2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Hadi gözünüz aydın haberler iyi, benim kontrolum 14 martta kızım 10 martta aşısı 9 mart yapılacak bakalım bizde haberler ne şekilde

Delikanlıya maşallah, kulak arkası kabuklanmasi hala yaşarım ben yaş 37 ,annem bebekliğinden beri var derdi dönem dönem geçiyor dönem dönem yeniden kabuk oluyor care bulamadım ama hayatımı zorlaştırır derecede değil kaşıntı yok akması yok .Kabuk olunca nemlendirici sürüyorum.

Sağol canım Allah razı olsun hepinizden içimi rahatlatmak ıcın bir doktora daha gösterıcem Allahın ıznıyle bıseyı cıkmaz umarım

Boyun çizgilerinde de var ya kabuklanıp kızarıyor. Zaten kremi en fazla 3 gün kullan dedi kortizonlu olduğu için onun dışında mustela losyon önerdi.
Bizim aşılar da 9 martta. Ağrısız sızısız ateşsiz atlatırız inşallah.

Ben iki ay kontrolünde konuşup kesinlestirecegim ama kaç aya kadar lokal yapılıyor acaba önceden de tecrubeliymissiniz kaç günde iyileşiyor çocuğun çiş yaparken ağlamaları huzursuzluklar o geçiyor acaba
Mukuslu kaka ne diyet yaomaya basladiktan ne kadar sure sonra duzeldi. Ben de sut diyetindeyim gaita temiz cikti ama mukuslu devam ediyor 4 gun oldu diyet
Bizde hiç mukuslu kaka olmadı bana bnde süt diyetine yüzündeki kırmızılıklar yüzünden başladım kırmızılıklar geçmedi yumurtayı kesince çocuğun yüzü düzeldi huzursuzluklari da geçti çok şükür

Haftaya Ptesi günü iki aylık kontrolümüz var haftaya Çarşamba kalça ultrasonumuz var asi daha ay sonunda toplu yapılıyormuş bizim burda sağlık ocağında sizlerin de öyle mi

Yumurtadammis demek ben suan sadece sut urunleri yemiyrm yumurta yiyorm sirayla olmzsa onu da kescz

Yumurtadammis demek ben suan sadece sut urunleri yemiyrm yumurta yiyorm sirayla olmzsa onu da kescz
Hem süt ürünlerini yemiyorum hemde yumurtayı doktora sorup danışmadan başlamak istemiyorum şuan oğlum sakinledi huzurlu bunları yediğimde çok huzursuz bir çocuktu testte şuan yapmıyorlar riske alıp yemek istemiorm süt ürünlerini

Alerji diyetisyenleri var sanirim sut merdiveni fln ypiyorlarmus cok sukur sorunu bulmussun zmnla duzelir biz daha bulamadik baklm

Abisi rahat geçirdi aşı dönemlerini, hatta aşı olacagi zaman sevinirdim zira güzel uyurdu o gün

Haftaya Ptesi günü iki aylık kontrolümüz var haftaya Çarşamba kalça ultrasonumuz var asi daha ay sonunda toplu yapılıyormuş bizim burda sağlık ocağında sizlerin de öyle mi

Evet canim öyleymiş 15 günde bir çarşamba günleri yapılıyormuş, hatta hemşire o gün ne yapın edin gelin dedi yoksa 15 gün sonraki partiye kalacaksınız dedi.

kaç aya kadar lokal yapılıyor tam bilmiyorum. bizim yanımızda bir arkadaşımızda yaptırdı onun bebeğide 4 aylıktı oda lokal oldu.bizim3. günümüz dikiş düşmedi ama çocuk şuan için rahat sorunu yok. ilk gün çiş yaparken ağlıyordu. şuan çok nadir ağlıyor. sanırım birkaç güne oda kalmaz.

Alerji diyetisyenleri var sanirim sut merdiveni fln ypiyorlarmus cok sukur sorunu bulmussun zmnla duzelir biz daha bulamadik baklm
Cnm süt ürünleri ne alerjisi varsa mutlaka yumurtayida kesmek gerekiyormuş bna da bir arkadaşım söylemişti gerçekten kestikten sonra düzeldi sende yumurtayida kes bir dene istersen
İlk gün braz sıkıntılı geçiyor yani çok sağol acil şifalar versin Allah damatligini da gostersin

Evet hemşire mesaj gönderdi bana da 3 aylık oluyo neredeyse geç değil mi dedim değil dedi

Dr sanki siraayla yaptiracak gibi biraz daha denim olmadi yumurta da eklencekyumurta daha zor herhalde o da herseyde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…