Valla bende sleepy bionaturalden asiri memnunum hic sıkıntı yasamadik diyebilirim ilk zamanlar benim baglamayi tam bilmemem dışında burda herkes yerden yere vuruyor primayada o parayı vermem doğrusu bizimki popo değil miydi amerikan beziyle muşamba ile büyümüşüz
Arkadaşlar yardım edin nolur, bebeğim bir kaç gündür ağzını açıyo emmek istiyo gibi(daha önce emzirmiş olmama rağmen) alıyorum emmiyo ağlıyo sütler akıyo ağzından o emmek istemiyo. Emziği veriyorum nasıl iştahla emiyo kayınvalidem aç bu çocuk diye başlıyor tabi ki. Yakın zamanda emzirmiş oluyorum ama aranıyo hala bilmiyorum neden. Kilo alımımız da gayet iyi yani bir sıkıntımız yoktu. Şaşırdım çok ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldüm. Var mı bu durumları yaşayan Allahım yaşatmasın tabi de
Kayinvalidene sor bakalim aldigi kilolar allah tarafindan durup dururkenmi geliyormus kilo aliyor ve cisli bez sayisi normalse sorun yoktur diyor doktorlar. En iyi bebegini sen tanirsin elbette....
Ya ben aldığımda 87 liraydi gecen yıl haziran ayında suan sleepy bile 175 TL olmuş Allah hepimizin yardımcısı olsun. En iyisi olsun en pahalisi olsun kafasında hic olmadım bizden çok şanslılar şükür ki bebek arabasını ana kucağını letgodan aldım mesela temiz ve az kullanılmış olduktan sonra birseye ederinden fazla para vermek sacma geliyor bana..
Kayinvalidene sor bakalim aldigi kilolar allah tarafindan durup dururkenmi geliyormus kilo aliyor ve cisli bez sayisi normalse sorun yoktur diyor doktorlar. En iyi bebegini sen tanirsin elbette....
Sleepy ben de bitirmeye calisiyorum sadece gunduz uyumadignda takiyodm ama ondan da artik vazgectm gunduz bile olsa bi kaka yapti mi beline cikiodu surekli ust degistir biktim artik sleepy kaldi elimde ne yapaym
Ya ben aldığımda 87 liraydi gecen yıl haziran ayında suan sleepy bile 175 TL olmuş Allah hepimizin yardımcısı olsun. En iyisi olsun en pahalisi olsun kafasında hic olmadım bizden çok şanslılar şükür ki bebek arabasını ana kucağını letgodan aldım mesela temiz ve az kullanılmış olduktan sonra birseye ederinden fazla para vermek sacma geliyor bana..
Bedavadan biraz pahali almissin ben hepsi burda 2.si 1 tl kampanyasindan aliyorum en son 136 li 3 no 92 li 4 no toplam 201 tl yemi ne geldi iste o kampanya guzel oluyor
Bedavadan biraz pahali almissin ben hepsi burda 2.si 1 tl kampanyasindan aliyorum en son 136 li 3 no 92 li 4 no toplam 201 tl yemi ne geldi iste o kampanya guzel oluyor
O zamanda kampanya vardı ben bildiğin stok yaptım herkes bana pişik yapar yaramazsa görürsün dedi büyük bir riskti ama şuan 1 yıl kadar gidecek bezimiz var aralarda belki 3 ve 4 numaralara takviye yapmam gerekebilir bir iki paket o kadar
Doktor en son bana üsur emmek ister cani sikilir emer guven duymak ister emer durup dururken emer dediydi ee yani dedim dedi emecek dursun memede dedi ... 4 yasinda da oglum var nasi o kadar dursun memede gecici bisidir belkide
Doktor en son bana üsur emmek ister cani sikilir emer guven duymak ister emer durup dururken emer dediydi ee yani dedim dedi emecek dursun memede dedi ... 4 yasinda da oglum var nasi o kadar dursun memede gecici bisidir belkide
İkinci ay dolduktan sonra normalde biraz rahatlayacağımızı düşünüyordum.. kızımda ili ay dolunca komple bir düzene girmiştik. Şimdi burda bakıyorum 75 günlük 65 günlük bebeklerde de hep bir huzursuzluk var anlamıyorum gerçekten.. Ne huzursuzluğu mesela gazı hala bitmeyen bebek mi var? Gaz tam olarak 70. Gün falan mı bitiyor?..
Genelde 3 ay sürüyor gaz problemi. Benim kızımda bu aralar huzursuz atak dönemindeyiz sanırım. Şimdi altını açtım da sustu ağlıyordu. Meme bile almadı o derece
Sıcak havlu da koyabilirsin gögüsüne koltuk altından başla masaj yapmaya parmaklarını kırıp uca doğru hafif daireler çizip bastır iyi gelir inşallah youtubede videosu var bak istersen
Evet canım bilgindagindaki çöküklük beslenme eksikligindendir bende ilk oğlumda fark etmistim bizde mama veriyoduk ama su vermedik hiç..mamayı artirinca da geçti
Bende katılıyorum sana anneleri dinlemeleri konusunda