2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebeğim konak oldu kafasına ne yapsam ki gecse
Şampuanını sakın değiştirme bir de yıkarken çok iyi duruladığına emin ol canım.. Biz de de olur gibi oldu ama hemen geçti.. Sırt üstü yatarken elimi alnına doğru getirip yüzüne gözlerine köpük gelmesin diye elim köpüksüz oluyor.. Diğer elimle maşrabayı tutup tepesini iyice duruluyorum..Böyle ilerlemeden kayboldu..

Olabilir acele ediyorum yıkarken biraz daha rahat yıkayın ve saçını yıkamada biraz daha dikkat edeyim saol

Saçını yıkarken direk şampuanı sürmeyin kızlar konak ondan oluyor
Maşrapada biraz suya dökün şampuanı o suyla yıkayın saçını
Ben hep böyle yıkıyorum.
kızımda ilk zamanlar konak olmuştu bi arkadaşım söyledi böyle yıka diye sonra hiç konak olmadı.

Ben direk şampuanla yikiyordum yapmicam artık

Ev tozuna alerjisi var canim o yuzden birazda parcalaniyorum temiz olsun die iste boyle oluncada yetisememe duygusu oluyor haliyle ama gececek insallah
Canım geçmiş olsun nasıl anlaşıldı alerjisi çocuğunun bnm büyük kızıma alerjik rinit dendi bnde alerji polikliniği ne götüreyim dedim ama nasıl ilerlemem lazım bilmiorm siz nasıl ogrendiniz
Kızlar bebeğim konak oldu kafasına ne yapsam ki gecse
Canım zeytinyağı sur kafasına beklet yarım saat sonra tara kafasını yıka iki üç yıkamada gecer

Kızlar iki gündür oğluma bseyler oldu uyumuyor çocuk aşırı fazlı sancı çekiyor kakada yapamıyor dün bir kere yaptı bugün dha hiç yok hep meme de duruyor

Cocuk doktoru sistemden cocuk alerji bolumune istek yapiyor 182 den randevu aliyorsun bunun uzerine aksi halde alerji bolumune randevu verilmiyor.... Yada ozel hastanelerde direk ucretli alerji bolumune goturebiliryorsun ama bence ciddi pahali bi yerde sordum 850 dedi biyerde 1650 dedi devlette isimi görüyorum bende...

Annem sağolsun sürekli yardım ediyor.
Ama başımda sürekli söyleniyor. Örneğin banyo yaptırdık çorabını diğer odada unutmuşum. Kapıyı açmak zorunda mısın diye bağırıyor.

Eve dışarıdan market siparişi geliyor kapı çalınca yine mi kapı çaldı diye söyleniyor.
Kafam kaldırmıyor artık.

Bugün Aşıya götürdük o sırada rapor için doktorun yanına girdim. Aşıdan sonra pamuk yapıştırmamış. Yapıştırsaydı açık kalmasaydı dedim. Benim canım öyle istedi dedi. Bana sordun mu canın isterken dedim diye söylenmeye başladı. Susmuyor sayıyor sayıyor sayıyor .
İçim eziliyor resmen canımı çıkardı.toparlayamıyorum kendimi fenalık geldi kavga etti gitti.

Aynı annemi anlatmışsın bide benimki başka şehirden gelip kalıyor sürekli muhalefet gerginlik sağolsun yardım ediyor ama resmen diken üstündeyim evimde benimle kavga ediyor bağırıp çağırıyor beni azarlıyor sonra yine benim evimde kendini odaya kitleyip trip atıyor bir kaç saat çok tuhaf yani gelmese daha iyi bide tutturmuş iznin bitince ben gelip torununa bakarım diye Eylül de iznim biticek bunu yasasını çekiyorum şimdiden Allah yardımcımız olsun kv olsa yabancı dersin el dersin ama anne olunca insanın çok zoruna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…