2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende bakalım 2 hafta sağlık ocağı verecek sonra çaresine bakmam lazım. Heyet işi zor.
Kusma abartılı değil belki üşüttümde ondan oldu sürekli sokaklardayım ben

Onunadimutluluk canım arada benimkinde de oluyor sutu agzında biriktirip bırden yutuyor anlıyorum ama bıldıgın nefesınkesılır gıbı oluyor hemen kaldırıyorum yutunca kaldıgımız yerden devam ediyoruz
Kızım emzik kullanmamısti benı Emzik yerine kullandı hep dedıgım bir daha cocugım olursa zorla verecem dıye oglumda hıc zorlanmadan verdık ama 2 gundur emzik almıyor öğürüyoreşim suan yan odada karantinada cıkınca kızacak muhtemelen ama napayım zorlayamıyorum da

Yok ya korkma benimki oyle kusmadi mesela... Calpolde verdim ilk gun 6 saatte bir

Goo.n marka bez kullanan var mı? Arkadaşımda fazla kalmış bana vermek istiyor pişik sorunu yaşadınız mı
Bu pahalılıkta eger hayrına veriyorsa al
Kullan bacımsu denemekten zarar gelmez
Şuan kullandığın bezle
Dönüşümlü bağlayarak alıştırmaya calis
Birisi burdan öyle söylemişti
O sekilfe pisiksiz belki gecis sağlanabilir

Sadece meme veren analar kac saatte bir emiyor sizinkiler ?
Saat tutmuyorum 3.5 kiloyu geçtiğinden beri. Ne zaman isterse o zaman veriyorum. Uzun uyusa bile kaldırmıyorum. Belli bir saat yok bazen emdikten 15 dk sonra bile istiyor bazen de saatler sonra istiyor. Zaten ne zaman 2-3 saatlik emzirmeyi bıraktım o zaman uykuları düzene girdi sanırım

Goo.n marka bez kullanan var mı? Arkadaşımda fazla kalmış bana vermek istiyor pişik sorunu yaşadınız mı
Capraz kullanma ile sorun yasamasssin diye dusunuyorum direk goon baglama yani 3 eski bez 1 goon 2 eski bez 2 goonn gibi kullanimla gecis pisiksiz saglanir he ama direk bez pisik yaparsa ayri tabi

Capraz kullanma ile sorun yasamasssin diye dusunuyorum direk goon baglama yani 3 eski bez 1 goon 2 eski bez 2 goonn gibi kullanimla gecis pisiksiz saglanir he ama direk bez pisik yaparsa ayri tabi
Yogun bakimda molfix bağlamışlar pişik olmadı ben bi ara baby turco denedim onda da bisey olmadı 2 gün önce gece uyurken kaka yapmış bende hep farkederim aslinda farkedememisim ilk defa poposu pisti cok şükür zeytinyağı ve mustela kremle toparladık. Anasının kızı her yola geliyor ucuz pahali ayırt etmiyor

Bnde hiç sagmiyordum bugün çok doldu göğüslerim birini emerken öbürünü sagayim dedim sagdiim biberonla çıkan sütü verdim ama malesef biberonu asla nasıl kullanacağını bulamadı oguruyor kusar gibi nasıl yapacağım bilmiyorum hep emziriyorum ama bunu da öğrenmesi lazım Allah korusun kullanmak zorunda kalabilir bnm isim olabilir nasıl yapacağım bilmiyorum
Kızlar oğlum yarın sünnet olacak süreç hakkında bilgisi olam var mı iyileşmesiydi bakımıydı ve bebeğim huyuydu nasıl etkileniyor
Bilgim yok ama geçmiş olsun cnm bnde yaptırmayi düşünüyorum süreç hakkında sen daha sonrasında bnmle bilgi paylasirmisin

Canim benimki arada olmuyor ya hep oluyor. Ben en iyisi o sesin kaydını alıp 2. Ay kontrolumuzde Dr dinleteyim. Ben de emzik vermedim hiç. Birinciyi de emziksiz büyütmüştür bu arada geceleri kaç bez kirletiyor bebelerimiz? Benimki önceden dört beş bez falan kirletirdi şimdi bir veya ikiye düştü normal midir acaba

Evet oluyo canım gazdan genelde bizimki ememito zaten kaldırıp gazını çıkarıyorum geciyo
Sütün tazyikli geliyorsa ondan da tıkanıyor olabilir. Sütünün çok dolduğu zamanlarda emzirmeye çalışıyosan ds olur

Ewet sütüm tayzikli canim.dedigon gibi kaldirdigomda ğeciyor

Gece kaka yapmazsa değiştirmiyorum. Bu gece prima taktım hiç sızdırmamış, sleepy sızdırıyordu çok. Prima güzel emmiş. Uyandığında sabaha karşı bezi çiş dolu oluyor yani. Gece 1 kere de kaka yapmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…