- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Ben de ilk kez duydum. Kaynanam bebeğin kafasını ısrarla iyi durulamıyordu şampuanı basıp. Ondan oldu diye düşünüyordum yarın kendi doktoruna da soracağkm bi
Hiç bilmiyorum cnm takviye ilaç istedim bn doktordan sonucta bnm de çocuğun da kalsiyum a ihtiyacı var iki gündür süt ürünlerini tüketmistim gene huzursuzlandi yüzü kızarmaya başladı kestim ilacı alcam mecbur. Bnmmkinin yüzü çok kırmızı oldu mukuslu kaka bir kez aldım huzursuz gazliydi sürekli başka bisey olmadiÇok geçmiş olsun. Bu alerjiler ne kadar sürüyor ek gıda döneminde nasıl yapacağız ya süt yoğurt olmadan :/ bir de benimki şuan belirsiz kesin belirtileri nedir canım yarın kendi doktoruna da soracağım. Emerken bağırması da mı bu yüzdendir?
Bende aynıyım hep üşüyorum lohusalıkta sonra gece kalkiorm emzirmek için üstümü kaldirdigim için usuttugumu düşünüyorumSıcak bir beni basmıyor herhalde. Donuyorum ben. Gece yatarken kalın eşşek ölüsü gibi ağır yorganla yatıyorum. Yine de üşüyorum. Emzirirken de tişörtü kaldırdığım için üşütüyorum, sırtım belim ağrıyor hep
Listeyi de paylaşın lütfenDiyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim
Mezuram yok kız bi de tam olarak nereye tutmak gerekir hiç anlamam
S Sidscrad
@Isikenerji
cimbomlukiz vardı geçen yazan başka varsa ekliyim kızlar yaza fit giriyoruz
ben kulak iltihabında ilaç kullanmıştım. doktor direk ilaç başlatmıştı.Canım peki kendiliğinden geçiyor mu kulak iltihabı? Acildeki doktor antibiyotik ateş olmadıkça başlamayalım dedi. Ben sadece sıcak tutuyorum çocuğu şuan ve sık emzirmeye çalışıyorum.
banyoda su kaçmasıyla olmadığını üşüttükten sonra tıkalı kalan burnun kulağa vurduğunu belirtti yani burnu açacağım tıkandıkça serum fizyolojik ile
Acaba kansızLık mı varSıcak bir beni basmıyor herhalde. Donuyorum ben. Gece yatarken kalın eşşek ölüsü gibi ağır yorganla yatıyorum. Yine de üşüyorum. Emzirirken de tişörtü kaldırdığım için üşütüyorum, sırtım belim ağrıyor hep
Ne listesi kızListeyi de paylaşın lütfen
Bende hep vardı, baktırmadım ilaç kullanıyorumAcaba kansızLık mı var
Sıcak bir beni basmıyor herhalde. Donuyorum ben. Gece yatarken kalın eşşek ölüsü gibi ağır yorganla yatıyorum. Yine de üşüyorum. Emzirirken de tişörtü kaldırdığım için üşütüyorum, sırtım belim ağrıyor hep
Kizlar tisortu komple kaldirmak yerine onu acilan bisey giyseniz. Onu dugmeli pijamalar var ben onlari giyiyorm bi de hala lohusa geceliklerimiHiç bilmiyorum cnm takviye ilaç istedim bn doktordan sonucta bnm de çocuğun da kalsiyum a ihtiyacı var iki gündür süt ürünlerini tüketmistim gene huzursuzlandi yüzü kızarmaya başladı kestim ilacı alcam mecbur. Bnmmkinin yüzü çok kırmızı oldu mukuslu kaka bir kez aldım huzursuz gazliydi sürekli başka bisey olmadi
Bende aynıyım hep üşüyorum lohusalıkta sonra gece kalkiorm emzirmek için üstümü kaldirdigim için usuttugumu düşünüyorum
Senin kilonu duyunca söylemeye utandımNe listesi kız
Hergün yediğim şeyler ya ekstra pilavı makarnayı azaltıcam
Beyaz ekmek yerine tam buğday yicem günde 2-3 dilim
Bir de abur cubur ve özellikle şekerli şeyleri bırakırsam veririm diye dişünüyorum
Bunların dışında emzirirken çok da abartmamak lazım diyet işini sütümüz azalmasın.
