2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hem belkide butun bebeklerde oluyor da farkedilmiyor mesela ben ilk cocugumda asla ellememistim bingildagi hicbir suretle... Bunda kontrol ettigim icin farkettim belkide bilemiyorum...
Belki de… ben ee farketmemiştim bu güne kadar. Gece mama takviyesini bırakmıştım bi iki haftadır süt geliyo çişli bez de var diye ama 45 günlük oldu artık belki büyüdüğü için yetmiyodur bakalım denemekten zarar olmaz

Tamamdır haber veririm tabi ki Şu an oyalıyoruz gittim yemek yedim tıka basa doldurdum ağzımı lactamax still tee su ne bulursam içiyorum süt olsun inşaşşah
İnsallah... Bugun benimki bu saat oldu 1 kere zar zor mama yedi 90 cc onun disinda memede hep bi 1 saat uyudu. Tmm sikinca sut geliyor hemde tazyikli sukur ama bilmiyorum kafam bulandi hepten anlamiyorum bu kizi ben. Oglum 120 cc 2 saate yerdi ve reflusu vardi kusardi cok ama kustukca yerdi yedikce kusardi tmm bu kusmuyor oyle cok ama yemiyorda suan mama verince eti kopmus gibi katilarak agliyor. Mama gunde 2 kez 1 kez de denedim bez sayisi azalinca doktor yine mama arttir demisti...

Doktora gore cisli bez ve kilo alimi guzelse yetiyordur diyor

Bez sayısı azalımca kaç bez oldu mesela günde de azaldı dediniz ?

Kozlar süt kanallarım fena halde tıkandı emziremediğim için evdeki pompa açmadı hastane tipi pompa açar mı acaba çekişi nasıldır kullanan yakını kullanan var mi ne yapsam ben yaa
Sıcak duş alıp masaj yap aşşaya doğru. Akışını öyle sağlayabilirsin . Biraz saginca yine usstekileri masaj yaparsın aynı şekilde. Ben öyle yapıyorum tamamen boşalıyor

2 bez olmustu doktor 4 5 bez istiyordu...
Gece bagladigim bez asla dolmuyordu azicik cisli oluyordu hani kaka yapmasa dursun aksama kadar o bezle
Aa hadi ya o azmış evet. Olsun toparlamışsınız. Bizim 6-7 bez kesin çişli çıkıyo ama daha öncesinde memedeki sütü bitiremezdi şimdi 15 dkda bitirip kedi gibi masaja başlıyo. Aiiiiiy diye bağırıyo fln üzülüyorum yetmedi mi diye

Sleepy den ben cok memnunum acaba beden olarakmi skinti yasiyorsunuz ? Ben hep buyuk beden kullandim ve hic tasma vs olmadi bi kere belini sikmiyom die baya bol birakmisim o zaman arkadan sirtina tasti o kadar. Beden degismeyi denedinmi ?
Olabilir kuculmustur 2 beden kullaniyorm, 4700 gram cikti cuma gunu ama zaten primaya gectm 3 beden denemedm. 3 paket 1 numara elimde kalmisti 2 numara da kalmasin diyodm ama kaldi bu da.

Olabilir kuculmustur 2 beden kullaniyorm, 4700 gram cikti cuma gunu ama zaten primaya gectm 3 beden denemedm. 3 paket 1 numara elimde kalmisti 2 numara da kalmasin diyodm ama kaldi bu da.
Ben bayadir 3 kullaniyorum hatta elimde bitmek uzere 4 e gecicem kucuk olmasin buyuk olsun yarari var zarari yok canim.
Olan keselere oluyor ama olsun

Sleepy den ben cok memnunum acaba beden olarakmi skinti yasiyorsunuz ? Ben hep buyuk beden kullandim ve hic tasma vs olmadi bi kere belini sikmiyom die baya bol birakmisim o zaman arkadan sirtina tasti o kadar. Beden degismeyi denedinmi ?
Valla bende sleepy bionaturalden asiri memnunum hic sıkıntı yasamadik diyebilirim ilk zamanlar benim baglamayi tam bilmemem dışında burda herkes yerden yere vuruyor primayada o parayı vermem doğrusu bizimki popo değil miydi amerikan beziyle muşamba ile büyümüşüz

2 bez olmustu doktor 4 5 bez istiyordu...
Gece bagladigim bez asla dolmuyordu azicik cisli oluyordu hani kaka yapmasa dursun aksama kadar o bezle

Bezin büyüklüğüyle dolmamasının ilişkisi var mı? Büyük bedene geçeli az doluyor. Az besleniyor da olabilir.

Bizim popolar daha kıymetliymiş. Bez kaynatılıp ütüleyip de sarıyorlarmış.bez yıkama derdimiz yok en azından

Bizim popolar daha kıymetliymiş. Bez kaynatılıp ütüleyip de sarıyorlarmış.bez yıkama derdimiz yok en azından
Simdi herseyin rahatı ve kolayı var herseye ulaşmak daha kolay en iyi bezler en iyi mamalar ama bebeler memnuniyetsiz sanırsın evi o geçindiriyor oyle çatık kaşlı düşünceli mutsuz

Arkadaşlar yardım edin nolur, bebeğim bir kaç gündür ağzını açıyo emmek istiyo gibi(daha önce emzirmiş olmama rağmen) alıyorum emmiyo ağlıyo sütler akıyo ağzından o emmek istemiyo. Emziği veriyorum nasıl iştahla emiyo kayınvalidem aç bu çocuk diye başlıyor tabi ki. Yakın zamanda emzirmiş oluyorum ama aranıyo hala bilmiyorum neden. Kilo alımımız da gayet iyi yani bir sıkıntımız yoktu. Şaşırdım çok ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldüm. Var mı bu durumları yaşayan Allahım yaşatmasın tabi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…