2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayy çok güzelmiş bnmki şuan tam 46aylik alırlar mı acaba Eylül'de mutlaka soracağım çocuğu korelttigimi düşünüyorum artk
Bnde denedim uykuda emzirmeden 1,buçuk 2gibi kalkio e bnde hep 12ye kadar oturuyorum bu hafta dedim uykuda emzireyim belki uzatır uykuda emince hem dha kısa kalio memede aktif emdiği için hem uykusu uzun oluyor inşallah sizde de ise yarar
Saatlerimiz benziyor altını hiç açmıyorum sabah 2-3 kilo oluyor bez
Kaka yapmıyor Allah'tan bnmki gece bnde hiç açmıyorum o yüzden 9da uykuya geçirirken bir değiştiriyorum taa sabaha kadar kalio

Cnm bnmki kendi klozete oturup yapıyor çiş kakasıni ama temizlemeyi ben yapıyorum üstünü de cekebiliyor ama atleti içeri koyamıyor b bunlarda sorun mu peki

Cnm bnmki kendi klozete oturup yapıyor çiş kakasıni ama temizlemeyi ben yapıyorum üstünü de cekebiliyor ama atleti içeri koyamıyor b bunlarda sorun mu peki
Benimki ev harici kaka yapmaz ama acikcasi buna guvenip hic sormadim temizlemeyi kim yapar diye ama cisinde temizlenmeyi ve el yikamayi kendi yapiyor zaten cok guzelde ogretiyorlar el yikamayi vs okul cok yakin bana zaten o yuzden icim rahat. Atlet vs benimkide sokamiyor ona yardimci oluyorlar ogretmen harici bir stajyer ogretmen ve yardimci ablalari var

Tabi alirlar e devletten baksana yas grupalrina hak kazaniyordur muhakkak

Gazını nasıl çıkartıyorsun uyurken, dün gece uğraştım çıkmadı.

Canım krese baslayınca orda yapıyorlar her işlerını kendileri Tuvalet yemek kıyafet degısım vs cocuk kreste buyuyor resmen cocuklar yasıtlarına bakarak ve ogretmen lerın yonlendırmelerıyle ama babaznnesıne gıdınce bızımkı yıne kres oncesı haline donuyordu. Kızımı 4nyasıma dogru gonderdım oglumu daha erken gonderwcegım ınsallah.

Regl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum
Ben daha yeniyim ama benim de 14 gitti sonra durdu gram vermiyorum. 6 kilo fazlam var yaza zayıf girmek istiyorum

Süper bnm devlet okulu da bna cok yakın bu sene kayıtlarda mutlaka gidip bilgi alcam çok sağol cnm
Tabi alirlar e devletten baksana yas grupalrina hak kazaniyordur muhakkak
Nasıl bakılıyor onu da bilmiyorum
Gazını nasıl çıkartıyorsun uyurken, dün gece uğraştım çıkmadı.
Bazen çıkıyor ama çoğu zaman çıkmıyor dün gece mesela 10dk dik tuttum vurdum sırtına çıkartmadı tam yatırdım ağzından burnundan süt geldi yawrumun bidha kaldırdım açıkçası bayagida korktum kaldırdım neyse gene çıkartmadı yatırdım bekledim başında biraz
Ben hala giydiriorum yemeğini yediriyorum yapabilir mi tabi istese yapar ama ben rahat edemiyorum saatler sürer herhalde yapması kendisi de istekli değil bu konuda inşallah alirlarda gider bnmki de ona da iyi gelir bize de

O meme reddi olayını sizin aylarınızda ben de yaşamıştım uyurken emzirmek veya yürürken emzirmek işe yarıyor
geçiyor mu bari sonra canım benimki emiyor baya sonra yatırıyorum bakıyorum hala aranıyo alıyorum memeyle savaşıyo almak istemiyo emziği veriyorum hemen alıyo acaba tok diye mi almak istemiyo diyorum ama emziği nasıl iştahla çekiyo

2.ay bitiminde yaşamıştım geçti ama burnu da tıkalıymış meğerse, bir de uykusunu alınca alıyordu. Şimdi 3.5 aylık yeniden başladı bu sorun yarın doktora gitcez belki hastadır ondan almıyordur dediğin gibi emzikle hiç sorunu yok

belki de doydu rahatsız oluyor diye düşünüyorum ama işte bilemiyosun elinden de bi şey gelmiyo

T tulperde yarın sağlıklı yaşama başlıyormuyuz ona güvenip 3 4 gündür iyice abarttım yemeyi
Başlayalım canım ben de abarttım 3 gündür
Tam buğday ekmeği aldırdım, evdeki abur cuburu bitirdik eşime bir daha eve alma diye de tembihledim
Sabah aç karna tartılalım bakalım öbür pazartesiye kadar verebilecek miyiz

Gece kaç kere emziriyorsunuz? Kızım 3 kere kalkıyor
Benimki de 3 kere kalkıyordur ama bunların sadece biri açlıktan bence
Akşam en son 8 gibi emiyor 9 civarı uyuyor
Gece 2-3 gibi uyanıyor bu açlıktan belli emziriyorum geri koyuyorum yerine uyumaya devam ediyor
Sonra sabah 5 gibi ama bunda ağlayarak uyanıyor gazdan kıvranıyor ben yine de emziriyorum emerken çıkarıyor gazını ya da kaka yapıyor
7 de yine gazdan uyanıyor kolik orhan ya da white noise la uyutuyorum 8-9 a kadar.

Temmuzun 2.h si aciliyor okulun sistemi her okul farklimidir bilmiyrm ama aklinda olsun canim.

Kizlar diyete baslicaksaniz tavsiyem siddetle sabah ac karnina bel gobek ve basen olculerinizi alin mutlaka 1 h icinde verilen 1 kg da bile baya bi degisiklik olabiliyor az kilo verdim diye uzulunuyor sonra ama olcumler daha gercekci yagdanmi odemdenmi gittigi anlasilabiliyor T tulperde baska kimler basliyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…