- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Tmm canım ozaman yarın sabah tartılıyorum bizdeki abur cuburlarıda tükettikBaşlayalım canım ben de abarttım 3 gündür
Tam buğday ekmeği aldırdım, evdeki abur cuburu bitirdik eşime bir daha eve alma diye de tembihledim
Sabah aç karna tartılalım bakalım öbür pazartesiye kadar verebilecek miyiz
Bende varya su 3 gundur oyle bi yedim ki verdiklerimi almadiysam bisi bilmiyorumBaşlayalım canım ben de abarttım 3 gündür
Tam buğday ekmeği aldırdım, evdeki abur cuburu bitirdik eşime bir daha eve alma diye de tembihledim
Sabah aç karna tartılalım bakalım öbür pazartesiye kadar verebilecek miyiz
Diyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelimKizlar diyete baslicaksaniz tavsiyem siddetle sabah ac karnina bel gobek ve basen olculerinizi alin mutlaka 1 h icinde verilen 1 kg da bile baya bi degisiklik olabiliyor az kilo verdim diye uzulunuyor sonra ama olcumler daha gercekci yagdanmi odemdenmi gittigi anlasilabiliyor T tulperde baska kimler basliyor ,
Aynen ilk bir iki hafta en kolay ondan sonra bi duraklama olabilir ama yılmıyoruz onu kırdık mı devamı gelir inşallahTmm canım ozaman yarın sabah tartılıyorum bizdeki abur cuburlarıda tükettikbence ilk hafta kesin veririz en azından ödem gider
Çok yakınımda anaokulu var devletin bi gidip konuşucam kabul ederlerse yarım gün gitsin ya seneye tam gün kreşe gidecek zaten çalışmaya başlayacağım için evde sıkılıyor çocuk iyice bari sosyalleşsin.Temmuzun 2.h si aciliyor okulun sistemi her okul farklimidir bilmiyrm ama aklinda olsun canim.
Aynen bende sürekli eşofman giyiyorum oyüzden miskin ruh halinden çıkamıyorumAynen ilk bir iki hafta en kolay ondan sonra bi duraklama olabilir ama yılmıyoruz onu kırdık mı devamı gelir inşallah
Gebelik öncesi kotlarımın hiçbirine giremiyorum
Eşofmandan başka bir şey giyemiyorum
İlkinde 9 ay sonra bi lekelenme olmuştu ondan 3 ay sonra da regl olmuştum yani neredeyse bir yılı bulmuştuRegl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum
En son çarşamba günü bakmışım gruba o zamanda diyet konuşmuşsunuz, pek bişey kaçrımamışım sanırım arada kalan sayfalardaKizlar diyete baslicaksaniz tavsiyem siddetle sabah ac karnina bel gobek ve basen olculerinizi alin mutlaka 1 h icinde verilen 1 kg da bile baya bi degisiklik olabiliyor az kilo verdim diye uzulunuyor sonra ama olcumler daha gercekci yagdanmi odemdenmi gittigi anlasilabiliyor T tulperde baska kimler basliyor ,
Benim de seninkine benzio ilk uyanis acliktan ikincisi gaz mi aclik mi bilemiorm ama maks 3 saate uyanmis oluo 3 saat olunca acliktandir diorm belki de 4 5 saat acliktan snr uyku arasnda iyi ememeden tekrar uyudugu icin yetmiodur. Zorla diger memeyi de vermek istiorm bazen alamio. Ama 5ten sonra iyi uykumuz yok yani hep ikinmali kiprasmali saat basi uyanio kucakta fln uyutuorm bi sekilde 8 9a kdr getiriormBenimki de 3 kere kalkıyordur ama bunların sadece biri açlıktan bence
Akşam en son 8 gibi emiyor 9 civarı uyuyor
Gece 2-3 gibi uyanıyor bu açlıktan belli emziriyorum geri koyuyorum yerine uyumaya devam ediyor
Sonra sabah 5 gibi ama bunda ağlayarak uyanıyor gazdan kıvranıyor ben yine de emziriyorum emerken çıkarıyor gazını ya da kaka yapıyor
7 de yine gazdan uyanıyor kolik orhan ya da white noise la uyutuyorum 8-9 a kadar.
