2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aşıdan sonra ıh ıh diye ağlıyordu. Calpol verdim çocuk sarhoş gibi oldu. Yatıyor hala kalkamadı minnoş ya
Akşam ateşi çıkmazsa vermesem mi. Siz nasıl yaptınız
Ateşi çıkmadan vermemek daha doğru ben ateşi 37.6 olduktan sonra vermiştim calpolun içinde agri kesici olduğu için sakinlestirme özelliği var sanırım

Ateşi çıkmadan vermemek daha doğru ben ateşi 37.6 olduktan sonra vermiştim calpolun içinde agri kesici olduğu için sakinlestirme özelliği var sanırım

Ağrısı var gibi ağlayınca dayanamadım. Normalde o şekilde ıh yaparak ağlamazdı. Ağrı kesici diye verdim. Kafa yaptı çocukta

Bizde senle ayni durumdayiz..hep memede uyumak istiyo..gece uyumuyor..gazli oldugu icin kızariyor ikiniyor..sap simplekse ragmen gunduz ayilmiyor( ne zmn gece gunduzu ayirtetcekler??
Gene gündüz uyumuş bizimki gündüz de aynı şekilde yaptı ssp simpleksi bizde kullanıyoruz sıcak havlu ısıtıp koydum karnına hep gaz ciksrtti çok kokuyordu kakasını yapamadı ondan huzursuz sanırım
Aşıdan sonra ıh ıh diye ağlıyordu. Calpol verdim çocuk sarhoş gibi oldu. Yatıyor hala kalkamadı minnoş ya
Akşam ateşi çıkmazsa vermesem mi. Siz nasıl yaptınız
Ateş çıkmadan ilaç vermek gerekiyor cnm

Saraçoğlu maydonoz ile nane sütü azaltıyo demişti naneye çok yaklaşma bence canım sen kimyona devam et
Hadi canımilk kez duydum.. Aksine ben de ekstra sütümün arttığını farkediyordum çok garip.. şimdi bunu öğrendim otomatik azalacak gibi neyse içmicem girdi bir kere aklıma..

2 aylık sağlık ocağında kaç aşı yapılıyor? Sağlık ocağından bana sadece verem aşısını söylediler. Bir de rotavirus aşısını kaç gunlukken yaptırdınız?

Ilıtma işlemini nasıl yapıyorsunuz sıcaklığı kaç derece olacak?
Cam biberona sagdigim sütü koyuyorum bir tasın içine kaynamış suyu döküp biberonu koyuyorum 1 2 dakika bekletiyorum sut ısınmış oluyor zaten elime de damlatip emin oluyorum ısındığına kac derece olduğunu inanın bilmiyorum

2 aylık sağlık ocağında kaç aşı yapılıyor? Sağlık ocağından bana sadece verem aşısını söylediler. Bir de rotavirus aşısını kaç gunlukken yaptırdınız?
5li karma, verem pnömokok yapılıyor sağlık ocağında. Rota aşısınıda ağızdan sağlık ocağına yaptrdm. Doktorum 4 aşınında aynı gün olması gerektiğini söyledi o yüzden hepsini bugün oldu

Benimki de benim inadima yapma diyeceğim şeyleri yapıyor çok geriliyorym. Havalar isinsaydi da etkinlik kurslarına verseydim iyi olurdu. Evde durmaktan bana sariyor
Senin ki 3 buçuk muydu yaşı..
Bende yarım günlük kreş bulabilirsem vermek istiyorum.. 3 yaşına gelince tam zamanlı

Kızlar ya göğsüm sertleşti süt dolu oldupu zamanki gibi ama emerken ağladı gaz falan sandım ama değilmiş sağdım çok az süt çıktı yaa sinir oldm diğer göğsmde zaten az oluyodu bu verimliydi sızlıyor da inş mastit değildir ya nolcak şimdi napsam

Ilık banyo yapıp masaj yapıp emzirmiştim ve sağım yaptım.
Emzirirken de masaj yapmaya devam ettim.

Soğuk Lahana koydum o da acısını aldı.

Geçti büyük ölçüde ama arada yine sertlik devam ediyor

Senin ki 3 buçuk muydu yaşı..
Bende yarım günlük kreş bulabilirsem vermek istiyorum.. 3 yaşına gelince tam zamanlı
Beş bucuk yaşında. Aslında bu davranışları daha önce hiç yapmıyordu . Kardesi konusunda bana çok yardımcı oluyor ama arada çok agresif lesiyor hep onunla ilgileniyorsun diyor birde Evde durmaktan çok sıkıldı

Buzluktan çıkan sütün oda sicakliginda erimesi gerekiyor kaynar suya koymamak gerekiyor diye biliyorum. Eridikten sonra da çok kaynar olmayacak şekilde suyun içine koyup sıcaklığını ayarlamalı. Bende biberon ısıtıcı var e bebekte satılıyor o çok işimi görüyor.

Reactions: Snm
Buzlukta tutmuyorum canim dolabın üst kısmındaki sütü böyle veriyorum. Buzlukta olan sut senin dediğin gibi olması lazım tabi

Kızlar bigün annemde kaldım annemlerde 8de uyudu çocuk. Dün eve geldim şaftım kaydı kaç saattir gaz sancısı artık gaz mı bilemiyorum tam olarak. Uyutamadım bitürlü saat 12de uyudu şaka gibi düzeni mi bozuldu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…