Bende doğumu özelde yaptım kalça ultrasonu için devlette çocuk hastalıkları bölümüne sıra aldım kalça ultrasonu için geldim dediğinde yapıyorlar benim gittiğim hastane aynı güne sıra verdi çektirdik göz muaynesinide yaptırdık hastaneye göre değişiyor sanırım gün verme meselesi
Ben hastanedeyim bebeğimin burnu genzi tıkalı bronşit olmasın diye doktor içeri aldı ondan geç yazıyorum biraz sağ sağ göğüslerin rahatlayan kadar sağ önce sıcak suyla falan masaj yap. Kızlar bide beybi turko bez varya okadar güzelki bebeğim de serum bağlı akşam deiğmeyi unutmuşumŞimdi kiraladım da şkır şakır gelenece sağacağım di mi durmadan şimdilik tek tük geliyor inşallah açılır
Sterimar kullanıyorum ben. Çok memnunum tavsiye ederim.
Sterimari kullanım şekliniz nasıl bebeği kucakta hafif öne eğik tutarak mi? Ben ona daha cesaret edemedim gifrer serum yapıyorum yatırarak. Burun aspiratör den önce serumla nemlendirmek gerekiyor.Burun aspiratör ile çekiyorum çok güzel çıkıyor
Evet ilk serum sıkıp sonra aspiratör ile çekiyorumSterimari kullanım şekliniz nasıl bebeği kucakta hafif öne eğik tutarak mi? Ben ona daha cesaret edemedim gifrer serum yapıyorum yatırarak. Burun aspiratör den önce serumla nemlendirmek gerekiyor.
Tabi mutlaka paylaşırımBilgim yok ama geçmiş olsun cnm bnde yaptırmayi düşünüyorum süreç hakkında sen daha sonrasında bnmle bilgi paylasirmisin
Cnm eger bi dr bisey yok diyosa ve belirti de yoksa bisey yoktr bence rahat ol lutfen. Amin hepsi yeter ki saglikli olsnÇok saçma şeyler oldu 2güünde hayatımda resmen cocugumun kafa problemı vardı büyüktü önden gidiyordu neyse dogdugunda 37cm baş cevresı vardı ulturasonla kafasına baktılar bı sorun yok dedıler ıcım rahat cocugumla büyüyoruz neyse bitanede devlette doktorum olsun dedım nerden dedım Allahım kadın kafasında su birikimi var yani hidrosefalı olabılır dedi başımdan aşa kaynar sular döküldü moralim cok bozuk sonra ben güvenemedm özele götürdüm ordakı doktorda bende ayrıntılı ultrason istiyorum ordakıyle hareket edemem dedı kendı bıda cekti böyle bısey yok dedi iki arada derede kaldm beni devlettekı araştırmaya sevk etti biri var biri yok dıyor 2ay kontrulunde kafası ölçümü 42cıktı artk ne yapcagımı şaşirdim hisrosefalının hiçbir özelliğinife taşımıyor gelişiminde gerileme yok aksine hareketlerınde azalma yok batan güneş yok moralim bok gibi araştırmalarda küçücük bebeğimi elletmekde istemıyorum napcagımı şaşirdim cocuk nörolojisi ve beyin cerrahina gitmeiz lazımmısBana dua edın kızlar bebegımın bıseycıgı olmasın nolur
Devlettekı doktor var dıyor bende kesınmı dedm 6cm büyüme var kafasında dedi araştırmaya sevk ettı ama özeldeki sürekli gittiğimiz takibini yapan doktor yok böyle bısey dedi 1ay sonra kontrolunde bakalım dediCnm eger bi dr bisey yok diyosa ve belirti de yoksa bisey yoktr bence rahat ol lutfen. Amin hepsi yeter ki saglikli olsn
benim oğlum cuma oldu. şükür çok bir sıkıntımız olmadı. zaten çok kısa bir işlem.Kızlar oğlum yarın sünnet olacak süreç hakkında bilgisi olam var mı iyileşmesiydi bakımıydı ve bebeğim huyuydu nasıl etkileniyor
