2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hepimiz aynı durumdayız bana hayat bir daha eskisi gibi olmayacak gibi geliyor. Özgürlüğüm elimden gitmiş gibi. Sonra saçmalama kızım kendine gel ilk doğuran sen değilsin Tülay diyorum
Aynı şeyleri hissediyorum, sonra diyorum herkes nasıl doğurdu büyüttü benimki 2.yi de istediği için aslında fenalık geliyor bana bazen, sadece kızım olsa neyse geçen pazar kaçamak yapmıştık eşimle dedi kızını nasıl bıraktın falan takılıyor bana, aslında o da özlemiş benimle vakit geçirmeyi. Bende dedim dur 2 saat normalleşicem şurada başka şeylerden bahsedelim bu gece de bir kaçamak yaparız belki bir kaç saat gece uykusuna geçireyim de

Hepimiz aynı durumdayız bana hayat bir daha eskisi gibi olmayacak gibi geliyor. Özgürlüğüm elimden gitmiş gibi. Sonra saçmalama kızım kendine gel ilk doğuran sen değilsin Tülay diyorum
İlk çocuk mu? Benim hislerimde öyleydi ilkinde. Merak etme eskisi gibi olmasada yeni düzene alışıyorsun. Şimdi ikinci sanki çok zorlamadı beni

Benide eklermisin ? ben aslında ramazanda başlamayı düşünüyordum ama şimdiden bende abur cuburu falan keseyim bakalım ne olacak:))

bu boy kilo şeysini nasıl ekliyoruz?

benim bebiş çok kalkıyor. zaten çok az emiyor ( 2-3 dakika anca) ve gece acıkıyor. gece el yeme sesine uyanıyorum. 10 - 11 gibi uyuyor ve sabah 7 ye kadar 3-4 kez uyanıyor. nasıl düzen kuracağım bilmiyorum. biraz fazla emse gece bu kadar kalkmaz diye düşünüyorum.

Ben de bilmiorm ama cok yoruldm. Bi de gundz de duzgun uyumuyo. Kucakta uykuya daliyo besige yatiriyorm 10 dk snr uyanio tekrar kucak uyutuyorm bi yarim saat daha kucak tekrar yarim saat besikte fln. Hele smdi hasta dun saatbasi uyandi ve sabah 5ten beri kucagmdan inmedi. Hep kucakta ve gece gundz bende, babasina veremiyorm daha kotu covid olursa diye babasi hala karantinada odada. Bnm de bogazm agrimaya basladi gerci. Sirtm agriyo cocuk tasimaktn. 2 gun daha dayanaym gecer dicem ama 2 3 gun snr cocuk iyilesince de iyi uyumicak biliorm yine 2 3 kez uyancak 5ten snr hep uykusu hafif ztn surekli ikinio kiprasiyo du durmuo cocuk yatakta

Neden az emiyor emerken uykuya dalıyor ondan mı?

çok geçmiş olsun hasta olmaları çok kötü. bizimkinde de burun akıntısı var2 haftadır. doktora götürdüm çok birşye yok dedi. sanıyorum abiden bulaşıyr. abimizdede 1 aydır burun akıntısı geçmedi.
bizim bebekte seninki gibi boşta kaldığında kucağa gelip gezmek istiyor. cumartesi bende evde tektim 2 çocukla öldüm gerçekten. devamlı bebek gezdirmekten sırtım ağrıdı. gündüz uykuları da değişiyor. cumartesi öğlen 3 e kadar kesik kesik az uyudu . sonra babamız geldikten sonra 2-3 saat uyudu. benim aklıma acaba çok emmediğinden mi hemen uyanıyor diyorum. düzgün emse özellikle geceleri bu kadar çok kalkmaz diye düşünüyorum.

Neden az emiyor emerken uykuya dalıyor ondan mı?
hayır dalmıyor ama 3-5 dakika emdikten sonra etrafa bakıyor. yada suratıma bakıyor konuşmak istiyor. zorluyorum memeyi alsın diye o zamanda yalamaya başlıyor . ama genelde 2 saate bir emiyor. diyorum sık emdiğinden az emiyor çünkü tam acıkmıyor heralde. birde el emme alışkanlığı var. elini yemeye başlayınca ben acıktı diye direk memeyi dayıyorum. yada uykusu olunca mızırdanıyor hadi emsin uysun diyorum. emme aralıklarımız uzun değil belki ondan. yada sütüm mü az diyorum ama o emmeyi bıraktığında mememi sıkınca süt geliyor. anladım gerçektem

Reactions: Snm
Bu çevreye bakmaktan emmemek genelde 4.aydan sonra başlıyor ama seninkinin erken başlamış demek.
Benimki de emme arası çok kısa yani en fazla 2 saat benimki de tam manasıyla doyana kadar emmiyor bence sık sık istiyor bi de gazdan ve tazyikten doyana kadar ememiyor benimki. Dediğin gibi bırakınca bakıyorum süt fışkırıyor hala
Kilo alımı nasıl peki?

Gündüz benimki de az emiyor. Kusmaya başlayalı oldu böyle. Ondan önce bitirirdi bütün memeyi. Dolu memeyi boşaltamıyo yarısını ancak içebiliyor

Gündüz benimki de az emiyor. Kusmaya başlayalı oldu böyle. Ondan önce bitirirdi bütün memeyi. Dolu memeyi boşaltamıyo yarısını ancak içebiliyor
Gece benimki de emme arası açıldığından acıkıyor bi de uykuluyken yavaş çekiyor tazyikten rahatsız olmuyor o yüzden sanırım gece daha güzel emiyor sakin sakin hiç savaşmadan.

Annem varken çok çıkıyorduk biz de o gideli daha markete bile gidemiyorum
Anasıyla bacısıyla yakın oturanlara çok özeniyorum.

cimbomlukiz
Elifimm30
Q Queen of the North
S sumaycen
S Sidscrad
Isikenerji
Kızlar liste yapmak isterdim ilk sayfaya tablo oluşturmak ama telefondan olmuyor bilgisayara da vaktim yok nasıl ilerlesek acaba
Önümüzdeki pazartesiye kadar kaç gr vermişiz, bir hafta boyunca nelere dikkat etmişiz, kaçamak yaptık mı vs. Pztesiden pztesiye yazalım bence hergün günü gününe yazmaya gerek yok. Pazartesi rapor verme günümüz olsun en çok kilo vereni alkışlayıp en az vereni yuhaaalarız ahahaha
Şaka tabi gazlarız demek istedim..

Beni de ekleyin diyeceğim listeye de gr oynamıyor kilom.halbu ki iştahım da yok hiç.54 kiloya düşmem lazım şu an 63.5 im.13 haziranda oğlumun sünnet düğünü var.pandemi yüzünden ertelemek zorunda kaldık.sonra da kayinvalide kayinpederi kaybettik.oglanin hevesi var diye mecbur yapacağız.Hersey hazırdı o yüzden şu an rahatım.Elbisem olmuyor.muhtemelen olmayacak daasker esiyim bu yıl tayin de çıkacak büyük ihtimalle.esim diğer yandan tatil planı yapıyor.ben de bunca işin gücün içinden çıkamadığım için hunimi taktım akışına bıraktım.izliyorumizlerken kilo versem fena olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…