Bibsi tutuyor benimki ya iyi kötü.Bibs emzik aldım bakalım inşallah tutar. Uyku arkadaşı alan var mı? Daha erken mi? Almayı düşünen var mı?
Benim kızım 6 aylıkken 6 kiloydu, oğlan şu an 6 kilo civarı maşallahAman Sağlıkları yerinde olsun kilonun pek önemi yokhepsine maşallah kuzularin
0-3 olanın ucuyla 0-6 büyüklük olarak aynıymış ama daha yumuşak diyorlar, alayım bide onu deneyim0-6 evet koca Bi emzik ayıcık sekilli başta duşuyodu alıştı zamanla
Yok ya ne güzel emiyo işteEmzik verince oğlum bazen tuhaf yüz ifadesi yapıyo midesini bulandırıyo utanıyorum emzik verdiğime
Benim kızım 6 aylıkken 6 kiloydu, oğlan şu an 6 kilo civarı maşallahha kızım da sağlıklıydı çok şükür ama herkesin bu bebek neden zayıf söylemlerine çok üzülüyordum o zamanlar.
Kız-erkek bebek arasındaki fark böyle bi şey demek ki.
Masallah.. Bi benmki ufak gidiyo heralde suan hala 4.5 kg civarinda ve 0-3 ay giyiyo. Sadece patikli olanlarn alti kisa geliyo patiksizleri giydiriyorum
Aynen 0,3 aynı boyut daha yumusak ucu meme ye çok benziyo meme reddi olur mu bilmem olmz bence0-3 olanın ucuyla 0-6 büyüklük olarak aynıymış ama daha yumuşak diyorlar, alayım bide onu deneyim
Canım aşının etkinliği için ateş düşürücü vermemen gerekiyor.. Yani ateş çıkmadan önce verilmemesi lazım.. Ateş bağışıklığı sağlıyorYaptirdim sali gunu asm de 2. Ay asilarini oldu carsamba gunu kendi doktorunda rota ve nimerix yaptirdim. Eve gelir gelmez calpol verdim doktor guluyor dedi ates cikarsa ver dedimm yooo beklemem tmm vrt dedi o ds guluo halime
Kız ben artık her gün dışardayımHerkese hayırlı kandiller
Bugün 2 bebe ile disari çıkmaya niyet ettik maceralarimizi akşam anlatırım ilk kez uzak mesafe gidiyoruz bakalim
Sizin bebeler büyüdü mü nedir, brnim aldıklarım daha yeni tam olmaya başladı. Ben yapmam muhtmeeln yazın zaten zıbınla geziyolar dışarısı için bir iki kıyafet alırım yaz gelince.Kızlar e bebek kıyafetlerde indirim var. Kıyafetleri küçülmüştü bi alışveriş yaptım 700 tuttu vallaSiz yaptınız mı hiç alışveriş, kıyafetleri oluyor mu hala
Yazın hep atlet zıbın giyiyolar zaten evde, ben yaz gelince boyuna göre alırım 3 kıyafet yeter, oğlumda da öyle yaptım 3 taneyle geçirdi sezonları kız diye özeniyorum ama biraz büyüyünce güzel olacak şimdi ne giydirsek kusmukBen de bakıyordum az önce. Kışlıkları yeterli, yazlık bi şeyler alayım dedim ama kaç beden almalıyım kestiremedim 1 yaş büyük olur 9 ay küçük gelir gibi geliyo yaza
Onlarda mı gaz yapıyor ayol ben her gün bi leğen salata yiyorumBız de dun dısarda yemege gittik yemez olaydım mor lahana ve havuctann olusan salatadan yedım abooo yemez olaydım sabaha kadar agladi eşşm diyor ki bıdaha agzına vurma salatayı
@esraa92 canım benım de aynı sorun var sag yumusak ve bebegın karnini doyurmuyor inatla emzırıyorum sag tarafı cok ac oldugu zaman ama pek yutkunma sesi gelmıyor pes etmek yok tabi.
Q Queen of the North canım sen 32 de mı ayrıldın? Ben 37 de ayrıldım 14 nisanda baslayacam rapor ızın 6 aya kadar getirebilirim ınsallah. Cok uzuluyorum oglum ıcın erkenden bırakacam ustelık daha bakıcı bıle ayarlayamadım
7 martta bitiyor iznim bizim burda 5 gğn 5 gün rapor veren yer var alabildiğim kadar ondan alacağjm ama umarım sorun olmaz, birde aylıksız izin olayı nasıl bilen var mı? Ben 2 ayı raporla kapatsam mayıs ayı için bir aylık aylıksız izin nasıl olur peki?Aynı sorun bizde de var. Kızımın bakıcısı ben artık bakamam diyor, oğlana yeni bakıcı bulup kızı tam gün bi kreşe yazdırmam gerekecek ikisine ayda beş bin civarı gider diyoruz gözden çıkardık o parayı ama içime sinen bi bakıcı nasıl bulurum bilmiyorum
Benim iznim bitti bi de üstelik salı işbaşı diyor, rapor sonrasında aylıksız izin derken eylülde başlayacağım işe.
Kız ye ye ben kaç kez yedim napalım yaniAfiyet olsun bacım. Kuru fasulyeyi pişirdim hala tereddutteyim. Allah'ım bu nasıl bir korku sanırım her an cayabilirim.
Aynen ya bu izin işi çok fena 7 martta bitiyor resmenYok canım ben 24.haftada izne çıktım dolayısıyla 32 de çalışmaz raporu aldım.Yani tahmini 4.ay dolunca ise başlamış olacam
Rapor işini ayarlayabildin mi ? Of ücretsiz izin alsak bir türlü almasak bir türlü. Sizin yazın okul oluyor mu?