Canım gecmıs olsun ama bebegıne degıl sana gecmıs olsun cunku bebegın de bısey yok Allahın izniyle. Ultrasonla bakılmıs yok denılmısnnuktrason olcum den daha net sonuc bence belkı dıger olcum yanlıs oldugu ıcın dr artısı yuksek buldu belki kendı yanlıs olctu sonucta olcum hata oranı yulsek illa ıcın rahat edecekse git tabi ınsallah bıseyy cıkmadıgında, sabaha kadar uyumasan dda olur degdıgıne pısman olursuun. Saglıklı olsun kuzucumÇok saçma şeyler oldu 2güünde hayatımda resmen cocugumun kafa problemı vardı büyüktü önden gidiyordu neyse dogdugunda 37cm baş cevresı vardı ulturasonla kafasına baktılar bı sorun yok dedıler ıcım rahat cocugumla büyüyoruz neyse bitanede devlette doktorum olsun dedım nerden dedım Allahım kadın kafasında su birikimi var yani hidrosefalı olabılır dedi başımdan aşa kaynar sular döküldü moralim cok bozuk sonra ben güvenemedm özele götürdüm ordakı doktorda bende ayrıntılı ultrason istiyorum ordakıyle hareket edemem dedı kendı bıda cekti böyle bısey yok dedi iki arada derede kaldm beni devlettekı araştırmaya sevk etti biri var biri yok dıyor 2ay kontrulunde kafası ölçümü 42cıktı artk ne yapcagımı şaşirdim hisrosefalının hiçbir özelliğinife taşımıyor gelişiminde gerileme yok aksine hareketlerınde azalma yok batan güneş yok moralim bok gibi araştırmalarda küçücük bebeğimi elletmekde istemıyorum napcagımı şaşirdim cocuk nörolojisi ve beyin cerrahina gitmeiz lazımmısBana dua edın kızlar bebegımın bıseycıgı olmasın nolur
Hayırlı olsun canım ılk sen yaptırdın sanırım lokal mı oldu?benim oğlum cuma oldu. şükür çok bir sıkıntımız olmadı. zaten çok kısa bir işlem.
çişini yaptığında ağlıyordu acıdığından.
doktor bir krem verdi onu sürüp üzerine gazlı bez koyup bezini bağlıyoruz.
çok huzursuz olduğunda da fitil verdik. ağrısı azalsın diye.
bugün 3. gün akşama yıkamayı düşünüyoruz. aslında 2 gün demişti doktor ama biz 1 gün daha bekledik.
Oncelikle gecmis olsun. İki doktor arasinda kaldigimda mutlaka bir 3. Doktor gorsun derim ben icim anca oyle rahatlar ve tecrube ile sabit gercekten biri var biri yok diyorsa emin ol 3. Doktor gorsede bisi cikmaz olcumler degisebiliyor doktordan doktora hele kullanilan ultrason olcumleri cihaz ozelliklerine gore bile degisiyor icini rahat tut ama kontrol ettirmeyi ihmal etmeÇok saçma şeyler oldu 2güünde hayatımda resmen cocugumun kafa problemı vardı büyüktü önden gidiyordu neyse dogdugunda 37cm baş cevresı vardı ulturasonla kafasına baktılar bı sorun yok dedıler ıcım rahat cocugumla büyüyoruz neyse bitanede devlette doktorum olsun dedım nerden dedım Allahım kadın kafasında su birikimi var yani hidrosefalı olabılır dedi başımdan aşa kaynar sular döküldü moralim cok bozuk sonra ben güvenemedm özele götürdüm ordakı doktorda bende ayrıntılı ultrason istiyorum ordakıyle hareket edemem dedı kendı bıda cekti böyle bısey yok dedi iki arada derede kaldm beni devlettekı araştırmaya sevk etti biri var biri yok dıyor 2ay kontrulunde kafası ölçümü 42cıktı artk ne yapcagımı şaşirdim hisrosefalının hiçbir özelliğinife taşımıyor gelişiminde gerileme yok aksine hareketlerınde azalma yok batan güneş yok moralim bok gibi araştırmalarda küçücük bebeğimi elletmekde istemıyorum napcagımı şaşirdim cocuk nörolojisi ve beyin cerrahina gitmeiz lazımmısBana dua edın kızlar bebegımın bıseycıgı olmasın nolur
