2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydınn Kadınlar günümüz kutlu olsun

Kızlar bebeğiz dönmeye başladı mı yatarken?
Benimki bir aylık falandı yüzüstünden sırtüstüne döndü bir defa bir daha da yok, şu an sadece iki ayağını birden kaldırıp yan dönmeye yelteniyo ama popo ağır geliyo bence sadece bacakları dönüyo

İlkini kendimiz için, ikinciyi ilki için yaptık
Samimi bir itirafta bulunayım, oğlum doğduğunda şu an kızımın huyunda olsaydı düşünmeden 3 çocuk yapardim ki ikinciyi herseyi göze alip yaptik oğlumdan sonra kızım ödül oldu resmen Allah canlarını bağışlasın ama gerçekten erkek büyütmek zor ,kizlara göre daha çok gaz sıkıntısı oluyor .Şu an oğlum diğer erkek çocuklarına kıyasla sakin mizaçlı.Kizim da abisinin bebekligine göre çok rahat diyebilirim.Ya da benim acı esigim yükseldi

Ama cidden kardeşsiz olmaz bu günleri geçirince yeniden gündeme alırsınız şu an hersey çok taze

Bana 2.çocuk daha zor geldi artık yaşımdan mı ikisine yetememekten mi ya da ilkinden sonra rahata alışmıştım ondan.
Benim birinci de 5 yaşını bitirdi ben de rahatlamıştım iyice. Fakat birinci oğlum baya zor bir çocuktu (hala da zordur)iki hafta kuvezde kaldı ve birçok sorun yaşamıştık. Sürekli hasta mı oldu hasta mı olacak kaygılarım vardı. Bunda da var ama birinci olduğu için onda acemiydim. Şimdi daha relaxim

Sterimari kullanım şekliniz nasıl bebeği kucakta hafif öne eğik tutarak mi? Ben ona daha cesaret edemedim gifrer serum yapıyorum yatırarak. Burun aspiratör den önce serumla nemlendirmek gerekiyor.
Yüzü bana dönük şeklinde kafasını hafif eğimli olarak tutup sıkıyorum. Sıktıktan sonra sıktığım deliğin tarafına kafasını çeviriyorum. En son da aspiratörle çekiyorum. Doktor bu şekilde göstermişti.

Reactions: Snm
Masaj yapıyorum olmazsa zeytinyağı verdim ertesi gün yaptı.

Kızlar benim bebe bu gün saat başı emerek hep memede böyle olunca tam olarak süt birikmiyor . Dolapdeki yedeklerimde bitti . Anne sütü verenler siz de böyle oldumu? Bu durumda napiyorsunuz süt biriktirmem lazım

Kızlar benim bebe bu gün saat başı emerek hep memede böyle olunca tam olarak süt birikmiyor . Dolapdeki yedeklerimde bitti . Anne sütü verenler siz de böyle oldumu? Bu durumda napiyorsunuz süt biriktirmem lazım

İlk zamanlar benimde oyleydi ama süt vardi yine ,memeler sert olmasa da süt oluyor merak etme emdikce geliyor arz talep meselesi yani .

Bugün benimde kızım saat başı emiyor. Emdikçe süt gelir. Emzirme danışmanı bana süt bitmez demişti. Saat başı da acıkmıyordur zaten tok olsa da meme de duruyor çekiyor sonra kusuyor. Bizimkinin dudak tiryakiliği işte

Emzirirken MR çektirmenin zararı var mı biliyor musunuz?
İnternette yok yazıyor ama farklı bir şey söyleyen oldu mu size

Kayınvalidem kullanılmamış beyaz sabun koydu çok minik sonrasında ben emzirdim o sırada yaptı 3 bez doldurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…