2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bebek de gündüz uyumuyor. Beşikte akşama kadar sallıyoruz o şekilde duruyor bıraksak bizirdaniyor devamli

Ben kullanıyorum ama benimki görüntülü aynı şekild Eruh hastası oldum.. Kamera her an elimde gezdiriyorum kustu mu kusmadı mı diye kontrol ediyorum

Benimki de uyumuyor maalesef.. Gece de uyumuyor gündüz de uyumuyor.. Derin uykuya hiç geçmedi şu ana kadar..

Yaa benimki de akşam 7buçuk gibi gayet güzel mememi emdi doyurdu karnını ama her zamanki gibi uyumadı tabiki belki 15dakika uyumuştur.. Saat 9gibi duş aldım temiz temiz üstümü giyindim o esnada babası ilgilendi emme saati geldi zaten aranıyordu saat 9.45 mememi ağzına verdim başladı savaş.. Sütüm geliyor tazyikli de değil ağzının kenarlarından akıyor görüyorum ama belki 10dakika savaşarak emdi sonra cırladı ara gazını çıkardım diğer memeye geçeyim bari dedim belki orda susar ordan da bir iki dakika çekti süt olmasına rağmen sanki midesine gaz iniyor süt yerine Bıraktım eşime gazını çıkarıp uyutsun diye 11gibi tekrar yanlarına gittim yol uyutamadı.. Tekrar meme verdim hu sefer asla ağzına bile almadı dişiyle itiyor ağlıyor bağırıyor.. BuZlultan 120ml süt çıkardım erittim 60ml verdim öyle güzel içti ki ben şok.. Dedim tekrar memeyi vereyim yok arkadaş asla memeyi ağzına almak istemiyor bildiğin bağırıyor.. Eşime söyledim 40ml daha biberona koy getir diye onun da 20ml ini içti uyudu.. Hiçbir şey anlamadım.. iki bardak soğuk süt içmiştim onun etkisi olabilir mi Bir de gündüz lahana yemeği yemiştim.. Ama gündüz yediğim lahana yemeği akşam 7de içtiği süte etki etmedi de 10daki süte mi etki etti Şimdi ben gece napıcam yine mememi almak istemeyip cırlarsa

Hepimiz öyleyiz bence canım. Ben saldım artık bebek azıcık dursa kızıma zaman ayırıyorum ve böyle daha mutlu oluyoruz. Evin temizliğini de eşim evdeyken yapmaya çalışıyoruz beraber.
Büyük çocuğum da ilgi bekliyor. Eşimin eve gelmesini bekleyen yorum icim içimi yiyor. Çok saçma ama aklım hep dağınık yerde. Mesela tezgahda kirli bir bardak olsa bebek uyusa da onu yikasam ya da makineye atsam diye planlar yapıyorum. Ya da çamaşırları katlasam falan.

Allah yardımcımız olsun canim ya geçecek inslalah bugünler de pilimiz de bitecek

Ben meme reddetme konusunda masterimi bitirdim doktora da bitmek uzere. Gece reddetmiyolar. Bir de sut oldugu surece meme reddi gecici bu aklinizda olsun telas etmeyin. Bazen sagi bazen solu istahla emebiliyorlar. Bazen de tersi. Bir de cook mexbur kalmadikca biberona alistirmayin ben o hatayi yaptim. Ya da en ince uclu biberon ucu kullanin. Memeden emmek zor geliyor eger biberondan kolayca emerse.

Kızlar kullanışlı ana kucağı istiyorum. Mesela içine koyup işlerimi yapayım
Bende dolapdan alicam. Babyjorn olmasın çok pahalı. Önerilerinizi bekliyorum