Ben de gece uyutmadan önce bezini değiştiriyorum. Gece bir kere de kakasını yapiyir. Bn ilk başlarda Prima premium kullaniyordum ama poposu hep kızarık oluyordu. Baby me yi denedim onda bir sorun yaşamadım. baby me kullanıyorum şuan. stokladigim primalari da arada kullanarak bitirmeye çalışıyorum. Eşim Prima kullanıp kızarıklık şikayeti olan tek sizsiniz diyorGece kaka yapmazsa değiştirmiyorum. Bu gece prima taktım hiç sızdırmamış, sleepy sızdırıyordu çok. Prima güzel emmiş. Uyandığında sabaha karşı bezi çiş dolu oluyor yani. Gece 1 kere de kaka yapmaya başladı
Devletten sonra özele gitmissin ve ayrıntılı usg yapmis bi şey yok demiş..Çok saçma şeyler oldu 2güünde hayatımda resmen cocugumun kafa problemı vardı büyüktü önden gidiyordu neyse dogdugunda 37cm baş cevresı vardı ulturasonla kafasına baktılar bı sorun yok dedıler ıcım rahat cocugumla büyüyoruz neyse bitanede devlette doktorum olsun dedım nerden dedım Allahım kadın kafasında su birikimi var yani hidrosefalı olabılır dedi başımdan aşa kaynar sular döküldü moralim cok bozuk sonra ben güvenemedm özele götürdüm ordakı doktorda bende ayrıntılı ultrason istiyorum ordakıyle hareket edemem dedı kendı bıda cekti böyle bısey yok dedi iki arada derede kaldm beni devlettekı araştırmaya sevk etti biri var biri yok dıyor 2ay kontrulunde kafası ölçümü 42cıktı artk ne yapcagımı şaşirdim hisrosefalının hiçbir özelliğinife taşımıyor gelişiminde gerileme yok aksine hareketlerınde azalma yok batan güneş yok moralim bok gibi araştırmalarda küçücük bebeğimi elletmekde istemıyorum napcagımı şaşirdim cocuk nörolojisi ve beyin cerrahina gitmeiz lazımmısBana dua edın kızlar bebegımın bıseycıgı olmasın nolur
Kafasi önden gidebilir bazen irsi oluyo babasinin felan büyükse kafasıDevlettekı doktor var dıyor bende kesınmı dedm 6cm büyüme var kafasında dedi araştırmaya sevk ettı ama özeldeki sürekli gittiğimiz takibini yapan doktor yok böyle bısey dedi 1ay sonra kontrolunde bakalım dedi
teşekkürler. evet lokal oldu canım. hatta hastanede yaptırmadık muayanede yaptırdık. yaparken bende yanındaydım. iğne ile uyuşturdu sonra lazarle kesip dikiş attı.Hayırlı olsun canım ılk sen yaptırdın sanırım lokal mı oldu?
Baby me bez de iyi diye duymuştumBen de gece uyutmadan önce bezini değiştiriyorum. Gece bir kere de kakasını yapiyir. Bn ilk başlarda Prima premium kullaniyordum ama poposu hep kızarık oluyordu. Baby me yi denedim onda bir sorun yaşamadım. baby me kullanıyorum şuan. stokladigim primalari da arada kullanarak bitirmeye çalışıyorum. Eşim Prima kullanıp kızarıklık şikayeti olan tek sizsiniz diyortam bir primaci .
Canım benimŞimdi bebegıme bakıyorum ve dıyorumkı keske sabahlara kadar uyuma sağlıklı ol nolursun diye yalvarıyorumsabahlara kadar uyumasınlar gazları olsun yeterki sağlıklı olsunlar tek diceğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?