- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Lcwdan alınmış hediye geldi bize çıngıraklı çorap içinde etiketi unutmuşlar20 lira gibi bir şeydi.
Bizim de kontrollerimiz vardı bugün hem kızımın hem oğlumun hem de benim. Sonunda kendi doğum sonrası kontrolüme gidebildim bir sorun yokmuş smear testi verdim.
Oğlumun kalça çıkıklığı düzelmiş çok şükür bu ay 1100 gr almış geçen aya göre daha az ama belliydi çünkü bu ay tazyikten dolayı hep memeyle savaştı 5955 gr 61 cm olmuş. Boynunda kulak arkasında kabuklanma vardı egzama dedi doktor kortizonlu bi krem verdi.
Boyu 58cm kılosu 5500 2.ayda öyleydi yani2.5 aylik bebegin kafasinin 47 cm olmasi da normal geldi bana
2. Bir ultrason cekilmis ve birsey yok denmis
Baska bi dr a da gösterin iciniz rahat eder
Kendi gelisimi nasıl bebegin
Boyu kilosu
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden içimi rahatlatmak ıcın bir doktora daha gösterıcem Allahın ıznıyle bıseyı cıkmaz umarımCanım öncelikle geçmiş olsun. Üzülme Allahın izniyle yoktur bir şeyi. Benim küçük oğluma da dr kafası büyük araştırılsın dedi bir sürü dr gittik çok şükür bir şey çıkmadı benim oğlumun bıngıldağı da geç kapanmıştı ayrıca. Benim oğlumun kafası aynı babamın kafa şekli yani genetik dediler. Şimdi 5.5 yaşında canavar gibi maşallah ama kafası hala büyük
Boyun çizgilerinde de var ya kabuklanıp kızarıyor. Zaten kremi en fazla 3 gün kullan dedi kortizonlu olduğu için onun dışında mustela losyon önerdi.Hadi gözünüz aydın haberler iyi, benim kontrolum 14 martta kızım 10 martta aşısı 9 mart yapılacak bakalım bizde haberler ne şekilde
Delikanlıya maşallah, kulak arkası kabuklanmasi hala yaşarım ben yaş 37 ,annem bebekliğinden beri var derdi dönem dönem geçiyor dönem dönem yeniden kabuk oluyor care bulamadım ama hayatımı zorlaştırır derecede değil kaşıntı yok akması yok .Kabuk olunca nemlendirici sürüyorum.
Ben iki ay kontrolünde konuşup kesinlestirecegim ama kaç aya kadar lokal yapılıyor acaba önceden de tecrubeliymissiniz kaç günde iyileşiyor çocuğun çiş yaparken ağlamaları huzursuzluklar o geçiyor acabateşekkürler.
evet istanbul dayız.
ben ellerini eşim bacaklarını tuttu öyle çok zorlamadı. ama çok uzun bir işlem olmadığından çok sıkıntı olmadı . ama tabi devamlı ağladı çocuk.
doktoru bir tanıdık önermişti. yapan kişi çocuk ürologu . ama çok iyimi kötümü bilemedim o yüzden isim vermemek daha iyi. benim diğer oğlumu hastanede yaptırmıştım. onun sünnetini hiç anlamamıştım.(yada hatırlamıyorum:)) bu çocuğumu muayanede yaptırdık, yaptırırken çok çok içime sinmedi. şükür bir sıkıntısı olmadı ama .
yok acıbademde yaptırmadım. oranın fiyatlar çok uçtuğundan fiyat dahi sormadım. ama bizim büyük oğlumun doktoru 2 ayı dolmadan yaptırın demişti. büyük oğlumu da 60 günlük yaptırmıştım. şükür ondada bir sıkıntı olmamıştı. bundada sorun olmadı.
lokal yaptılar. bebiş ağladı tabi ama çok çok yırtınmadı. evde daha katılarak ağlamaları vardı. biz özel bir muayenede yaptırdık. bir sorunda olmadı. ama ilk oğlumu hastanede yaptırmıştım ve çocuğu hiç görmedim yapılırken. o yüzden o daha rahatmış gibi hissettim. bunda her aşamasını görüyorsun. tabi istemezsen girmeye de bilirsin ama anne olunca bırakamıyorsun. tavsiyem küçükken yaptırmak. bebekler hemen unutuyor. sadece çişini yapınca ağlıyor. oda çok uzun değil.
