2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlumda da oluyor bazen çöküklük ama sonra kendiliğinden düzeliyor ciddiye almamıştım ben geçiyor diye.

Goo.n marka bez kullanan var mı? Arkadaşımda fazla kalmış bana vermek istiyor pişik sorunu yaşadınız mı

Genelde 2 saatte bir

Aynı bende sen gibiyim. Yerine koyunca uyanıyor mu?
Gece uykusuna geçeceği zaman, önce uyanmasın diye 1,5 saat kadar sürekli ayakta sallıyorum öyle koyuyorum uyanmıyor. Hemen koyarsam beşiğe uyanıyor. Gündüz beşikte yatmıyor salonda ayağımda sallıyorum yine uzun uzun o şekilde uyuyor öğlen. Gündüz uykusu kısa kısa zaten. Şimdi de zar zor yeni uyutabildim gaz yüzünden uyuyamadı, süpürge sesiyle anca sakinleştirdim sallamaya devam 12 gibi beşiğe koyarım

Sütümü sağdım bugün 2-3 saat eşimle dışarı çıktım çok iyi geldi. Eve geldim hazır sağmışken biberondan vereyim dedim içmedi ondan Memeyi verdim emdi. Çiçek dibine dökeyim bari dedim üzüldüm, kardeşim anne sütü her şeye iyi geliyor yüzüme maske yaparım dedi aldı vicdanım rahat etti biraz başka nasıl verebilirim ki ? Lansinoh biberondu. Böyle olunca bir daha bırakıp çıkmaya cesaret edemem.

Kizlar sizin bebeklerde de oluyor mu yardımcı olur musunuz. Benimki emerken sanki nefesi kesilir gibi sesler çıkarıyor. hani bildiğin boğazı sıkılıyormus gibi sesler. Onu kaldırıp birkaç pispis yapınca geciyor. Sizde de oluyor mu bu

Gebelik çatlaklarına da iyi geliyomuş anne sütü ama ziyan bence
Sen yokken acıkmamış demek 2-3 saat emmeden oyalanabilmiş
Bir dahaya buzdolabına koy isterse ordan ısıtıp verirler, içmezse buzluğa kaldırırsın.

Çarşamba oldu 2 gün küstü. Bilmiyorum neden olduğunu. Fitil verdi doktor
Aşıdan mı emin drğilşm ama bizimki de normalden fazla kustu 2 gün.
Sıkıntı olmaz canım. Emzirme danışmanlığı az önce attı bunu bana, bilgiler güncellenmiş
Ben de bunu diyordum geçen 6 ay diye, 3 3 3 dediler ama önceden okumuştum bunu.
Teşhisini nasıl koyarlar? Valla beni de görse depresyondan kesin 40 gün yazar. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Dokunsalar yetiyor.

Banada yazar halime acır bence

30 günlük heyet raporu aldım bitince bi da verebilirim dedi ama çok dikkat çeker mi ki öyle de bilemedim.
T tulperde sen nereden aldın heyeti?
Kızlar depresyon öyle canım sıkılıyo, her şeye ağlıyorum, bunaldım gibi bir olay değil. Bence hiç bulaşmayın. Ben ilk doğumdan sonra depresyına girdim o günler kabus gibiydi. Bir kere deoresyonda olan insan hasta olduğunun farkında olmuyor çoğu zaman. Kimseyle oturmak istemezsiniz, birileri size ne dese kalbiniz darlanır. Sürekli bi buhranlı halde olursunuz. Aniden kalbiniz kür küt atmaya başlar, yakayı paçayı yırtıp atlamak istersiniz. Depresyon çok ağır bir şey. Psikaytrdan nasıl aldınız heyeti anlamadım hiç aklıma gelemzdi, tanıdığınız mı?
Bir bebek sallanmadan nasıl uyutulur ya biri bana anlatsın Kucakta başlıyoz ayakta bitiyo sonra beşiğe uyanınca bu sefer beşikte sallıyoz
Sallamadan uyuyan çocuk doğuştan gelen bir yetenek abidesi

Bir daha denerim o zaman, acıkınca mecbur çeker Bir tanıdığım kanser hastası ona da kardeşi veriyordu sütünü iyi geliyormuş. Bende tadına baktım kendiminkinin tatlıydı

O 3 ler kuralı farklı bir şeymiş ya, az önce izledim. Dün de kız ağlamış o kadar 3 saatlik sütü verdim diye üzüldüm.. Paylaşıyorum

Aşıdan ya da calpoldan 3 gün kustu. Şimdi daha iyi.

Ben kadın doğumdan aldım. Heyet için 3 doktorun imzası var. Tanıdığımız biri ayarladı araştırma hastanesi.
Ben iki bebemi de hiç sallamadım, emerken uyuyo, gündüz yatağına koyunca uyanıyor kucağımda devam ediyo uyumaya
Gece genelde uyanmıyo yatağına koyunca uyanırsa pış pış yapıyorum öyle dalıyor.
Çarşamba aşı günümüz bizim de herkes kusma başladı diyince korkmaya başladım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…