2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Öyle ölmem ya füze at üzerime

Kızlar çocuğun sağ kulak ağrıyor demiştim acildeki doktor da sağ kulak az kızarık diyip ağrı kesici yazmıştı. 3 gündür hala ağlamaları kesilmedi. Şimdi gece gece yine başka doktora çıktık. Bu doktor da emmemesi için kulak sorunu görmedi, atak haftasında. Karanlıkta sessiz ortamda emzir, ayaklarını falan aşağı sarkıt falan dedi. Denedim biraz işe yaradı. Bir de inek sütü alerjisi başlamış bugün ilk kez mukuslu kaka vardı, kafasında konak gördü, kusması da oluhor arada. Bir süre süt ürünleri tüketmememi söyledi. Ama çok zor değil mi bu aranızda uygulayan var mı bebeğin hem atak haftasından hem de süt alerjisinden hep ağlamış olduğunu belirtti. Atak haftasının telefonumdaki uygulamaya göre bittiğini söyledim. Her bebeğin aynı olmadığını vs söyledi. Yarın kendi doktorumuza da gideceğiz bakalım sonuç nedir

Diyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim
Mezuram yok kız bi de tam olarak nereye tutmak gerekir hiç anlamam
@Sidscrad
@Isikenerji
cimbomlukiz vardı geçen yazan başka varsa ekliyim kızlar yaza fit giriyoruz
Ben de varım canlar. Hamıle kalmadan once aralıklı oruca baslamıs tim 3 kılo vermıstım sonra tup bebek tedavısı ıcın kullandıgım hormonlardan bır miktar aldım ve hamıle kaldım. Suan hamıle kaldıgım kilonun da altındayım benım amacım kılo vermek degıl abur cuburu ve karbonhidrat keserek kilomu korumak yaş faktıru ve tıroıd nedenıyle rahat kılo veremıyorum.
Hamılelıgım boyunca tatlı olan herseyden en sevdıgım cıkolatamdan bıle sogumustum. Hıc yemedıgıım ıcın de hamılelıgım cok fit dı kımse anlamıyordur hamıle oldugumu cunku ben hamıle kalmadan once 65 kılo ıkenn doguma 66.5 ıle gıttım abur cubur diyeti ile kilo verııldıgını tecrube ettım

Ya kizlar aklima takildi gece gece. Sabah atesi 38 diye iki doktoruna da yazdm ikisi de esim covid diye direk covid olmstur dediler baska sey sormadilar. Bugun hep kakasi yesildi daha once de yesil oldugu oldu doktor ona da bisey dememisti de akswm son kakasi hem yesil hem mukusluydu. Baska bi bakteri olabilir mi
Bu arada ates dustu bidaha cikmadi 37 civarinda seyrediyo ama yine de uyumadan once parol verdm

Geçmiş olsun canım. Alerji sonradan mı başlamış ki, geç mi farkedildi? Konak için kafasına bebek yağı sür beklet tara sonra yıka.Zeytinyağı da olur. Birkaç kere yaptıktan sonra geçer. Atak haftaları tam günü gününe olmayabilir bazen erken, bazen geç başlar. Hangi uygulamayı kullanıyorsun

Diyet listeni paylaşsana kız

Ya ben butun o ates basmalari normal bisey lohusalik saniodm emzirmekten diodm valla usumeyi ozledm ben usuyen bi insandm en kalin pijamalari ustune yorgan cekerdm smdi ince gecelikle terliom hamileyken de boyleydm.
Ben regl oluyorumda ne oluyor hic abartmiyorum gece min 3 kez ama bazen 5 kez ust degismeye kalkiyorum sirilsiklam kalkiyorum her defasinda

Ben de gaza geldim diyetten ziyade pilates yapabilsem keşke vakit bulup. Şuan 67 kiloyum. 10 kg gitmesi lazım:) Annem bugün evine gitti ilk defa yalnız kalıyorum hem annemi özledim arkasindan hem korku panik yalnız kalmak zormuş herseyi nasıl yetistiririm telaşı var. Bebeğime yetememe duygusu kapladı. İçime sknti geliyor ağlayasım var size de oluyor mu? Kendimi salmak istemiyorum. Siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Bnmkinde de süt ve yumurta alerjisi var cnm bn diyetteyim hiç bir şekilde tuketmiyorum kontrole gittiğimde tek yumurta da olabilir süt ürünleri ni az tüket bak dedi aman Allahım çocuğun huzursuzluğu kizariklari gene başladı direk kestim

Canım 2 gündür bnm kızında yeşil ama durumu iyi

Aynaya bakarak

Ben harika haftaları indirdim hani şu ğcretli olan 85 tl mi neydi takvimime işliyor uyarı veriyor falan
Konak için zeytşnyağı yapmadım ya çok saçlı zor arınır mı diye kendi kendisine ilerledikçe dökülğr mğ acaba konak bir de rahatsız eder mi bebeği? Valla kendi doktoru alerjiden bahsetmedi hiç. Kolik bebek dedi sadece. Ama bu doktor 3.ayda başlar alerjiler pimi çekilmiş dedi. Konak, 4.ayda halen yaşanan sancı, ara ara olan kusmalar, bugün de olan mukuslu kaka bunu gösterebilir 2 hafta süt ürünü tüketme dedi ama öyle bir imkansız ki bu benim için. 3 öğünde de süt ürünü tüketmeden yapamam ((

Çok geçmiş olsun. Bu alerjiler ne kadar sürüyor ek gıda döneminde nasıl yapacağız ya süt yoğurt olmadan :/ bir de benimki şuan belirsiz kesin belirtileri nedir canım yarın kendi doktoruna da soracağım. Emerken bağırması da mı bu yüzdendir?

Sıcak bir beni basmıyor herhalde. Donuyorum ben. Gece yatarken kalın eşşek ölüsü gibi ağır yorganla yatıyorum. Yine de üşüyorum. Emzirirken de tişörtü kaldırdığım için üşütüyorum, sırtım belim ağrıyor hep

Konak süt alerjisinden kaynaklı mı oluyormuş. Bugün karar verdim ben de 1 hafta deniyim süt ve yumurtayı çıkarıyım.
Yumurta yemeden doymuyorum. Onun yerine kahvaltıda tavuk yemeyi düşünüyorum bakalım bebeğin durumu değişecek mi

Ben de ilk kez duydum. Kaynanam bebeğin kafasını ısrarla iyi durulamıyordu şampuanı basıp. Ondan oldu diye düşünüyordum yarın kendi doktoruna da soracağkm bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…