2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar d vitaminini unuttuğunuzda vermiyor musunuz yoksa saati kaç olursa olsun veriyor musunuz? Genelde sabah veriyodum unuttum vermeyip yarın sabah mı versem yoksa saatin bi önemi yok mu versem mi şimdi

Kanguru kullananlar bebeği kangurunun içine koymak kolay mı?
Her iki bileğim de ciddi anlamda ağrıyor bebeği kaldırıp indirmekte zorlanıyorum.
Kanguru alsam gazını çıkarmada işime yarar mı? Takıp çıkarması kolay oluyor mu?

Kızlar d vitaminini unuttuğunuzda vermiyor musunuz yoksa saati kaç olursa olsun veriyor musunuz? Genelde sabah veriyodum unuttum vermeyip yarın sabah mı versem yoksa saatin bi önemi yok mu versem mi şimdi
Saat kaçta aklıma gelirse o zaman veriyorum. Genelde sabah oluyor. Verebilirsin

Aldığım kangurunun videosunu izledim tıkır tıkır takıyor da bana zor geldi. Dolaştırmadım da hiç bacakları açılıyor diye 2 yana içime sinmedi

Hiç aklıma gelmedi böyle bir şey tepsinin darasini alıyor musun peki
Üzerine bir şey koyup tekrar basınca tuşuna sıfır gibi tartıyor, darası marası kalmıyor işte Bizim burda iki ayda bir gidiliyor kontrole, o zamana kadar ben kesin çatlardım şimdi banyo yapacağımız zaman hemen tartıveriyorum ama yakında tepsiye sığmayacak diyoruz ne yapsak fırın tepsisine mi koysak

Gece emzirdikten sonra direk mi yatırıyor musunuz yoksa gaz çıkartıp mı yatırıyorsunuz?

Cok sagolasîn Bacîmsu
Almis bulundum artik simdi 6500 filaniz10 gune biter bezlerim
4 numara kucuk gelmez heralde
Prima fena ucmua ya
Gecen e bebek indiriminde almadığıma pisman oldum
Hele bu bezlerin market fiyatlari ne öyle
Aman ya rabbi
Allah fakirin fukaranin yardimcisi olsun
Cocuklara birer takım evde giysinler diye esofman aldim 600 lira tovbe bismillah
Gecen sene aldigim tişörtü yine koymuslar yuzde 300 fiyat farkı var
Ay ben dışarı çıkınca cok sinirlenip eve dönüyorum

Ben kovidken ilk gunler sakındık
Baktık olacak gibi sonra saldılar
ayni oda da yattik
Ben cok cok ağır gecirdim hamileydim
Cocuklarla
Temas etmemeye çalıştık öpmedim filan yani
Onlara gecmedi testte yapıldı 2 kez
Bebege bakan başkası olmayacaksa ben duramam heralde
Surekli maskeyle
İns hafifce atlatırsınız
Sizde de bisey yoktur
P Positivevibes

Sagol cnm esimin atesi 39a fln yukseldi parol alinc dustu ama ben negatif ciktim. Odayi ayirdik. O kahvalti fln hazirliodu bana ne bileym yarim saat bebegi oyaliodu bi cay kahve getiriodu emzirirken. Gece gaz olunca kalkip o aliyodu. Cok icim sikildi smdi nasi yapicam bilmiyorm hem ona hazirla hem kendin ye hem bebege bak..

Sorma ya epeydir çıkmıyorum disari fiyatları görünce her defasında şok oluyorum

Sıkma canını canim geçer ,eşin yardımcı olur yine maske takar gerekirse 2 kat .

Gece emzirdikten sonra direk mi yatırıyor musunuz yoksa gaz çıkartıp mı yatırıyorsunuz?
Direk yatırıyorum gazı varsa zaten belli bir süre sonra uyanıyor omzuna koyuyorum anında gazını çıkarıyor sonra tekrar yatağına koyuyorum. Direk emzirip gazını çıkarmak zor oluyor baya sürüyor hem de kusuyor

Va
Canım 7 gun yoruluyorsun ama bu sırada nekadar guclu kadın oldugunu da giriyorsunınsallah sıze bulasmadan evinizden cıkıp gıder hastalık

Geçmiş olsun eşin hazırlar ya öyle çok mu ağır geçiriyor yatacak kadar zor olur senin için hepsine yetişmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…