Hadi gazan mübarek olsun. Ben artık çokq az alıyorum. Yıkayıp yıka1yıp giydiriyorum. Ateş pahası.Bugün 2 çocukla dışarı çıkma cesaretini gösterdik sonuç başarılı gayet tavsiye ederim. İyice karnini doyurdum gazını cikardim ,alt değişti mis gibi çıktık 3 saate prenses balkabagina dönmeden eve geldik .Açık havadaydik zaten .Ben oğlumun elinden tuttum eşim kızın arabasını kullandı .E bebege uğradık kiyafet aldık zira 3 aylık olan bile sıkmaya başladı 9 ay aldım bola bol giysin.Yine en uygun e bebek, lcw de bir tulum 70-80 tl
Ay maşallah bizimki 4700 halaBen herseyi yiyip iciyorum
Evde kucağımıza tarttığımız zaman 6300 gr geliyor çıplak şekilde .
Yok yok benim kızımda minnoş, 4700 falan bakalım 3 martta asm de tartarız aşıdan önce.Masallah.. Bi benmki ufak gidiyo heralde suan hala 4.5 kg civarinda ve 0-3 ay giyiyo. Sadece patikli olanlarn alti kisa geliyo patiksizleri giydiriyorum
Bide @merveozenn vardı sanki o noldu@angelabianco hemşire vardı etikette de çıkmadı, hesabı mı kapattı ki acaba.. Aklıma geldi birden
Kızım 5 küsür olmuştur boyu da 55 cm. Yenidoğanlar anca küçüldü işte. İlk doğduğunda büyük geliyorduKız ben artık her gün dışardayımbugünde avm ye gittik geldik banyo yaptı şimdide cin gibi bşze bakıyo
Sizin bebeler büyüdü mü nedir, brnim aldıklarım daha yeni tam olmaya başladı. Ben yapmam muhtmeeln yazın zaten zıbınla geziyolar dışarısı için bir iki kıyafet alırım yaz gelince.
Yazın hep atlet zıbın giyiyolar zaten evde, ben yaz gelince boyuna göre alırım 3 kıyafet yeter, oğlumda da öyle yaptım 3 taneyle geçirdi sezonları kız diye özeniyorum ama biraz büyüyünce güzel olacak şimdi ne giydirsek kusmuk
Onlarda mı gaz yapıyor ayol ben her gün bi leğen salata yiyorum
7 martta bitiyor iznim bizim burda 5 gğn 5 gün rapor veren yer var alabildiğim kadar ondan alacağjm ama umarım sorun olmaz, birde aylıksız izin olayı nasıl bilen var mı? Ben 2 ayı raporla kapatsam mayıs ayı için bir aylık aylıksız izin nasıl olur peki?
Kız ye ye ben kaç kez yedim napalım yani
Aynen ya bu izin işi çok fena 7 martta bitiyor resmen
Hadi gazan mübarek olsun. Ben artık çokq az alıyorum. Yıkayıp yıka1yıp giydiriyorum. Ateş pahası.
Ay maşallah bizimki 4700 hala
Yok yok benim kızımda minnoş, 4700 falan bakalım 3 martta asm de tartarız aşıdan önce.
Canim biliyorum ama ben cok atesli buyumusum annemden surekli hikaye dinledigimden odum kopuyor cocuklarin atesi cikacak die elimde degilCanım aşının etkinliği için ateş düşürücü vermemen gerekiyor.. Yani ateş çıkmadan önce verilmemesi lazım.. Ateş bağışıklığı sağlıyor
Kız o @Queenofthenorth isim değiştirdi@angelabianco hemşire vardı etikette de çıkmadı, hesabı mı kapattı ki acaba.. Aklıma geldi birden
Merve’yi bende merak ediyorum isim değişip hesabı pasifleştirmiş ne oldu acabaBide @merveozenn vardı sanki o noldu
@angelabianco hemşire vardı etikette de çıkmadı, hesabı mı kapattı ki acaba.. Aklıma geldi birden
Yazın adanada sadece bezle bile durur daKız ben artık her gün dışardayımbugünde avm ye gittik geldik banyo yaptı şimdide cin gibi bşze bakıyo
Sizin bebeler büyüdü mü nedir, brnim aldıklarım daha yeni tam olmaya başladı. Ben yapmam muhtmeeln yazın zaten zıbınla geziyolar dışarısı için bir iki kıyafet alırım yaz gelince.
Yazın hep atlet zıbın giyiyolar zaten evde, ben yaz gelince boyuna göre alırım 3 kıyafet yeter, oğlumda da öyle yaptım 3 taneyle geçirdi sezonları kız diye özeniyorum ama biraz büyüyünce güzel olacak şimdi ne giydirsek kusmuk
7 martta bitiyor iznim bizim burda 5 gğn 5 gün rapor veren yer var alabildiğim kadar ondan alacağjm ama umarım sorun olmaz, birde aylıksız izin olayı nasıl bilen var mı? Ben 2 ayı raporla kapatsam mayıs ayı için bir aylık aylıksız izin nasıl olur peki?
Hadi gazan mübarek olsun. Ben artık çokq az alıyorum. Yıkayıp yıka1yıp giydiriyorum. Ateş pahası.
Yok yok benim kızımda minnoş, 4700 falan bakalım 3 martta asm de tartarız aşıdan önce.
Kız ben artık her gün dışardayımbugünde avm ye gittik geldik banyo yaptı şimdide cin gibi bşze bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?