Ah ah benimde en büyük yaram.. Çocuk tamamen değişti farklı huylar agresif tavırlar eline geleni fırlatıyor bebeğe vuruyor acayip öfkeli bilmiyorum ne olacak
Benimki de benim inadima yapma diyeceğim şeyleri yapıyor çok geriliyorym. Havalar isinsaydi da etkinlik kurslarına verseydim iyi olurdu. Evde durmaktan bana sariyor
Valla canım benimki de hicc böyle yapmamisti. Sabah altıda kalktı ta ki akşam 22.30 a kadar toplam 3 saat falan uyudu. Hep yarım saat yarım saat uyudu. Aslında uykusu var ama uyuyamiyor çok enteresan. Gece de harap bitap düşmüş emmek için ar zor ayiltip emzirdim. Resmen perişan etti kendini. Acaba büyüme atağında mi diye düşündüm.
Valla canım benimki de hicc böyle yapmamisti. Sabah altıda kalktı ta ki akşam 22.30 a kadar toplam 3 saat falan uyudu. Hep yarım saat yarım saat uyudu. Aslında uykusu var ama uyuyamiyor çok enteresan. Gece de harap bitap düşmüş emmek için ar zor ayiltip emzirdim. Resmen perişan etti kendini. Acaba büyüme atağında mi diye düşündüm.
Gunaydin kizceler
Yazan: zombi
Butun gece memede emzik gibi emilirmi yahu bir anne takip ettim w saatte bir cok guzel likir likir cekiyor sutu sonra basliyor oynamaya ama cek azindan aman allahimm hemen agliyor mama da kabul etmiyor hani diyorum doymadigindan derin uykuya mi gecmiyor.
Gunduz mama aliyor kabul ediyor aksam uzeri 4 ten sonra oldur allah acliktan surunsede asla biberonu almiyor bu nasi is anlamadim wallahi
Ben de bunlqra takiliyorum nerde kac saat buzdolabi kapaginda durursa olur mu fln diye ama bozuk sut kotu kokarmis ayni normal sut gibi. Eger kokusuzsa sorun yok diye okudum. Saglamasini oyle yapabilirsin
Ben de bunlqra takiliyorum nerde kac saat buzdolabi kapaginda durursa olur mu fln diye ama bozuk sut kotu kokarmis ayni normal sut gibi. Eger kokusuzsa sorun yok diye okudum. Saglamasini oyle yapabilirsin
Yok ya kilitli posedi iyice kapa 3 gun hic bidi olmaz anne sutune ama 3. Gunu bende bekletmiyordum baslarda tabi annem vardi sagiyordum is guc yapmiyordum
Annem gündüzleri geliyor esim gelene kadar sagolsun o bebekle ilgilenirken ben işlerimi yapıyorum o arada ne kadar sagabilirsem sagiyorum gecede kiz uyuduktan sonra goguslerim sızlayacak mecbur sagiyorum