Ben niyetliydm ama suan bu covid durumunda psikolojm buna musait degil haftaya katilcam size insallahDiyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim
Mezuram yok kız bi de tam olarak nereye tutmak gerekir hiç anlamam
S Sidscrad
Isikenerji
cimbomlukiz vardı geçen yazan başka varsa ekliyim kızlar yaza fit giriyoruz
Annelikle ne ilgisi var canım hepimiz öyleyiz bence benim 2.bebe ben geçen gün gazını çıkardıktan sonra tekrar emzirmeyi daha yeni çözdümBenim kızımda bugün memeyle bir kavga halinde , uykusu da var uyuyamıyor az önce emdi de düzgün anca uyudu. Emdikçe de hep kustu, gazını çıkartamıyorum bir türlü ondan sanırım. Öff bu gaz meselesi ne zaman bitecek yıldımm. Bazen emerken uykuya dalıyor çıkartamıyorum uykusu hafif zaten fenalık geldi. Memeyle olayını bir çözemedim her gün bu olayı 1-2 kere yaşıyoruz. Aç mı tok mu anlamıyorum sonra. Tazyikli de geliyor olabilir anlamıyorummmm ne biçim anneyim ben
İlkinde 9 ay sonra bi lekelenme olmuştu ondan 3 ay sonra da regl olmuştum yani neredeyse bir yılı bulmuştu
Ben regl olduktan sonra tekrar kilo almaya başlamıştım nedense
Kontrolde doktor ultrasonla bakarken emzirdiğin belli demişti yakınlarda hala regl görülmüyor iyiyim zaten böyle yine bir yılı falan bulur inşallah
Bebe 3 aylik olmak uzere ben 2. Regli donemimdeyim anam 40 cikti hemen duzene girdi olsa bi dert olmasa ayri dert gebeligin en sevdigim yaniydi regl olmamakRegl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum
Evet öyle bir ihtimal de var ama öyke düşündüğünde biberona sütümü veya mamayı koyunca deli gibi içiyor demek ki doymamış diyorum :/belki de doydu rahatsız oluyor diye düşünüyorum ama işte bilemiyosun elinden de bi şey gelmiyo
Bende maalesef 39 da kırkım dolmadan regl oldum bebe 2 ayı doldurdu ben 2 regl geçirdim bukadar çabuk bende beklemiyordumBebe 3 aylik olmak uzere ben 2. Regli donemimdeyim anam 40 cikti hemen duzene girdi olsa bi dert olmasa ayri dert gebeligin en sevdigim yaniydi regl olmamak
Bebe 3 aylik olmak uzere ben 2. Regli donemimdeyim anam 40 cikti hemen duzene girdi olsa bi dert olmasa ayri dert gebeligin en sevdigim yaniydi regl olmamak
Gündüz evet 2saatte emziriyorumKızlar 2 saatte bir emzirmeye devam ediyor musunuz? Bebeğiniz 2 saatte bir mi acıkıyor yani değiştimi süresi uzadı mı?
12 gibi emziriyorm yatarken 4 gibi uyanıyo sonrada 6 7 gibi tekrar. Sabah geceden kalma gaz atağı geliyor bazen 7 bazen 8 sonra gün başlıyorGece kaç kere emziriyorsunuz? Kızım 3 kere kalkıyor
Bebek olmasa bir damla soğan suyu akıtmak ağrısını alıyor amabebeğe yapılmaz ben büyük çocuğa yapardım faydasını çok gördümKızlar ys bebeğimde kulak ağrısı var. Cuma gece acile götürdük acil doktoru tortikolis olabilir ondan sola dönmüyor diyor ama sola gayet de dönüyor emmek için dönmüyor ağrıdan. Kulakta az bişey gördü. Gün geçtikçe huzursuz ve emmiyor ama ateş hiç olmadı. Fitil verdi ağrı kesici. Bazen kesiyor bazen kesmiyor ama beslenememesi canımı sıkıyor. Nasıl geçer bu hastalık evde ne yapabilirim? Kendi doktoru da haftasonu yok hastanede yarın gideceğim ama biran mnce yardımcı olmak istiyorum yapabileceklerimke hafifletmek ve iyileştirmek için. Bebeğe vitamin falan da verilemiyor kizaten prematüre doğdu ve zor kilo aldırdık korkuyorum zayıflayacak diye
Adet oluncada gitmiyo yaİlk zaman 10 kilo verdim simdi hic veremiyorum adet şişkinliği var tabi 9 ay olmadık düzene bir girsek guzel olacak ama ne zaman olur kimbilir
Bizimde eğik ama çeviriyorGeçmiş olsun.beslenme sorunu bizde de başladı.
tortikolisten ben de şüpheleniyorum. Ultrason çektirecektim, doktor tortikolis olsa kafasını hiç çeviremez dedi ama bence var boynunda eğrilik.
Eğer öyle bir durum varsa egzersizle düzeliyormuş. Havalar iyileşsin götüreceğim ultrasonla baksınlar.
Kizlar diyete baslicaksaniz tavsiyem siddetle sabah ac karnina bel gobek ve basen olculerinizi alin mutlaka 1 h icinde verilen 1 kg da bile baya bi degisiklik olabiliyor az kilo verdim diye uzulunuyor sonra ama olcumler daha gercekci yagdanmi odemdenmi gittigi anlasilabiliyor T tulperde baska kimler basliyor ,
Ben diyette 3• haftama girdim. 3 kilo gitti devam ediyorum kaldı 6 kgTmm canım ozaman yarın sabah tartılıyorum bizdeki abur cuburlarıda tükettikbence ilk hafta kesin veririz en azından ödem gider
Ya ben butun o ates basmalari normal bisey lohusalik saniodm emzirmekten diodm valla usumeyi ozledm ben usuyen bi insandm en kalin pijamalari ustune yorgan cekerdm smdi ince gecelikle terliom hamileyken de boyleydm.Yani bende çok hoşlanmıyorum ama vücuduma etkisi çok büyük o nedenle rahatlamam lazım.Benim menapozlu halim çekilmez hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?