2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aman Sağlıkları yerinde olsun kilonun pek önemi yok hepsine maşallah kuzularin
Benim kızım 6 aylıkken 6 kiloydu, oğlan şu an 6 kilo civarı maşallah ha kızım da sağlıklıydı çok şükür ama herkesin bu bebek neden zayıf söylemlerine çok üzülüyordum o zamanlar.
Kız-erkek bebek arasındaki fark böyle bi şey demek ki.

Erkek bebek kesinlikle çok farklı hem anne karnında ileride gidiyor hem doğduktan sonra hızlı kilo alıyor.

Yaptirdim sali gunu asm de 2. Ay asilarini oldu carsamba gunu kendi doktorunda rota ve nimerix yaptirdim. Eve gelir gelmez calpol verdim doktor guluyor dedi ates cikarsa ver dedimm yooo beklemem tmm vrt dedi o ds guluo halime
Canım aşının etkinliği için ateş düşürücü vermemen gerekiyor.. Yani ateş çıkmadan önce verilmemesi lazım.. Ateş bağışıklığı sağlıyor

Herkese hayırlı kandiller

Bugün 2 bebe ile disari çıkmaya niyet ettik maceralarimizi akşam anlatırım ilk kez uzak mesafe gidiyoruz bakalim
Kız ben artık her gün dışardayım bugünde avm ye gittik geldik banyo yaptı şimdide cin gibi bşze bakıyo
Kızlar e bebek kıyafetlerde indirim var. Kıyafetleri küçülmüştü bi alışveriş yaptım 700 tuttu valla Siz yaptınız mı hiç alışveriş, kıyafetleri oluyor mu hala
Sizin bebeler büyüdü mü nedir, brnim aldıklarım daha yeni tam olmaya başladı. Ben yapmam muhtmeeln yazın zaten zıbınla geziyolar dışarısı için bir iki kıyafet alırım yaz gelince.
Ben de bakıyordum az önce. Kışlıkları yeterli, yazlık bi şeyler alayım dedim ama kaç beden almalıyım kestiremedim 1 yaş büyük olur 9 ay küçük gelir gibi geliyo yaza
Yazın hep atlet zıbın giyiyolar zaten evde, ben yaz gelince boyuna göre alırım 3 kıyafet yeter, oğlumda da öyle yaptım 3 taneyle geçirdi sezonları kız diye özeniyorum ama biraz büyüyünce güzel olacak şimdi ne giydirsek kusmuk
Onlarda mı gaz yapıyor ayol ben her gün bi leğen salata yiyorum
7 martta bitiyor iznim bizim burda 5 gğn 5 gün rapor veren yer var alabildiğim kadar ondan alacağjm ama umarım sorun olmaz, birde aylıksız izin olayı nasıl bilen var mı? Ben 2 ayı raporla kapatsam mayıs ayı için bir aylık aylıksız izin nasıl olur peki?
Afiyet olsun bacım. Kuru fasulyeyi pişirdim hala tereddutteyim. Allah'ım bu nasıl bir korkusanırım her an cayabilirim.
Kız ye ye ben kaç kez yedim napalım yani
Aynen ya bu izin işi çok fena 7 martta bitiyor resmen
Hadi gazan mübarek olsun. Ben artık çokq az alıyorum. Yıkayıp yıka1yıp giydiriyorum. Ateş pahası.
Ben herseyi yiyip iciyorum

Evde kucağımıza tarttığımız zaman 6300 gr geliyor çıplak şekilde .
Ay maşallah bizimki 4700 hala
Masallah.. Bi benmki ufak gidiyo heralde suan hala 4.5 kg civarinda ve 0-3 ay giyiyo. Sadece patikli olanlarn alti kisa geliyo patiksizleri giydiriyorum
Yok yok benim kızımda minnoş, 4700 falan bakalım 3 martta asm de tartarız aşıdan önce.

Kızım 5 küsür olmuştur boyu da 55 cm. Yenidoğanlar anca küçüldü işte. İlk doğduğunda büyük geliyordu Yaza kadar idare eder diye düşünüyorum yazlık kıyafet hediye çok geldi

Canım aşının etkinliği için ateş düşürücü vermemen gerekiyor.. Yani ateş çıkmadan önce verilmemesi lazım.. Ateş bağışıklığı sağlıyor
Canim biliyorum ama ben cok atesli buyumusum annemden surekli hikaye dinledigimden odum kopuyor cocuklarin atesi cikacak die elimde degil

Yazın adanada sadece bezle bile durur da hiç mi gezmeye gitmeyecek bu bebe
Çok alınmaz zaten ya hemen büyüyo 3-5 takım alsam yeter düğün çok bi de bizim yazın
Alabilirsin bir aylık aylıksız izin. Doğum izni bittiği tarihten itibaren 2 yıl istediğin zaman aylıksız izne ayrılıp istediğin zaman başlayabilirsin.

Ben normalde yağış olmaz ise çıkıyorum da yakın mesafe ama bugün iki bebeli ve uzak mesafe gittik iyi oldu şimdi sırada tek bebe arabalı gidiş var onu deneyeyim nasıl olsa covidde geçirdim arkadaşa gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…