Geçen 2 ayı dolmadan bu yüzden doktora götürdüm. Kilo alımında sıkıntı olmayınca çok önemsemedi. Çok kusuyor mu dedi evet dediğim için gastrotuss şurup verdi. Bildiğin sütü çıkartıyordu. Şurubun tadını sevmedi kızım içiremedim o yüzden kendiliğinden geçti. Şimdi de kusuyor tabii ama süt kesiği gibi bir yandan da salya akıtıyor
Gunaydin kizlar ne zamandir bakamıyorum oglum kiskanclik krizlerinde tirnak yemeye basladi sanirim pedegog zamani geldide geciryor bile ....kiz huysuz vs aglicam resmen PPositivevibes
cok gecmis olsun umarim hafif atlatirsiniz
Hastaneye yattık süt alerjisidir denmişti kakada mukuslu kan vardı ama devlete geldik tahlil yaptılar gaitada gizli kan ve enfeksiyon çıkmş minicik kolları deldiler allahım kimsenin çocuğu hasta olmasın ya delircem inş hemen geçer dua edin
Kızlar günaydın, bi kaç gündür kızım bazen emdikten sonra gazını çıkarmama rağmen emdiği sütü çıkarıyor. Yani süt kesiği gibi değil bildiğin süt. Fazla emdiği için mi çıkarıyo acaba sizde de oluyo mu bu durum. Her zaman olmuyo diye o kadar önemsemedim ama bu sabah yine oldu canım sıkıldı. Bi de eğer böyle bi durum yaşıyosanız tekrar emziriyo musunuz sonra?
1000 kitap diye bir uygulama var. Tavsiye ederim, okuduklarını not ediyorsun, alıntı ekliyorsun okuma önerilerini inceliyorsun bir ara bakarsın uygulamasını indirdim ben
Hastaneye yattık süt alerjisidir denmişti kakada mukuslu kan vardı ama devlete geldik tahlil yaptılar gaitada gizli kan ve enfeksiyon çıkmş minicik kolları deldiler allahım kimsenin çocuğu hasta olmasın ya delircem inş hemen geçer dua edin
Gunaydin kizlar ne zamandir bakamıyorum oglum kiskanclik krizlerinde tirnak yemeye basladi sanirim pedegog zamani geldide geciryor bile ....kiz huysuz vs aglicam resmen PPositivevibes
cok gecmis olsun umarim hafif atlatirsiniz
Gitme üstüne hiç benim koca oğlan bile sapıttı bu ara yapmadığı şeyleri yapıyor .Sabırla anlatiyorum ama seninki daha küçük bir destek almak gerek galiba iyice ilerletmeden.Kizin huysuzluğu senden kaynaklı olabilir mi? Sen gerginsen hisseder.
Acil doktoruna gittik üşütmüştür o kulağa vurmuştur banyoda su kaçırmayla olmaz dedi. Burnunu düzenli açmamı söyledi. Bir de antibiyotik yazdı ama ateşi olmazsa başlamayın dedi. Sadece fitil kullandım akşam o güzel uyuttu sonunda.
Merhaba herkese bir süredir yazamıyorum. Oğlum sünnet oldu. Olunca tecrübelerimş yazmamı isteyen arkadaşlad vardı. İlk gün çok ciddi bir huzursuzluk ve ağlama krizleri yaşadık. Calpolün etkisiyle gece uyanmadan uyudu. Ertesi gün geçti diye düşündük ama yine gecesi pek iyi değğildş uyudu ama huzursuz daldı. Bugün 5.gün ve hergün enteresan ağlama krizleri oldu. Bu gece felaket karda doktora götürdük sağ kulağının aktığını gördü. Malesef üşütmüş ve kulağına vurmuş. Serum fizyolojiği 2 gündür yapmıyordum daha beter olmuş. Sünnet mevzusuna dönersek bizim için çok kolay bir tecrübe olmadı. İlk gün ondan ağladı bence. Bir de diğer günler hızursuzluğı vardo. Hala banyo yaptırmadık. Pipiye kaka bulaştıkça da batikon sürdüm. İyileşmesi içinse madecassol sürülmesi 5 gün daha devam edecek.
Gerçekten siiznki biraz zor olmuş. Bizde geçen cuma olduk sünnet. Sünnettwn sonra 2 defa fitil attım. Çiş yaptıkça ağlıyordu ama kısa süreli ağlamalardı.Şükür şuan geçti. Hatta 2 gündür kremde sürmedik. 1 tane dikişimiz kaldı alttan. Biz 3. Gün yıkadık . Ben başta yıkamasakmı falan dedim ama eşim yıkayalım dedi ve iyide oldu. Sanki daha çabuk toparladı. Krem olarakta furacin merkem kullandık. Senşnki dediğin gibi kulaktan dolayıda huzursuzlanıyor olabilir. Kulak iştihabı çok kötü . İlk çocuğumda yaşamıltım. Sesi çıkmayan çocuk gece gündüz ağlıyordu. İnşallah biran önce toparlarbebeğin
Emzirmiyorum ben kusunca. Zaten fazlasını çıkarıyor. Süt kesiği gibi olması da sık rastlanan bi durummuş. Eğer kilo alımında sıkıntı yoksa sende sıkıntı yapma.
Geçen 2 ayı dolmadan bu yüzden doktora götürdüm. Kilo alımında sıkıntı olmayınca çok önemsemedi. Çok kusuyor mu dedi evet dediğim için gastrotuss şurup verdi. Bildiğin sütü çıkartıyordu. Şurubun tadını sevmedi kızım içiremedim o yüzden kendiliğinden geçti. Şimdi de kusuyor tabii ama süt kesiği gibi bir yandan da salya akıtıyor