyordum. Meme dışında kucakta dolaşırken uyuduğu oluyor yine, ama uykusu varsa gözlerinden anlıyorum. Ya da gece beşiği sallarsam öyle de dalıyor
Benim oğlum en güzel babasının kucağında uyuyor, gece uzun uykusuna o şekilde geçiyor
Kendi pijamamı koydum olmadı acaba babasının tişörtünü mü koysam yatağına

Bende nerdeyse tüm emzikler var tutmuyor bir türlü o da bir işe yaramadı

Kızlar bu telsizle kamera farklı şeyler mi? Telefondan izlenenler de varmış onlar nasıl oluyor kullanan var mı?
Biz aldik xiaominin kamerasini ama suan ztn besik hep yanmda oldugi icin cok kullanmadik.. ama izlemek icin telefonun acik olck o kotu bence. Yoksa kamers cok gzl. Ama motorola alirsan kendi monitoru var

Yok canım benim uyuyor ama kuş gibi bi dalıyor bi kalkıyor 2 saati kadar derin uyku. Emzik almadığı gğnlerde ne uyuyodu ne duruyodu valla bence sende bi formül bul. Bide hamak denedin mi uyumayan çocuklar onda çok güzel yatıyormuş
Bir çocuğun sallanmadan yatabilme ihtimali benim beynimde yok. O kadarki bebelerim imkansızlaştırdı bunu. Hamak al salla onda yatar bence. Ayrıca bence anne karnındaki hareketten sallanmaya alışık gelşyolar dünyaya
Neler demişsiniz sizler öyle, hiç kendiliğinden uyuyan çocuk görmedim ben
Her ikisi de yordu her ikisi de. Dağınıklığı hiç gelemiyorum. Ya toplu olacak herşey ya da psikolojim bozuk olacak. E iki çocukla nasıl düzenli olabilirim ben napicam tulperde
Bi çocuk gelişm kitabında, evin her daim toplu, eşyaların yeni ve evin sakin kalmasını istiyorsanız çocuk yerine balık yetiştirmeyi deneyin diyordu

Arkadaslar sutum bildigin azaldi bitti kesildi fln ya. Niye boyle oldu anlamadim bi de solgara baslamama ramen. Acaba o mu diyorm birden arttirdi ama sonra neden azaltti. Bugun yine beni saatlerce emdikten snr uyumayip aglama krizine girdi cocuk buzlukta ne varsa verdm oyle sustu. O uyuduktan sonra sagdm 60 cikti ki emmemisti bile yani en az 120 cikmasi gerekir ona yetmesi icin ya psikolojim bozuldu gece de yetmezse napcam diye.

Her ikisi de yordu her ikisi de. Dağınıklığı hiç gelemiyorum. Ya toplu olacak herşey ya da psikolojim bozuk olacak. E iki çocukla nasıl düzenli olabilirim ben napicam tulperde
Hepimiz öyleyiz bence canım. Ben saldım artık bebek azıcık dursa kızıma zaman ayırıyorum ve böyle daha mutlu oluyoruz. Evin temizliğini de eşim evdeyken yapmaya çalışıyoruz beraber.

Bibs emzik sipariş verdim bakalım tutacak mı benim oğlan, kullanan var mı?
var evet benim kiz cok sevmiyo emzik isini ama en cok da onu sevdi bir de aventin var onu da kabul ediyor bazen
benim buyuk kizim 3 ay gece ve gunduz uyumadi. yarim saat kestiri kucakta uyanirdi. annem esim ben pert olduk. Hic bir sorunu yoktu saglik acisindan Aglamazdi ama uyumazdi da. Kucakta gezcekmis oyle maymun gibi bakardi etrafa, deisik. Once ag..miza s.cti afedersiniz ama sonra hizli duzene girdi. 8-9 aylikken yataginda kendi uyumaya basladi oyle soyliim.
Daginiklik benim enerjimi emer bitirir. Ilk cocukta da oyle olmsutum. annem sen deli gibi bisey olmussun birak toplama nolcak ki demisti. simdi de k.validem yanimda yat kizim yapma dio ama ben duramiyorum. Seni anliyorum yani sister :)
Bitmenin ne oldugunu bilmeyenler bitti sanarlarsansa:) Bitti deme munferit bir olaydir bu birazcik azalmistir ama artar. Yoruldun, az su ictin veya uykusuz kaldin belki. Azizinsan miydi hunharca ye diyen. Hunharca ye toparlar ama bi de negatif dusunme. Ben bile hala pozitif olmaya calisiyirum. sagmaktan meme kopacak 30 ml anca cikiyor.

Hiç olmasa 60 da çıkmazdı ama. Bebek emdi emdi doymadı demen için sağınca hiç kalmaması gerekmez miydi?

Yorulmuşsun ondan olur. Dinlenince yine eskisi gibi olur.
Yetmezse mama veririz. sağdığın sütü az diye düşünme ihtiyaç anında vereceğin sütü depoluyorsun. Az ya da çok önemli değil.

Hepimiz öyleyiz bence canım. Ben saldım artık bebek azıcık dursa kızıma zaman ayırıyorum ve böyle daha mutlu oluyoruz. Evin temizliğini de eşim evdeyken yapmaya çalışıyoruz beraber.

Benim de eşim topluyor her akşam mutfağı. Onun dışında evde temizlik yapmıyoruz. Haftada bir tuvalet banyo yıkıyorum. Evi robot süpürüyor o kadar.

Bebek arabasını da dolaptan hallettim çok şükür kızlar devir ekonomi devri herşey el yakıyor, bebek arabası almayan varsa iki araba arasında çok kalmıştım, özelden öneri yapabilirim
Bende dolaptan aldım bugün geldi iş görür bebeto marka aldım ben sen ne aldın cnm
Bugün çok yoruldum hayat beni çok yordu kizlarben pert
++++++++1 kızım hasta ben hastayim oğlan durmuyor eşim işte bu gece bana geçmeyecek oturdum ağlıyorum kızım bir yandan oksurup kusuyor oğlan kucaktan indirince basıyor yaygarayi çok yorgunum

Bende chicco baston aldım yarın kargoya verirler bakalım gelsin fotolarda güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…