2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tmm canım ozaman yarın sabah tartılıyorum bizdeki abur cuburlarıda tükettik bence ilk hafta kesin veririz en azından ödem gider

Bende varya su 3 gundur oyle bi yedim ki verdiklerimi almadiysam bisi bilmiyorum

Diyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim
Mezuram yok kız bi de tam olarak nereye tutmak gerekir hiç anlamam
S Sidscrad
Isikenerji
cimbomlukiz vardı geçen yazan başka varsa ekliyim kızlar yaza fit giriyoruz

Tmm canım ozaman yarın sabah tartılıyorum bizdeki abur cuburlarıda tükettik bence ilk hafta kesin veririz en azından ödem gider
Aynen ilk bir iki hafta en kolay ondan sonra bi duraklama olabilir ama yılmıyoruz onu kırdık mı devamı gelir inşallah
Gebelik öncesi kotlarımın hiçbirine giremiyorum
Eşofmandan başka bir şey giyemiyorum

Temmuzun 2.h si aciliyor okulun sistemi her okul farklimidir bilmiyrm ama aklinda olsun canim.
Çok yakınımda anaokulu var devletin bi gidip konuşucam kabul ederlerse yarım gün gitsin ya seneye tam gün kreşe gidecek zaten çalışmaya başlayacağım için evde sıkılıyor çocuk iyice bari sosyalleşsin.

Aynen ilk bir iki hafta en kolay ondan sonra bi duraklama olabilir ama yılmıyoruz onu kırdık mı devamı gelir inşallah
Gebelik öncesi kotlarımın hiçbirine giremiyorum
Eşofmandan başka bir şey giyemiyorum
Aynen bende sürekli eşofman giyiyorum oyüzden miskin ruh halinden çıkamıyorum biran önce kotlarıma girebilmek istiyorum

Regl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum
İlkinde 9 ay sonra bi lekelenme olmuştu ondan 3 ay sonra da regl olmuştum yani neredeyse bir yılı bulmuştu
Ben regl olduktan sonra tekrar kilo almaya başlamıştım nedense
Kontrolde doktor ultrasonla bakarken emzirdiğin belli demişti yakınlarda hala regl görülmüyor iyiyim zaten böyle yine bir yılı falan bulur inşallah

En son çarşamba günü bakmışım gruba o zamanda diyet konuşmuşsunuz, pek bişey kaçrımamışım sanırım arada kalan sayfalarda

Benim de seninkine benzio ilk uyanis acliktan ikincisi gaz mi aclik mi bilemiorm ama maks 3 saate uyanmis oluo 3 saat olunca acliktandir diorm belki de 4 5 saat acliktan snr uyku arasnda iyi ememeden tekrar uyudugu icin yetmiodur. Zorla diger memeyi de vermek istiorm bazen alamio. Ama 5ten sonra iyi uykumuz yok yani hep ikinmali kiprasmali saat basi uyanio kucakta fln uyutuorm bi sekilde 8 9a kdr getiriorm

Annelikle ne ilgisi var canım hepimiz öyleyiz bence benim 2.bebe ben geçen gün gazını çıkardıktan sonra tekrar emzirmeyi daha yeni çözdüm
Gazını aldıktan sonra herhalde doydu diyordum ama tekrar meme verince devam etti bebem ben de şaşırdım.
Benimki de hala savaşıyor memeyle ama inan neden ben de anlayamıyorum tazyikten mi gazdan mı neden yani
Bi de uykusu var uyumuyor huzursuz oluyor uykun varsa uyu işte niye huysuzlanırsın bu bebeleri anlamak zor 10 defa falan doğurmam lazım sanırım

Ay deme öyle patlarım inşallah 1 seneyi bulmaz patlarim catlarim.bu arada listeye beni de ekler misin çok ihtiyacım var

Regl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum
Bebe 3 aylik olmak uzere ben 2. Regli donemimdeyim anam 40 cikti hemen duzene girdi olsa bi dert olmasa ayri dert gebeligin en sevdigim yaniydi regl olmamak

Bebe 3 aylik olmak uzere ben 2. Regli donemimdeyim anam 40 cikti hemen duzene girdi olsa bi dert olmasa ayri dert gebeligin en sevdigim yaniydi regl olmamak
Bende maalesef 39 da kırkım dolmadan regl oldum bebe 2 ayı doldurdu ben 2 regl geçirdim bukadar çabuk bende beklemiyordum

Yani bende çok hoşlanmıyorum ama vücuduma etkisi çok büyük o nedenle rahatlamam lazım.Benim menapozlu halim çekilmez hiç.

Kızlar 2 saatte bir emzirmeye devam ediyor musunuz? Bebeğiniz 2 saatte bir mi acıkıyor yani değiştimi süresi uzadı mı?
Gündüz evet 2saatte emziriyorum
Gece kaç kere emziriyorsunuz? Kızım 3 kere kalkıyor
12 gibi emziriyorm yatarken 4 gibi uyanıyo sonrada 6 7 gibi tekrar. Sabah geceden kalma gaz atağı geliyor bazen 7 bazen 8 sonra gün başlıyor
Bebek olmasa bir damla soğan suyu akıtmak ağrısını alıyor amabebeğe yapılmaz ben büyük çocuğa yapardım faydasını çok gördüm
İlk zaman 10 kilo verdim simdi hic veremiyorum adet şişkinliği var tabi 9 ay olmadık düzene bir girsek guzel olacak ama ne zaman olur kimbilir
Adet oluncada gitmiyo ya
Bizimde eğik ama çeviriyor

Ben diyette 3• haftama girdim. 3 kilo gitti devam ediyorum kaldı 6 kg

Yani bende çok hoşlanmıyorum ama vücuduma etkisi çok büyük o nedenle rahatlamam lazım.Benim menapozlu halim çekilmez hiç.
Ya ben butun o ates basmalari normal bisey lohusalik saniodm emzirmekten diodm valla usumeyi ozledm ben usuyen bi insandm en kalin pijamalari ustune yorgan cekerdm smdi ince gecelikle terliom hamileyken de boyleydm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…