Aşağıya kilo şeysini de ekledim bakalım şimdiki kilom 63.3
Hedefim temmuz 1 e kadar 53
Memlekete gidicem bak 2 çocuk anası ama ne kadar fit desin akrabalarım nispet yapıcam
Beni de yazın dietisyene gittim başlayacağım bende gerçi Perşembe gittim ama pazartesi başlarım dedim yedim kaçamak yaptımDiyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim
Mezuram yok kız bi de tam olarak nereye tutmak gerekir hiç anlamam
S Sidscrad
@Isikenerji
cimbomlukiz vardı geçen yazan başka varsa ekliyim kızlar yaza fit giriyoruz
Pazartesiden pazartesiye tartılıcaz canım yediklerimizi yazmak zorunlu değil ama yazmaya çekindiğimiz için yemeyebiliriz belkiBeni de yazın dietisyene gittim başlayacağım bende gerçi Perşembe gittim ama pazartesi başlarım dedim yedim kaçamak yaptımama bugün basladimmmmm sorularim var kimse sormamis ama yada ben aceleciyim neyse sorayım içimde kalmasin
Kilo çizelgesi yapmak zorunlu mu hergun tam tekmil yazmak zorunlu mu kaçamak hakkımız var mı kaç hafta da bir tartilacagiz belli mi
Evet yeme durtumuzu azaltiriz böylecePazartesiden pazartesiye tartılıcaz canım yediklerimizi yazmak zorunlu değil ama yazmaya çekindiğimiz için yemeyebiliriz belkikilo çizelgesi yapabiliriz
Önü düğmeli 2 tane var onlar da ısıtmıyor ama üstüne polar sabahlıkla ısınıyorum. 2 tane de yetmiyor hemen süt akıyor kusmuk oluyor.Kizlar tisortu komple kaldirmak yerine onu acilan bisey giyseniz. Onu dugmeli pijamalar var ben onlari giyiyorm bi de hala lohusa geceliklerimi
Hepimiz aynı durumdayız bana hayat bir daha eskisi gibi olmayacak gibi geliyor. Özgürlüğüm elimden gitmiş gibi. Sonra saçmalama kızım kendine gel ilk doğuran sen değilsin Tülay diyorumAynaya bakarak
Ben yumurtayı bıraktım kaç gündür onun yerine sütle yulaf pişiriyorum bu gün tost yaptım mesela. Yanagindekiler baya azaldı yok gibiKonak süt alerjisinden kaynaklı mı oluyormuş. Bugün karar verdim ben de 1 hafta deniyim süt ve yumurtayı çıkarıyım.
Yumurta yemeden doymuyorum. Onun yerine kahvaltıda tavuk yemeyi düşünüyorum bakalım bebeğin durumu değişecek mi
Kız zaten ben böyle besleniyorum daha ne olsun 63.4 durmuştum bu sabah 62.7 çıktım ben şok hayırdır inşallah hiç oynamamisti bi ara .Hedefim 55 boyundan dolayı daha inemem herhalde hadi bakalımNe listesi kız
Hergün yediğim şeyler ya ekstra pilavı makarnayı azaltıcam
Beyaz ekmek yerine tam buğday yicem günde 2-3 dilim
Bir de abur cubur ve özellikle şekerli şeyleri bırakırsam veririm diye dişünüyorum
Bunların dışında emzirirken çok da abartmamak lazım diyet işini sütümüz azalmasın.
Aşağıya kilo şeysini de ekledim bakalım şimdiki kilom 63.3
Hedefim temmuz 1 e kadar 53
Memlekete gidicem bak 2 çocuk anası ama ne kadar fit desin akrabalarım nispet yapıcam
Bende hangi ay gitsem diye düşünüyorum, diş ne zaman çıkartır acaba falanKızlar yaza bebeler 7 aylık olacak ya tatile gitmek nasıl olur? Erken midir?
Biz de müzik açıp oynuyoruz öyle susuyorHavalar da düzelsin biraz bebeleri alıp yürüyüşe çıkarız inşallah. Şimdilik evde radyo açıp oynuyoruz kızımla oğlan da kucağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?