2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bazıları çok teferruatlı oluyor benimki öyle mesela ama ayarını bi kere yaptın mı biraz da alıştıktan sonra kolay oluyor ama başlarda hem senin takman hem de bebeğin alışması zor olabiliyor.
Ben de daha başlamadım 3 ayı dolunca başlicam kullanmaya.

Mastit olduğum İçin bi hafta antibiyotik başlandı emzirme sağ at sütü dedi doktor bu arada 3 saatte 1 sadece gece uyurken verebiliyorum gündüz 2satti geçmiyor hatta çoğu zaman saat başı istiyor bu bebelerle nasıl olacak bilmiyorum

Ayni durumdayım.yarin 5. Gun olacak.az kaldı deyip avutuyorum.gecmis olsun eşinize

Merhaba herkese bir süredir yazamıyorum. Oğlum sünnet oldu. Olunca tecrübelerimş yazmamı isteyen arkadaşlad vardı. İlk gün çok ciddi bir huzursuzluk ve ağlama krizleri yaşadık. Calpolün etkisiyle gece uyanmadan uyudu. Ertesi gün geçti diye düşündük ama yine gecesi pek iyi değğildş uyudu ama huzursuz daldı. Bugün 5.gün ve hergün enteresan ağlama krizleri oldu. Bu gece felaket karda doktora götürdük sağ kulağının aktığını gördü. Malesef üşütmüş ve kulağına vurmuş. Serum fizyolojiği 2 gündür yapmıyordum daha beter olmuş. Sünnet mevzusuna dönersek bizim için çok kolay bir tecrübe olmadı. İlk gün ondan ağladı bence. Bir de diğer günler hızursuzluğı vardo. Hala banyo yaptırmadık. Pipiye kaka bulaştıkça da batikon sürdüm. İyileşmesi içinse madecassol sürülmesi 5 gün daha devam edecek.

Kızlar günaydın, bi kaç gündür kızım bazen emdikten sonra gazını çıkarmama rağmen emdiği sütü çıkarıyor. Yani süt kesiği gibi değil bildiğin süt. Fazla emdiği için mi çıkarıyo acaba sizde de oluyo mu bu durum. Her zaman olmuyo diye o kadar önemsemedim ama bu sabah yine oldu canım sıkıldı. Bi de eğer böyle bi durum yaşıyosanız tekrar emziriyo musunuz sonra?

Emzirmiyorum ben kusunca. Zaten fazlasını çıkarıyor. Süt kesiği gibi olması da sık rastlanan bi durummuş. Eğer kilo alımında sıkıntı yoksa sende sıkıntı yapma.

Oğlum geceleri baya zorlanarak gaz çıkarmaya başladı. Nurse harley kullanıyorum biogania bide ama artık işe yaramıyor olabilir mi?

Geçmiş olsun hayırlı olsun.Sünnet ile kulak üst üste gelmiş sanırım kıyamam.
Oğlum 14 günlükken oldu çok çabuk iyileşmişti ,ağlama krizi de olmadı hiç sadece klasik gaz sancısı çekti. İlk zamanlar çok hissetmiyorlar sanırım.
Çişi iyileştirir onu çabucak. Peki kulak için ne dedi doktor nasıl olmuş ki banyoda mi su kaçtı acaba

Geçen 2 ayı dolmadan bu yüzden doktora götürdüm. Kilo alımında sıkıntı olmayınca çok önemsemedi. Çok kusuyor mu dedi evet dediğim için gastrotuss şurup verdi. Bildiğin sütü çıkartıyordu. Şurubun tadını sevmedi kızım içiremedim o yüzden kendiliğinden geçti. Şimdi de kusuyor tabii ama süt kesiği gibi bir yandan da salya akıtıyor

Okuduğun kitapların ismini paylaşabilir mısın canım..

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir.

Çok geçmiş olsun cnm erken sünnet yaptıranlar genelde bir gün der senin kulakla üst üste geldiği için belkide böyle olmuş şuan nasil iyimi bebis
Çok geçmiş olsun cnm şifa versin allah

Acil doktoruna gittik üşütmüştür o kulağa vurmuştur banyoda su kaçırmayla olmaz dedi. Burnunu düzenli açmamı söyledi. Bir de antibiyotik yazdı ama ateşi olmazsa başlamayın dedi. Sadece fitil kullandım akşam o güzel uyuttu sonunda.

Çok geçmiş olsun cnm erken sünnet yaptıranlar genelde bir gün der senin kulakla üst üste geldiği için belkide böyle olmuş şuan nasil iyimi bebis

Çok geçmiş olsun cnm şifa versin allah
Fena değil hala hasta gibi :/ sinirli biraz huzursuz. Gece uyurken emzirebildim ayıkken emmek istemiyor. Henüz acı çekiyor gibi ağlamadı bugün

Biogaia işe yaramıyor bence daha kötü yapıyor
Bugün vermeden deniycem bakalım
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…