2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sordum doktorumuza, evet çöküntü olur ama öyle kısa sürelş açlıklarda olmaz baya açmkalacak öyle çöker dedi
Kisa sureli aclik sanirim goreceli 2 2.5 saatte bir besleniyor mama almama meme yetmeme problemimiz var belkide acti cocugum. Tesekkurler bilgi icin suan takip ediyorum duzeldi ara ara oluyor ama geciyor belkide normal burda bir kac kiside daha olmus

Selam kızlar biz de 2nci ay aşılarımızı olduk şimdi. Ateşi cıkan var mı aranızda?
Ateş az cıkıyor oda gecesi ama sen ccalpol yada varda dolven yada fitil ver yınede ertesi gün kollunu kaldırmada zorlanıyor birde sesı cıkmıcak biraz uyuyorlar durgunlaşma oluyor .

39+3 te doğdu doğumda kafa capi 39 cm 2.ay kafa capi 41 cm
Bebekken zaten vücut küçük kafa büyük gözüküyor normalde de şu an 8 yaşında ama kafa büyük durmuyor vücuda göre
Hayır görünürdedw kafası büyük değil anlamadm oda dedı smdı haam yaparım benım kafam küçül dedi

Eklentiler

• 4C67363A-6798-4E72-AFF3-49770FC855CF.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 76
Çok sevindim canım maşallah gaz olayının bittiğini nasıl anlıyoruz

Benimki bugun sabah sagolsn elime yapti bildigin suydu ben de ishal mi acaba yoksa hep mi boyle diye dusundm

Benimkinde de var yüzünde kırmızılıklar acaba ben de yumurtayı kessemmi ? Kahvaltı da ne yiyorsun peki?

Ikındığından mı çatlak oldu? Benm oğlumda ıkınıyor bazen öyle çıkarıyor gazını. Akşam uykularınız hep mi düzenliydi bide? Geçmiş olsun

Ya kızlar oğlum iki gündür çok fena tuvaletini yapamıyor ağlıyor devamlı kulak çubuğu ne zeytin yağı şurup uyardım dün akşam yok gene yapamadı ne olur bilen biri varsa ne yapayım hiç susmuyor uyuyamiyor gazı kokuyor

Bakırköy'de manzaralı oda seçip trencilik oynarız kafada huniler zuhahaha gözümün önüne geldik bir an

Aklı olan çocuk yapmaz diyorum. Hadi ilkinde bilmiyordu.
2. Yi yapıyorsa ya unutmuştur ya da aklı yoktur
Arkadaşım bana daha doğurmadan 2. Yi sakın yapma diyip duruyordu. Kendisi 2 oğlan annesi zaptedemiyor oğlanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…