Arkadaşlar bebeklerin 40ında ne yapılıyor? Banyo yaptırılıyor dua ediliyor başka ne yapmam gerekir? Gurbette tek başımayım bebem geri kalmasın istiyorum yine de :)
Kızlar benim bebeğim ilk bir ay hiç kusmadı. İlk ayım bitimiyle aşıyla beraber bir kusmaya başladı 7 gündür kusuyor. Başta kusmayıp şimdi kusmaya başladığı için çok tedirgin oluyorum, geceleri zaten uyumayı sevmiyordu şimdi biraz uyusa da başında bekliyorum kusar da tıkanırsa diye. Kendilerini koruyabilirler mi uykuda kusarsalar? İyice paranoyak oldum
Kızlar bende yeni anneyim ve çok tecrübesizim sütüm az sağıp veriyorum sonrasında mama veriyorum ikisi toplam kaç cc vermeliyim kaç saatte bide alttını ne kadar sürede değişmeliyiz şuanda 8 de süt verdiysem 8.30 da mama veriyorum toplam 90 cc 10 da tekrardan süt yani 2 saat oluyor bide yarım saatte içiyor çocuk ardından gazdı bezdi derken süt sağma vakti geliyor gece 3 saat yanlış mı yapıyorum acaba
Memeyi tutumuyor mu sağdınızda sütünüz kaç cc çıkıyor?kilo başına alması gereken miktar için hesaplama var.dr bana ağladıkça emzir demişti yani biraz o süreyi bebek belirliyor
Çocuğu emzirdim emzirirken söylendi durmadı. Çocuk uyudu, yattım geldi zıttıma basacak seyler söylüyor. Bu çocuğa senden daha çok baktım ben. Ben onun zararına bir şey yapmam. Senden daha çok hakkım geçmiştir diye başlayınca duramadım. Ben de al bak çocuğuna, madem ben hiç bakmıyorum sen bakacaksın sadece dedim, çekti gitti.
Yatmışım orda uyucam ne diye uyuyan insana gelip laf sokuyorsun.
İlk 10-15 gün o baktı ben elimi oynatamadım.ama yetersiz hissettirerek konuşması zoruma gidiyor, niye kıracak seyler söylüyor.
Daha önce de aynısını söyledi ağladım , üzüldüğümü gördüğü halde seni çekemem karşımda ağlama dedi. Ağlayınca bu çocuğa kim bakacak güçsüz anne mi olur herkes anne olamaz şeklinde konuşuyor. Psikolojik olarak hiç destek olmuyor sürekli aşağıya çekiyor. Bir daha göresim yok o kadar sinirlendim.
Benim annemde sürekli söylenerek bakıyor hastane de bile tartıştık lohusa depresyonunu kız anaları yaşıyor bence çocğun gazı var durmuyor haliyle geriliyorum bende uykusuzum sürekli tartışma yaşıyoruz annem geldiğinde en iysi tek bakmak
Arkadaşlar bebeklerin 40ında ne yapılıyor? Banyo yaptırılıyor dua ediliyor başka ne yapmam gerekir? Gurbette tek başımayım bebem geri kalmasın istiyorum yine de :)
Kızlar benim bebeğim ilk bir ay hiç kusmadı. İlk ayım bitimiyle aşıyla beraber bir kusmaya başladı 7 gündür kusuyor. Başta kusmayıp şimdi kusmaya başladığı için çok tedirgin oluyorum, geceleri zaten uyumayı sevmiyordu şimdi biraz uyusa da başında bekliyorum kusar da tıkanırsa diye. Kendilerini koruyabilirler mi uykuda kusarsalar? İyice paranoyak oldum
E bebekte baktım katlanıyordu o da. Ordan mı aldın? Bir de sallanırken ses yapıyor mu? Benimki sallanan ana kucağını sevmedi 1-2 kere anca koyabildim. Hamak ya da titreşimli ana kucağına bakıyorum
E bebekte baktım katlanıyordu o da. Ordan mı aldın? Bir de sallanırken ses yapıyor mu? Benimki sallanan ana kucağını sevmedi 1-2 kere anca koyabildim. Hamak ya da titreşimli ana kucağına bakıyorum
Asla ses yapmiyor bi kere salliyorsun min 2 3 dk kendi kendine sallaniyor. İcinde kendi kipir kipir dursa kendi kendini sallamis bile oluyor ben memnunum vala hemde cok ama tabiki siddetli aglama krizi geldiginde kanmiyor kucakta ev turu atiyoruz ama gunduz hayatimi kurtardi diyebilirim
Sallanan ana kucağını benimki de sevmedi. Sonradan ara ara denedim işimi görene kadar duruyor kısa süre.
ama keyfi yerindeyken koyuyorum en azından yemeğimi yiyecek kadar duruyor. Ya da muhabbet ederken koyuyorum biraz duruyor. Maksimum yarım saat kadar.
Keyfi yerindeyken arada dene belki işini görecek kadar vakit geçirir.
Bi de kızlar ilk doğumumdan sonra ilk birkaç ilişkide baya zorlanmıştım, şimdi yine aynısı olursa diye korkumdan 2 ay oldu hala bişey yapamadık
Eşim de kedinin kasap dükkanının etrafında dolandığı gibi peşimden düşmüyor ama çekiniyorum ben
Doktor bugün kontrolde sıkıntı olmayacağını söyledi iyileşmiş dikişler falan ama korkuyorum ben
Normal doğumdan sonra sizde nasıl oldu yoksa bebekten fırsat bulamadık mı diyorsunuz
Ben bondigo titreşimli ana kucağı aldım baya sevdi benim kız onda uyuyor sonra yatağına alıyoruz gaz çıkarmasına baya yardimci oluyor onda tuvaletini rahatça yapabiliyor cok pahali da değil bakabilirsin