Geçmiş olsun benim oğlumda koca kafalıydi karnesini bulursam ölçüleri atayim sana sıkıntı yoksa genetik demek ki ille anne babaya çekecek diye bir şey yok 7 kuşak geriye gidin bakalım var mı böyle
Kisa sureli aclik sanirim goreceli 2 2.5 saatte bir besleniyor mama almama meme yetmeme problemimiz var belkide acti cocugum. Tesekkurler bilgi icin suan takip ediyorum duzeldi ara ara oluyor ama geciyor belkide normal burda bir kac kiside daha olmus
39+3 te doğdu doğumda kafa capi 39 cm 2.ay kafa capi 41 cm
Bebekken zaten vücut küçük kafa büyük gözüküyor normalde de şu an 8 yaşında ama kafa büyük durmuyor vücuda göre
Ateş az cıkıyor oda gecesi ama sen ccalpol yada varda dolven yada fitil ver yınede ertesi gün kollunu kaldırmada zorlanıyor birde sesı cıkmıcak biraz uyuyorlar durgunlaşma oluyor .
39+3 te doğdu doğumda kafa capi 39 cm 2.ay kafa capi 41 cm
Bebekken zaten vücut küçük kafa büyük gözüküyor normalde de şu an 8 yaşında ama kafa büyük durmuyor vücuda göre
Selaam kızlar bugun gene hastaneye gittik doktor bi sıkıntı görmedm dedı şükür farklı özel hastaneye gittik devletede gttm fakat kafa ulturasyon gününğ eylül ayına verdi maşallah eylüle kadar oooo kılosu 5900 boyu 62cm kafa çapıda 42 cm hala 2 bucuk aylık olduk şükür makatında çatlak var tuvalet sorunumuz hala düzelmedi maalesef çatlaklık hemen geçmıyor artık düzenli akşam uykularımız var şükür gaz problemimizde bitti sayılır 2.5 aydan selamlar
Bebeğin ishal olduğunu nasıl anlarım? Bu sabaha karşı emzirirken cort diye bi bağırsak sesi ile birlikte gaz cikardi altını actım ama dikkat etmedim Genelde kakası sıvı ama minik minik parçalı oluyordu ishalde bizde ki gibi sırf su gibi mi oluyo bebislerde de
Ben iki ay kontrolünde konuşup kesinlestirecegim ama kaç aya kadar lokal yapılıyor acaba önceden de tecrubeliymissiniz kaç günde iyileşiyor çocuğun çiş yaparken ağlamaları huzursuzluklar o geçiyor acaba
Bizde hiç mukuslu kaka olmadı bana bnde süt diyetine yüzündeki kırmızılıklar yüzünden başladım kırmızılıklar geçmedi yumurtayı kesince çocuğun yüzü düzeldi huzursuzluklari da geçti çok şükür
Selaam kızlar bugun gene hastaneye gittik doktor bi sıkıntı görmedm dedı şükür farklı özel hastaneye gittik devletede gttm fakat kafa ulturasyon gününğ eylül ayına verdi maşallah eylüle kadar oooo kılosu 5900 boyu 62cm kafa çapıda 42 cm hala 2 bucuk aylık olduk şükür makatında çatlak var tuvalet sorunumuz hala düzelmedi maalesef çatlaklık hemen geçmıyor artık düzenli akşam uykularımız var şükür gaz problemimizde bitti sayılır 2.5 aydan selamlar
Ya kızlar oğlum iki gündür çok fena tuvaletini yapamıyor ağlıyor devamlı kulak çubuğu ne zeytin yağı şurup uyardım dün akşam yok gene yapamadı ne olur bilen biri varsa ne yapayım hiç susmuyor uyuyamiyor gazı kokuyor
Aklı olan çocuk yapmaz diyorum. Hadi ilkinde bilmiyordu.
2. Yi yapıyorsa ya unutmuştur ya da aklı yoktur
Arkadaşım bana daha doğurmadan 2. Yi sakın yapma diyip duruyordu. Kendisi 2 oğlan annesi zaptedemiyor oğlanları