2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gastrotuss u bize de verdi doktor. Benim kız da begenmedi. Günde 1 kere verebiliyorum ancak

Gunaydin kizlar ne zamandir bakamıyorum oglum kiskanclik krizlerinde tirnak yemeye basladi sanirim pedegog zamani geldide geciryor bile ....kiz huysuz vs aglicam resmen
P Positivevibes cok gecmis olsun umarim hafif atlatirsiniz

Çok geçmiş olsun

Oğlumda da oluyor halsizlikte vardı soğuk almıştır dedi kv ama bilemiyorum kesik kusma değil yani direk sütü çıkarıyo

Öncelikle Sakin ol söylemesi kolay belki ama bebege sağlam anne gerek .Geçer gider hepsi allahin izniyle çok geçmiş olsun

Gunaydin kizlar ne zamandir bakamıyorum oglum kiskanclik krizlerinde tirnak yemeye basladi sanirim pedegog zamani geldide geciryor bile ....kiz huysuz vs aglicam resmen
P Positivevibes cok gecmis olsun umarim hafif atlatirsiniz

Gitme üstüne hiç benim koca oğlan bile sapıttı bu ara yapmadığı şeyleri yapıyor .Sabırla anlatiyorum ama seninki daha küçük bir destek almak gerek galiba iyice ilerletmeden.Kizin huysuzluğu senden kaynaklı olabilir mi? Sen gerginsen hisseder.

Çok geçmiş olsun kulak ağrısı illet birşeydir ikisi üst üste gelmiş. Bence bebek kulak ağrısı yüzünden uyumamış tır. İnşallah çabuk toparlar

Gerçekten siiznki biraz zor olmuş. Bizde geçen cuma olduk sünnet. Sünnettwn sonra 2 defa fitil attım. Çiş yaptıkça ağlıyordu ama kısa süreli ağlamalardı.Şükür şuan geçti. Hatta 2 gündür kremde sürmedik. 1 tane dikişimiz kaldı alttan. Biz 3. Gün yıkadık . Ben başta yıkamasakmı falan dedim ama eşim yıkayalım dedi ve iyide oldu. Sanki daha çabuk toparladı. Krem olarakta furacin merkem kullandık. Senşnki dediğin gibi kulaktan dolayıda huzursuzlanıyor olabilir. Kulak iştihabı çok kötü . İlk çocuğumda yaşamıltım. Sesi çıkmayan çocuk gece gündüz ağlıyordu. İnşallah biran önce toparlarbebeğin

Sen peki emziriyor musun çıkardıktan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…