2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar evde telsiz kullanan var mı?
Tv kapalıysa ağlayınca duyuyorum ama iş yaparken, tv de açıksa duymam diye endişe ediyorum sürekli gidip kontrol ediyorum. Baya baya kafayı bozdum. Yaptığımı da düzgün yapamıyorum ya da oturamıyorum bu yüzden. Rahat olup akışına bıraksam daha iyi olacakta yapamıyorum. Psikolojik olarak yıprandım sanırım

Ben de ondan almıştım. Yeni yeni vermeye başladım canı istediğinde tutuyor canı istemediğinde öğürüyo almak istemiyo. Ben de istiyorum çok alışmasını
T tulperde tutmadı benim kız, büyük geliyor ağzına, damaklı emzik aldım ona alıştırmaya çalışacağım. Uykuluyken falan veririm. Damaklıları daha iyi tutar dediler. Diğer 3 emzik öylece duruyor.

Kızlar bu telsizle kamera farklı şeyler mi? Telefondan izlenenler de varmış onlar nasıl oluyor kullanan var mı?

Bugün gündüz oğlum kucağımda bile uyumadı sadece birkaç defa emdiği süre boyunca uyudukları var o da toplamda yarım saat ancadır. Sabah 8de kalkmıştı daha yeni uyudu.
Neden gündüz uyumuyor bu bebek, gazını çıkarıyor kakasını yapıyor tamam rahatladı diyorum emiyor karnı da tok hala neden uyumaz, hani bi ağrısı sancısı olsa bağırır ağlar o da yok, artık kollarım pert oluyor akşama kadar kucağımda tutmaktan var mı böyle başka gündüz bebeği uyumayan?

Aventi benm oğlan tutmadı istediği zaman tutuyor acaba bende damaklı mı denesem ki
Avent ultra airi her bebek tutar diyorlardı ama benimki de tutmadı. Avent’in şu soothie olan var ya ayıcık şeklinde içine parmağını sokarak alıştırıyormuşsun. Ondan deneyen var mı aranızda kızlar onu mu alsam diyorum?

Kızlar bu telsizle kamera farklı şeyler mi? Telefondan izlenenler de varmış onlar nasıl oluyor kullanan var mı?
Bende bakıyorum onlara sende mi alacaksın? Uygulama yüklüyorsun telefona, kamerayı odasına koyuyorsun.. telefondan açıp izliyorsun konuşabiliyorsun. Telsiz de 2 tane oluyor biri sende, biri bebeğin odasında

Bende bakıyorum onlara sende mi alacaksın? Uygulama yüklüyorsun telefona, kamerayı odasına koyuyorsun.. telefondan açıp izliyorsun konuşabiliyorsun. Telsiz de 2 tane oluyor biri sende, biri bebeğin odasında
Hangisi daha kullanışlı acaba bakıyorum ben de evet şu an için lazım değil aslında ama ilerisi için daha fazla pahalanmadan alayım diyorum.

Çareyi ayakta sallamakta buldum, ama öyle derin değil uykusu. En azından kucakta salla uyut gezdir olayı yok ağırlaştı baya

Çareyi ayakta sallamakta buldum, ama öyle derin değil uykusu. En azından kucakta salla uyut gezdir olayı yok ağırlaştı baya
Ayakla sallayınca başka türlü uykuyu dalabiliyor mu? Yoksa her zaman ayakla sallaman mı gerekiyor
Sallama olayına da pek sıcak bakmıyorum ben alışmasın diye ama uyumamasından daha mı iyidir
Off bu oğlan ne kadar aslaaa yapmam dediğim şeyler varsa yaptıracak bana bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…