2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar bebeklerin 40ında ne yapılıyor? Banyo yaptırılıyor dua ediliyor başka ne yapmam gerekir? Gurbette tek başımayım bebem geri kalmasın istiyorum yine de :)

Sol yana yan yatırın hangi aşıyo oldu hepatit b aşısı kusma yapmaz acaba reflü mü gaz mı var

Memeyi tutumuyor mu sağdınızda sütünüz kaç cc çıkıyor?kilo başına alması gereken miktar için hesaplama var.dr bana ağladıkça emzir demişti yani biraz o süreyi bebek belirliyor

Benim annemde sürekli söylenerek bakıyor hastane de bile tartıştık lohusa depresyonunu kız anaları yaşıyor bence çocğun gazı var durmuyor haliyle geriliyorum bende uykusuzum sürekli tartışma yaşıyoruz annem geldiğinde en iysi tek bakmak

Arkadaşlar bebeklerin 40ında ne yapılıyor? Banyo yaptırılıyor dua ediliyor başka ne yapmam gerekir? Gurbette tek başımayım bebem geri kalmasın istiyorum yine de :)
Biz bu şekilde süsledik. Sonra annem suya yasin okudu, biraz kızımın suyuna, biraz da benim banyo suyuma kattık. Önce kızım sonra ben yıkandım o kadar

Eklentiler

• 5E873E32-3CBE-4176-B754-A6AA5394FD1C.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 62
En s
Evden eve taşınabilir mi
Evet katlaniyor bagaja sigar yani benimki katlanan modelden her urun model katlanirmi bilemicem. Oldukca da hafif ...

En s
Evet katlaniyor bagaja sigar yani benimki katlanan modelden her urun model katlanirmi bilemicem. Oldukca da hafif ...
E bebekte baktım katlanıyordu o da. Ordan mı aldın? Bir de sallanırken ses yapıyor mu? Benimki sallanan ana kucağını sevmedi 1-2 kere anca koyabildim. Hamak ya da titreşimli ana kucağına bakıyorum

E bebekte baktım katlanıyordu o da. Ordan mı aldın? Bir de sallanırken ses yapıyor mu? Benimki sallanan ana kucağını sevmedi 1-2 kere anca koyabildim. Hamak ya da titreşimli ana kucağına bakıyorum
Asla ses yapmiyor bi kere salliyorsun min 2 3 dk kendi kendine sallaniyor. İcinde kendi kipir kipir dursa kendi kendini sallamis bile oluyor ben memnunum vala hemde cok ama tabiki siddetli aglama krizi geldiginde kanmiyor kucakta ev turu atiyoruz ama gunduz hayatimi kurtardi diyebilirim

Sallanan ana kucağını benimki de sevmedi. Sonradan ara ara denedim işimi görene kadar duruyor kısa süre.
ama keyfi yerindeyken koyuyorum en azından yemeğimi yiyecek kadar duruyor. Ya da muhabbet ederken koyuyorum biraz duruyor. Maksimum yarım saat kadar.

Keyfi yerindeyken arada dene belki işini görecek kadar vakit geçirir.

Hiç sorma valla.travma yaşıyorum resmen.koca uyumadan uyutmaz oldum bebeyi korkumdan.

Ben bondigo titreşimli ana kucağı aldım baya sevdi benim kız onda uyuyor sonra yatağına alıyoruz gaz çıkarmasına baya yardimci oluyor onda tuvaletini rahatça yapabiliyor cok pahali da değil bakabilirsin

Kakasından kan gelmiş kızımın çok değil ama var yine de salyalı şekilde var mı sizde olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…