- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Ayy çok güzelmiş bnmki şuan tam 46aylik alırlar mı acaba Eylül'de mutlaka soracağım çocuğu korelttigimi düşünüyorum artkNormal mahalle ilkokulunun anasinifina verdim 4 yas grubu oyun agirlikli ben cok memnunum seker gibi bi ogretmeni var ve aylik 100 tl he baslarken yaklasik 700 800 tl kirtasiye masrafi yaptik bide arada ivir zivir cikiyor oyun hamuru yapistirici flan bitiyor aliyoruz geziler ektra ucret ve yil sonu gosterisi etkinlik kiyafet ucreti 300 tl onun haricinde ayda 100 tl ye egleniyor wallahi gayet uygun aslinda. Semtinde ki okula bak derim ama donem bittiginden almazlar artik eylulde verebilirsin diye biliyorum kontrnjan cabuk doluyor
Bnde denedim uykuda emzirmeden 1,buçuk 2gibi kalkio e bnde hep 12ye kadar oturuyorum bu hafta dedim uykuda emzireyim belki uzatır uykuda emince hem dha kısa kalio memede aktif emdiği için hem uykusu uzun oluyor inşallah sizde de ise yararJ.
Masallah gece duzeniniz ne guzel oturmus bzmki felaket ben kendi uyanana kdr ellemiyorm.benimki de 9 10 gibi uykuya daliyo gece 2 gibi uyaniyl emiyo sonra 5 gibi bi daha. 5te kalktiktan sonrasi kabus 2 saat uyudugu nadir oluyo. 9a kdr saat basi kalkiyo ikinio fln gaz mi ne derdi anlamiyorm o saate kdr altini acmadigm icin 5 gibi uyandiginda acayim diyorm o zaman yine iyice uykusu kaciyo. 12de emzirme isini deniym bakiym 4 saat uyuyacak mi ondan snr
Kaka yapmıyor Allah'tan bnmki gece bnde hiç açmıyorum o yüzden 9da uykuya geçirirken bir değiştiriyorum taa sabaha kadar kalioSaatlerimiz benziyoraltını hiç açmıyorum sabah 2-3 kilo oluyor bez
Cnm bnmki kendi klozete oturup yapıyor çiş kakasıni ama temizlemeyi ben yapıyorum üstünü de cekebiliyor ama atleti içeri koyamıyor b bunlarda sorun mu pekiDevlette sabahci oglenci varsabah grubu 9 1 oglen grubu 1 5 seklinde... Saat acaip makul benim icin. Hattaaa yakinimda belediyenin gunduz bakim evi var cokta guzel kura ile giriyorsun oglum kurada cikti orasi daha pahali 450 tl ama sabah 9 aksam 5 o sebeble yollamadim calismiyorum tum gun kalmasina gerek yok o kadar ayri henuz kalamam ha bu arada devlet 36 aydan once almiyor ki cogu 48 ay diyor bizimki 48 i doldurdu oyle basladi ve wc ijtiyacini kendi gorebilmeli seklinde kurallari var
Benimki ev harici kaka yapmaz ama acikcasi buna guvenip hic sormadim temizlemeyi kim yapar diyeCnm bnmki kendi klozete oturup yapıyor çiş kakasıni ama temizlemeyi ben yapıyorum üstünü de cekebiliyor ama atleti içeri koyamıyor b bunlarda sorun mu peki
Tabi alirlar e devletten baksana yas grupalrina hak kazaniyordur muhakkakAyy çok güzelmiş bnmki şuan tam 46aylik alırlar mı acaba Eylül'de mutlaka soracağım çocuğu korelttigimi düşünüyorum artk
Bnde denedim uykuda emzirmeden 1,buçuk 2gibi kalkio e bnde hep 12ye kadar oturuyorum bu hafta dedim uykuda emzireyim belki uzatır uykuda emince hem dha kısa kalio memede aktif emdiği için hem uykusu uzun oluyor inşallah sizde de ise yarar
Kaka yapmıyor Allah'tan bnmki gece bnde hiç açmıyorum o yüzden 9da uykuya geçirirken bir değiştiriyorum taa sabaha kadar kalio
Gazını nasıl çıkartıyorsun uyurken, dün gece uğraştım çıkmadı.Ayy çok güzelmiş bnmki şuan tam 46aylik alırlar mı acaba Eylül'de mutlaka soracağım çocuğu korelttigimi düşünüyorum artk
Bnde denedim uykuda emzirmeden 1,buçuk 2gibi kalkio e bnde hep 12ye kadar oturuyorum bu hafta dedim uykuda emzireyim belki uzatır uykuda emince hem dha kısa kalio memede aktif emdiği için hem uykusu uzun oluyor inşallah sizde de ise yarar
Kaka yapmıyor Allah'tan bnmki gece bnde hiç açmıyorum o yüzden 9da uykuya geçirirken bir değiştiriyorum taa sabaha kadar kalio
Canım krese baslayınca orda yapıyorlar her işlerını kendileri Tuvalet yemek kıyafet degısım vs cocuk kreste buyuyor resmen cocuklar yasıtlarına bakarak ve ogretmen lerın yonlendırmelerıyle ama babaznnesıne gıdınce bızımkı yıne kres oncesı haline donuyordu. Kızımı 4nyasıma dogru gonderdım oglumu daha erken gonderwcegım ınsallah.Cnm bnmki kendi klozete oturup yapıyor çiş kakasıni ama temizlemeyi ben yapıyorum üstünü de cekebiliyor ama atleti içeri koyamıyor b bunlarda sorun mu peki
Ben daha yeniyim ama benim de 14 gitti sonra durdu gram vermiyorum. 6 kilo fazlam var yaza zayıf girmek istiyorumRegl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum
Kulağının orta delik kısmının olduğu bölgede küçük meme var ona dokununca huzursuz olur bebek ağlar eğer kulağı agrirsa bilmem anlatabildim mi?Geçmiş olsun canım moralini bozma sütün etkilenmesin. Geçer inşallah. Kulağının ağrıdığını evde sen nasıl anladın?
