2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar sağdığınız sütü buzdolabının alt tarafında bekletip verdiniz mi hiç ?

Ah ah benimde en büyük yaram.. Çocuk tamamen değişti farklı huylar agresif tavırlar eline geleni fırlatıyor bebeğe vuruyor acayip öfkeli bilmiyorum ne olacak
Benimki de benim inadima yapma diyeceğim şeyleri yapıyor çok geriliyorym. Havalar isinsaydi da etkinlik kurslarına verseydim iyi olurdu. Evde durmaktan bana sariyor

12 saat oldu ve hala uyumadı bayılazaaam hiç yapmamıştı böyle bir şey ne yaptıysam olmuyor sürekli memede emzir gaz çıkar kısır döngü
Valla canım benimki de hicc böyle yapmamisti. Sabah altıda kalktı ta ki akşam 22.30 a kadar toplam 3 saat falan uyudu. Hep yarım saat yarım saat uyudu. Aslında uykusu var ama uyuyamiyor çok enteresan. Gece de harap bitap düşmüş emmek için ar zor ayiltip emzirdim. Resmen perişan etti kendini. Acaba büyüme atağında mi diye düşündüm.

Bizim ki büyüme atağı gibi yani 8.hafta içinde muhtemelen odur diye düşünüyorum .Seninde aynı olabilir 1-2 hafta oncesi sonrası olabiliyormuş

Gunaydin kizceler
Yazan: zombi
Butun gece memede emzik gibi emilirmi yahu bir anne takip ettim w saatte bir cok guzel likir likir cekiyor sutu sonra basliyor oynamaya ama cek azindan aman allahimm hemen agliyor mama da kabul etmiyor hani diyorum doymadigindan derin uykuya mi gecmiyor.
Gunduz mama aliyor kabul ediyor aksam uzeri 4 ten sonra oldur allah acliktan surunsede asla biberonu almiyor bu nasi is anlamadim wallahi

Benim süt tazyikli geldiğinden biraz emip hemen ağlama krizine giriyo üstümüz başımız hep süt oluyo mecbur sağıyorum
Benimde sol gogsum tazyikli gece hep sag veriyorum ama vaktim olmuyor az uyusa evi supureyim diorum mutfaga bakayim derken yok zaman kalmiyor

Gün içinde kaç saat bekletiyosun mesela ?bende hemen veriyorum bozulur diye
Ben de bunlqra takiliyorum nerde kac saat buzdolabi kapaginda durursa olur mu fln diye ama bozuk sut kotu kokarmis ayni normal sut gibi. Eger kokusuzsa sorun yok diye okudum. Saglamasini oyle yapabilirsin

Ben de bunlqra takiliyorum nerde kac saat buzdolabi kapaginda durursa olur mu fln diye ama bozuk sut kotu kokarmis ayni normal sut gibi. Eger kokusuzsa sorun yok diye okudum. Saglamasini oyle yapabilirsin
Ben pimpirikliyim birazkokmasa bile bozuldu bu derim

Sagim yapmaya zerre vaktim olmuyor benim yaaa
Annem gündüzleri geliyor esim gelene kadar sagolsun o bebekle ilgilenirken ben işlerimi yapıyorum o arada ne kadar sagabilirsem sagiyorum gecede kiz uyuduktan sonra goguslerim sızlayacak mecbur sagiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…