2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Annem gündüzleri geliyor esim gelene kadar sagolsun o bebekle ilgilenirken ben işlerimi yapıyorum o arada ne kadar sagabilirsem sagiyorum gecede kiz uyuduktan sonra goguslerim sızlayacak mecbur sagiyorum
Benim kiz gece boyu emdigi icin yani emme demeyelim emzik niyetine iste... mesela aksam 7 de esim geliyor 7.5 ile 9 arasi oglanla oyun saatleri haliyle kizi alamiyor sonra 9.5 ta oglani uyutmaya giriyorum kiz esimde 10 gibi adaminda perti cikmis oluyor aliyorum kizi genelde memede emzik halinde gece 12 de artik yataga bende uyaniyorum genelde gece 3 gibi daliyor kiz uykuya ama bende bitiyorum haliyle kalkip sagamiyorum. Sabah 11 e kadar uyuyor kiz ben 9 da kalkiyorum 2 saatte evin isi yemek vs derken cogu sey de yarim kaliyor zaten.

Tam temiz zaten degil ki wala oldugu kadar yapiyorum gercektende.

Senin çocuk emekleyip ağzına bir şey atmıyorsa boşver kalsın. Bende çocuk olmadığı için saldım.
Ama Çamaşıra yetişilmiyor ki her gün çalışıyor, valla evde en çok yorulan çamaşır makinesi.

Ev tozuna alerjisi var canim o yuzden birazda parcalaniyorum temiz olsun die iste boyle oluncada yetisememe duygusu oluyor haliyle ama gececek insallah

Biraz gülelim. Yavrum aşılarını oldu kucağımda uyuyor. İlk anneliğim diye mi dayanamıyorum acaba ben ağlamasına yoksa çok mu duygusalım.
Aşı olurken mi ağladı sonrasında mı ağlıyor? Bende dayanamam valla babası tutacak artık kolunu bacağını içim acıyor resmen

Off öyle bi 2 saatim olsa keşke gündüz
Akşam bebek uyuyunca hiçbir şey yapasım gelmiyor halbuki ertesi günün yemeğini yapsam rahat ederim ama ben bebek uyuyunca kendi keyfime bakma taraftarıyım

Bugun annemin isleri vardi gelemedi yapabildiğim kadarını yapıyorum allahtan yemeğim vardi

Kızlar bebeğim konak oldu kafasına ne yapsam ki gecse

Kv gaz için karnını kasıklarını zeytinyağıyla ovalım diyor bi zararı olmaz ama yapasım gelmiyor yine de
Ben yaptım çok rahatlattı önce kızdırıyosun asidini çıkartıyosun ama zeytinyağının sonra ılıkken karnına sürüp kaka masajı yap çok rahatlatıyo bemen yapıyo

Yag surup bi yarim saat kadar beklet sonra tara tararken konaklar taraga gelecek zaten sonra banyo bunu bir kac sefer yaparsan gider konak
Bir defa yaptım.boyle bide kremi varmış kullanan varmı acaba o kreme gerek varmı yağ ile gider mi

Off öyle bi 2 saatim olsa keşke gündüz
Akşam bebek uyuyunca hiçbir şey yapasım gelmiyor halbuki ertesi günün yemeğini yapsam rahat ederim ama ben bebek uyuyunca kendi keyfime bakma taraftarıyım
Kiz bende gece istiyorum o saati soyle ayaklarimi uzatip dinlensem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…