2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Biz de tazyikten çok çekiyoruz, bir çözüm bulabildin mi?

Kızım salyalı oldu iyice tükürük akıtıyor sizde de öyle mi? Eller de ağzına gidiyor sonra öğürüyor
Bizimki de birkaç gündür başladı tükürük akıtmaya baloncuk yapıyor bi de
Elleri zaten hep ağzında, hatta ağzında emzik varken bile elini sokmaya çalışıyor iyi oluyor öyle emziği de çıkaramıyor yumruğuyla tutuyor

Bi de kızlar ilk doğumumdan sonra ilk birkaç ilişkide baya zorlanmıştım, şimdi yine aynısı olursa diye korkumdan 2 ay oldu hala bişey yapamadık
Eşim de kedinin kasap dükkanının etrafında dolandığı gibi peşimden düşmüyor ama çekiniyorum ben
Doktor bugün kontrolde sıkıntı olmayacağını söyledi iyileşmiş dikişler falan ama korkuyorum ben
Normal doğumdan sonra sizde nasıl oldu yoksa bebekten fırsat bulamadık mı diyorsunuz

Oglumda bende cok korkmustum ve ilk biraz zorlanmistim ama karsilikli anlayisla isler yolunda gidiyor heyttt cocuk dogurmus kadinsin sinek isirigi acisindanmi korkacaksin yuruuu bee bunda zaten sezeryandi ya rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…