Bizde hiç mukuslu kaka olmadı bana bnde süt diyetine yüzündeki kırmızılıklar yüzünden başladım kırmızılıklar geçmedi yumurtayı kesince çocuğun yüzü düzeldi huzursuzluklari da geçti çok şükürMukuslu kaka ne diyet yaomaya basladiktan ne kadar sure sonra duzeldi. Ben de sut diyetindeyim gaita temiz cikti ama mukuslu devam ediyor 4 gun oldu diyet
Yumurtadammis demek ben suan sadece sut urunleri yemiyrm yumurta yiyorm sirayla olmzsa onu da kesczBen iki ay kontrolünde konuşup kesinlestirecegim ama kaç aya kadar lokal yapılıyor acaba önceden de tecrubeliymissiniz kaç günde iyileşiyor çocuğun çiş yaparken ağlamaları huzursuzluklar o geçiyor acaba
Bizde hiç mukuslu kaka olmadı bana bnde süt diyetine yüzündeki kırmızılıklar yüzünden başladım kırmızılıklar geçmedi yumurtayı kesince çocuğun yüzü düzeldi huzursuzluklari da geçti çok şükür
Hem süt ürünlerini yemiyorum hemde yumurtayı doktora sorup danışmadan başlamak istemiyorum şuan oğlum sakinledi huzurlu bunları yediğimde çok huzursuz bir çocuktu testte şuan yapmıyorlar riske alıp yemek istemiorm süt ürünleriniYumurtadammis demek ben suan sadece sut urunleri yemiyrm yumurta yiyorm sirayla olmzsa onu da kescz
Alerji diyetisyenleri var sanirim sut merdiveni fln ypiyorlarmus cok sukur sorunu bulmussun zmnla duzelir biz daha bulamadik baklmHem süt ürünlerini yemiyorum hemde yumurtayı doktora sorup danışmadan başlamak istemiyorum şuan oğlum sakinledi huzurlu bunları yediğimde çok huzursuz bir çocuktu testte şuan yapmıyorlar riske alıp yemek istemiorm süt ürünlerini
E bebekte var el ve ayaklar için 70 TL. Büyük oğluma beş yıl önce aldığımın aynısı hala dururHerkese merhaba
Çıngırakli corap ya da bileklik arıyorum, trenyoldakiler pahalı geldi ,yerel mağazalarda bildiğiniz gördüğünüz ürün var mı?
Boyun çizgilerinde de var ya kabuklanıp kızarıyor. Zaten kremi en fazla 3 gün kullan dedi kortizonlu olduğu için onun dışında mustela losyon önerdi.
Bizim aşılar da 9 martta. Ağrısız sızısız ateşsiz atlatırız inşallah.
Haftaya Ptesi günü iki aylık kontrolümüz var haftaya Çarşamba kalça ultrasonumuz var asi daha ay sonunda toplu yapılıyormuş bizim burda sağlık ocağında sizlerin de öyle mi
Lcwdan kırmızı çıngıraklı çorap hediye geldi de fiyatını bilmiyorumHerkese merhaba
Çıngırakli corap ya da bileklik arıyorum, trenyoldakiler pahalı geldi ,yerel mağazalarda bildiğiniz gördüğünüz ürün var mı?
kaç aya kadar lokal yapılıyor tam bilmiyorum. bizim yanımızda bir arkadaşımızda yaptırdı onun bebeğide 4 aylıktı oda lokal oldu.bizim3. günümüz dikiş düşmedi ama çocuk şuan için rahat sorunu yok. ilk gün çiş yaparken ağlıyordu. şuan çok nadir ağlıyor. sanırım birkaç güne oda kalmaz.Ben iki ay kontrolünde konuşup kesinlestirecegim ama kaç aya kadar lokal yapılıyor acaba önceden de tecrubeliymissiniz kaç günde iyileşiyor çocuğun çiş yaparken ağlamaları huzursuzluklar o geçiyor acaba
Bizde hiç mukuslu kaka olmadı bana bnde süt diyetine yüzündeki kırmızılıklar yüzünden başladım kırmızılıklar geçmedi yumurtayı kesince çocuğun yüzü düzeldi huzursuzluklari da geçti çok şükür
Cnm süt ürünleri ne alerjisi varsa mutlaka yumurtayida kesmek gerekiyormuş bna da bir arkadaşım söylemişti gerçekten kestikten sonra düzeldi sende yumurtayida kes bir dene istersenAlerji diyetisyenleri var sanirim sut merdiveni fln ypiyorlarmus cok sukur sorunu bulmussun zmnla duzelir biz daha bulamadik baklm
İlk gün braz sıkıntılı geçiyor yani çok sağol acil şifalar versin Allah damatligini da gostersinkaç aya kadar lokal yapılıyor tam bilmiyorum. bizim yanımızda bir arkadaşımızda yaptırdı onun bebeğide 4 aylıktı oda lokal oldu.bizim3. günümüz dikiş düşmedi ama çocuk şuan için rahat sorunu yok. ilk gün çiş yaparken ağlıyordu. şuan çok nadir ağlıyor. sanırım birkaç güne oda kalmaz.
Evet hemşire mesaj gönderdi bana da 3 aylık oluyo neredeyse geç değil mi dedim değil dediHaftaya Ptesi günü iki aylık kontrolümüz var haftaya Çarşamba kalça ultrasonumuz var asi daha ay sonunda toplu yapılıyormuş bizim burda sağlık ocağında sizlerin de öyle mi
Dr sanki siraayla yaptiracak gibi biraz daha denim olmadi yumurta da eklencekCnm süt ürünleri ne alerjisi varsa mutlaka yumurtayida kesmek gerekiyormuş bna da bir arkadaşım söylemişti gerçekten kestikten sonra düzeldi sende yumurtayida kes bir dene istersen
İlk gün braz sıkıntılı geçiyor yani çok sağol acil şifalar versin Allah damatligini da gostersin
Öyle bizimde. Diş etleri dişe hazırlanıyormuşKızım salyalı oldu iyice tükürük akıtıyorsizde de öyle mi? Eller de ağzına gidiyor sonra öğürüyor
Bnmki de cok seviyo elini emmeyi emzik veriyorm atiyo elini emerken cok mutluKızım salyalı oldu iyice tükürük akıtıyorsizde de öyle mi? Eller de ağzına gidiyor sonra öğürüyor
Evet toplu yapıldıHaftaya Ptesi günü iki aylık kontrolümüz var haftaya Çarşamba kalça ultrasonumuz var asi daha ay sonunda toplu yapılıyormuş bizim burda sağlık ocağında sizlerin de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?