2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hiç bilmiyorum cnm takviye ilaç istedim bn doktordan sonucta bnm de çocuğun da kalsiyum a ihtiyacı var iki gündür süt ürünlerini tüketmistim gene huzursuzlandi yüzü kızarmaya başladı kestim ilacı alcam mecbur. Bnmmkinin yüzü çok kırmızı oldu mukuslu kaka bir kez aldım huzursuz gazliydi sürekli başka bisey olmadi
Bende aynıyım hep üşüyorum lohusalıkta sonra gece kalkiorm emzirmek için üstümü kaldirdigim için usuttugumu düşünüyorum

ben kulak iltihabında ilaç kullanmıştım. doktor direk ilaç başlatmıştı.

Acaba kansızLık mı var

Listeyi de paylaşın lütfen
Ne listesi kız
Hergün yediğim şeyler ya ekstra pilavı makarnayı azaltıcam
Beyaz ekmek yerine tam buğday yicem günde 2-3 dilim
Bir de abur cubur ve özellikle şekerli şeyleri bırakırsam veririm diye dişünüyorum
Bunların dışında emzirirken çok da abartmamak lazım diyet işini sütümüz azalmasın.
Aşağıya kilo şeysini de ekledim bakalım şimdiki kilom 63.3
Hedefim temmuz 1 e kadar 53
Memlekete gidicem bak 2 çocuk anası ama ne kadar fit desin akrabalarım nispet yapıcam

Kizlar tisortu komple kaldirmak yerine onu acilan bisey giyseniz. Onu dugmeli pijamalar var ben onlari giyiyorm bi de hala lohusa geceliklerimi

Senin kilonu duyunca söylemeye utandım bende 80.8 le başlıyorum bakalım ne demişler azdan az çoktan çok gider buda bana fakir tesellisi

Beni de yazın dietisyene gittim başlayacağım bende gerçi Perşembe gittim ama pazartesi başlarım dedim yedim kaçamak yaptımama bugün basladimmmmmsorularim var kimse sormamis ama yada ben aceleciyimneyse sorayım içimde kalmasin
Kilo çizelgesi yapmak zorunlu mu hergun tam tekmil yazmak zorunlu mu kaçamak hakkımız var mı kaç hafta da bir tartilacagiz belli mi

Son düzenleme:
Pazartesiden pazartesiye tartılıcaz canım yediklerimizi yazmak zorunlu değil ama yazmaya çekindiğimiz için yemeyebiliriz belki kilo çizelgesi yapabiliriz

Kizlar tisortu komple kaldirmak yerine onu acilan bisey giyseniz. Onu dugmeli pijamalar var ben onlari giyiyorm bi de hala lohusa geceliklerimi
Önü düğmeli 2 tane var onlar da ısıtmıyor ama üstüne polar sabahlıkla ısınıyorum. 2 tane de yetmiyor hemen süt akıyor kusmuk oluyor.
Emzirme atletleri iyi oluyor sırt açılmıyor ama onlar kirlendiğinde normal atleti kaldırmak gerekiyor.
Kış için emzirme atleti iyiymiş.

Ben yumurtayı bıraktım kaç gündür onun yerine sütle yulaf pişiriyorum bu gün tost yaptım mesela. Yanagindekiler baya azaldı yok gibi

Kız zaten ben böyle besleniyorum daha ne olsun 63.4 durmuştum bu sabah 62.7 çıktım ben şok hayırdır inşallah hiç oynamamisti bi ara .Hedefim 55 boyundan dolayı daha inemem herhalde hadi bakalım o zaman banada ne kadar fit ve genç yeni anne desinler bide bakım yapalım

Kızlar yaza bebeler 7 aylık olacak ya tatile gitmek nasıl olur? Erken midir?
Bende hangi ay gitsem diye düşünüyorum, diş ne zaman çıkartır acaba falan ek gıdaya da geçiyoruz. Normal de tatillerimizi her şey dahil otelde yapıyoruz hatta bebekleriyle gelenleri çok gördüm, ama şu an gidelim dese tatile gitmem Keşke sorsaydım bebişleriniz kaç aylık diye, çünkü çok küçük bebekle gelen de vardı arabasında uyuyordu 4. Trimesterdan sonra bence düzenimiz oturmaya başlar diye düşünüyorum. Tam karar vermedik tek seferde gitmek yerine, haftasonları yaz boyunca farklı yerlere bir kaç gün gidip geliriz diye düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…