Sağol canım denerim bi bendeEki Görüntüle 3024759 (işaretledim)burasina parmağınla bastırınca huzursuz olur .
Süper bnm devlet okulu da bna cok yakın bu sene kayıtlarda mutlaka gidip bilgi alcam çok sağol cnmBenimki ev harici kaka yapmaz ama acikcasi buna guvenip hic sormadim temizlemeyi kim yapar diyeama cisinde temizlenmeyi ve el yikamayi kendi yapiyor zaten cok guzelde ogretiyorlar el yikamayi vs okul cok yakin bana zaten o yuzden icim rahat. Atlet vs benimkide sokamiyor ona yardimci oluyorlar ogretmen harici bir stajyer ogretmen ve yardimci ablalari var
Nasıl bakılıyor onu da bilmiyorumTabi alirlar e devletten baksana yas grupalrina hak kazaniyordur muhakkak
Bazen çıkıyor ama çoğu zaman çıkmıyor dün gece mesela 10dk dik tuttum vurdum sırtına çıkartmadı tam yatırdım ağzından burnundan süt geldi yawrumun bidha kaldırdım açıkçası bayagida korktum kaldırdım neyse gene çıkartmadı yatırdım bekledim başında birazGazını nasıl çıkartıyorsun uyurken, dün gece uğraştım çıkmadı.
Ben hala giydiriorum yemeğini yediriyorum yapabilir mi tabi istese yapar ama ben rahat edemiyorum saatler sürer herhalde yapması kendisi de istekli değil bu konuda inşallah alirlarda gider bnmki de ona da iyi gelir bize deCanım krese baslayınca orda yapıyorlar her işlerını kendileri Tuvalet yemek kıyafet degısım vs cocuk kreste buyuyor resmen cocuklar yasıtlarına bakarak ve ogretmen lerın yonlendırmelerıyle ama babaznnesıne gıdınce bızımkı yıne kres oncesı haline donuyordu. Kızımı 4nyasıma dogru gonderdım oglumu daha erken gonderwcegım ınsallah.
geçiyor mu bari sonra canımO meme reddi olayını sizin aylarınızda ben de yaşamıştım uyurken emzirmek veya yürürken emzirmek işe yarıyor
2.ay bitiminde yaşamıştım geçti ama burnu da tıkalıymış meğerse, bir de uykusunu alınca alıyordu. Şimdi 3.5 aylık yeniden başladı bu sorungeçiyor mu bari sonra canımbenimki emiyor baya sonra yatırıyorum bakıyorum hala aranıyo alıyorum memeyle savaşıyo almak istemiyo emziği veriyorum hemen alıyo acaba tok diye mi almak istemiyo diyorum ama emziği nasıl iştahla çekiyo
belki de doydu rahatsız oluyor diye düşünüyorum ama işte bilemiyosun elinden de bi şey gelmiyo2.ay bitiminde yaşamıştım geçti ama burnu da tıkalıymış meğerse, bir de uykusunu alınca alıyordu. Şimdi 3.5 aylık yeniden başladı bu sorunyarın doktora gitcez belki hastadır ondan almıyordur dediğin gibi emzikle hiç sorunu yok
Başlayalım canım ben de abarttım 3 gündür
Benimki de 3 kere kalkıyordur ama bunların sadece biri açlıktan benceGece kaç kere emziriyorsunuz? Kızım 3 kere kalkıyor
Temmuzun 2.h si aciliyor okulun sistemi her okul farklimidir bilmiyrm ama aklinda olsun canim.Süper bnm devlet okulu da bna cok yakın bu sene kayıtlarda mutlaka gidip bilgi alcam çok sağol cnm
Nasıl bakılıyor onu da bilmiyorum
Bazen çıkıyor ama çoğu zaman çıkmıyor dün gece mesela 10dk dik tuttum vurdum sırtına çıkartmadı tam yatırdım ağzından burnundan süt geldi yawrumun bidha kaldırdım açıkçası bayagida korktum kaldırdım neyse gene çıkartmadı yatırdım bekledim başında biraz
Ben hala giydiriorum yemeğini yediriyorum yapabilir mi tabi istese yapar ama ben rahat edemiyorum saatler sürer herhalde yapması kendisi de istekli değil bu konuda inşallah alirlarda gider bnmki de ona da iyi gelir bize de
Çok sağol canım okul 5 dk yürüyerek mutlaka gideceğim bilgi almaya bu dönem bitsinTemmuzun 2.h si aciliyor okulun sistemi her okul farklimidir bilmiyrm ama aklinda olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?