Gerçekten aynıyız tezgahtaki o bardak bnm beynimi kemiriyor sanki illa kalkacak tek çocukta herşey duzgundu sıra ile alıp oynayıp kaldırdı k ikincide dağınıklık olacak yetisemicem nasıl toplu kalacak ev die bile kendimi dusunurken buluyorum bazen. Biraz salmamiz gerekiyor bence evde çocuk var tabiki de dağılacak kirlenecek yetisemicem diye kendimi telkinlemeye çalışıyorum ben
Allah yardımcımız olsun canim ya geçecek inslalah bugünler de pilimiz de bitecek
Aminnn hepimizin canım bnm pil bitti uzatmaları oynuyorum öyle kötüyüm ki boğazım kemiklerim agrio sanırım oglanada geçiyor kızımda hasta ne yapacağım bilmiorm eşimden zten hayır yok işte gündüz yatıyor gec lohusa depresyonuna girecek gibiyim lohusalıkta kalmadı ama

Gecmi olsun canim. Ben de bir hafta önce iyileştim. Bogazlarim kuruyordu sürekli kuru bir öksürük oluyordu ve siksik su sicak şeyler içiyordum. Meğer geceleri boğaz ve göğüs kismim acayip terledgi için oluyormuş her emzirmeye kalktığımda terimi kurutuyorum yoksa tekrar hasta olacağım. Sen korona değilsindir inşallah canım

Haklısın biraz da koyvermek gerekiyor. Hoş koyverince de ipin ucu kaçıyor. Benim yine koyvermis halim bu önceden daha beterdim ama evin düzensizliğine alıştırmaya çalışıyorum kendimi önemli olan çocuklarım onların başında olmam falan diyorum. Ama yine de bunu düşünürken beynim o an ünitenin tozunu ne ara alırım diye düşünüyorbı de eşim bu takintimi bildiği için robot süpürge aldı en azından o biraz daha yardımcı oldu bana

Kızlar günaydın geçenlerde grip olur gibi oldum şu an iyiyim dikkat ettim ama sanırım kızıma geçti. Gece birkaç kez öksürdü ve burunları dolmuş. Keyfi falan yerinde çok şükür mızmızlanmadı. Sırf bu yüzden hastaneye götürmek istemiyorum siz ne tavsiye edersiniz ne yapmam lazım sizce?

Burnunu sürekli serumla temizleyip açmak ve odasını nemlendirmek gerekiyor

Bnmde kuru oksurugum var kizimki balgamlı ve kusuyor oksurdukce basım kemiklerim agrio korona değilim çünkü kardeşim de aynı o dün test verdi negatif çıktı eğer pozitif olsaydı hemen teste gidecektim hafta sonu beraberdik aynı belirtileri yaşıyoruz bnde uyandığımda çok terlemiş oluyorum e yataktan üstüme bsey almadan kalkıyorum çocuğu emziriyorum belkide ondandır
Bnde çok takıntılıyim gerçekten o toz alınacak o yerdeki oyuncak kaldırılıp yerine konacak kızıma bile annecim biri ile oynadın kaldır öbürünü al diyorum laf dinlemediginden arkasından ben koyuyorum alıştı bana ama oğlan da hiç olmayacak bu durum daha fazla salı vermeliyim
Aynı sorun bizde de var bebek hasta olunca ne yapmak gerekir hiç bsey bilmiorm geçmiş olsun demeye geldim birde cevap yazanları takipteyim

Burun yollarını açık tutup emzirmekten başka yapılacak pek bir şey yok. Gecmis olsun .

Hiç olmasa 60 da çıkmazdı ama. Bebek emdi emdi doymadı demen için sağınca hiç kalmaması gerekmez miydi?
Ama o emdikten 2 saat sonra fln sagdm buzluktakileri verdim susturdum uyuttm anca sagdim daha pazar gunu 100 cikmisti. Bi de sol meme baya bos sag hep daha cok veriodu artinca da sag artiyo sol sabit
Benim oglan da bi acaip saat 9da emzirdm kendi birakti memeyi ondan snr gulucukler fln sacmaya basladi sonra kustu hickirik tuttu hickirirken de hep sinirlenir bagiriniodu derken altini degismeye goturdum birden yaygara koparmaya basladi aclik yaygarasi nasi bagirinio altini zor degistirdm hyr bu kdr mi cabuk aciktin madem acikcaktn niye memeyi biraktn niye obur memeyi almadin. Hep boyle yapar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…