2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Q Queen of the North canım ve diğer tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutluyorum bu arada

Çok teşekkürler çok incesin

Sizin kilolar bana göre değil yok mu ağır sıklet çıksın karşıma sabah iş başı yaptım yarın tartilayim takvime koyayım haftalık takip ederiz bugün normal bir kahvaltı yaptım insani ölçüde yedim şimdi çorba içtim akşam sebze yemeği ve salata olacak.Baska bir şey yemezsem ne mutlu bana

ilk aylar benimkide uyku ve gazdan emmiyordu. kilo alımı bence iyi. ilk ay 1500 2. ay 1000 almış.
ama gece 3-4 defa kalkmak beni yoruyor.
Gündüz benimki de az emiyor. Kusmaya başlayalı oldu böyle. Ondan önce bitirirdi bütün memeyi. Dolu memeyi boşaltamıyo yarısını ancak içebiliyor
benimkide 40 gün devamlı çıkarıyordu. hem çok kusuyordu hemde çok kaka yapıyordu. şimdi şükür kusmamız çok azaldı. benim memelerim hep yumuşak o yüzden ne kadar boşaltıyor tam anlamıyorum.

kızlar ben size birşey sormak istiyorum. cilt bakımında neler kullanıyorsunuz?
ben hamilelikte falan çok fazla birşey kullanmadım . bir güneş kremi birde yves ten aldığım yüz yıkama jeli falan.
ama bende zaten güneş lekesi vardı. ama hamilelikle birlikte lekelerim arttı sanki. hem leke için hemde günlük rutin bakım (tonik, yıkama jeli, nemlendirici , gece kremi gibi) için ne kullanabiliriz? emizirme dönemi olduğundan herşeyi kullanmak istemiyorum. iyi bir cildiyecide bilmiyorum gidip baktırsam.

Ben yüz yıkama jeli ve nemlendirici kullaniyorum bir de yüz masaj aleti var.Güneş kremi henüz kullanmadım beyaz tenliyim disari çıkınca kullaniyorum .Esmer misin? Esmer cilt daha hassas oluyor.Vücudun doğumdan sonra kendine gelmesi biraz zaman alacak sanırım.

Yok beyaz tenliyim bende . ama benim lekelerim zaten hep vardı. doğumdan sonra arttı. aslında benim öğrenmek istediğim emzirme döneminde güvenli markalar neledrdir?

Hadi beni de ekle bu hafta baslayivereym ben de

Hadi beni de ekle bu hafta baslayivereym ben de
Kızlar 3 haftadır diyetisyenle ilerledim artık krndim devam edeceğim birileri liste sormuştu özetle yazıyorum.

Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
Sabah 2 yumurtalı omlet, 2 ceviz az peynir 7 zeytin bir dilim kepekli ekmek bol yeşillik üzerine limon ve yağ. Cevizlerin üzerine dilerseniz bir kaşık tahin pekmez ekleyin.

Ara öğün var günde 2 kere. Bir kaşık fıstık ezmesi ve 2 hurma 3 kaşık tarçınlı yoğurt.

2. Si kahve ve bitter çikolata.
Öğlenleri genelde salata ve bir dilim ekmek. Salatayı yeşil mercimekli yada nphutlu yapabilirsiniz.

Akşam yemeği de salata yanında et yada sebze yemeği ve çorba
Çorba ölçüsü 3 kepçe
Et ölçüsü 150 gr
Sebze ise 6 yemek kaşığı.
Haftada 2 kerede sütlü tatlı hakkı vardı.
3 litre su

Ben 3 haftada 4 kilo verdim ama mercimek unu aldım. Onunla ekmek yapıp ekmeği tam kestim. Haftada bir kaçamak yaptım illa bir öğün dürüm yada kahvaltıda börek falan yedim. Aç kalmıyorum spor yapmıyorum.

Bu liste beni de bebegi da gazman yapar oglen nohutlu salata:) ben onu ton baligi ile degistireym
Aksam yogurt mogurt yok mu bidaha yemekte

Ben günde bu kadar çok yemiyorumdur aslında
Benim derdim tatlı, şekeri bırakınca çok güzel veriyorum ben.
Öğlen yemiyorum bi de zaten kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum, öğlen yemeği yerine ara öğün yiyorum.

Emzirmeye uygun olup olmadığını bilmiyorum, hamileyken de kullandım. Esthederm kırışıklık önleyici nemlendirici kullanıyorum. Alnımda kırışıklık vardı giderdi onları. Düzgün kullanınca kırışıklığı önlüyor.
Sabun olarak sebamed vücut yıkama jeli duş jeli olarak kullanıyorum. Dışarı çıkmadıysam çok fazla sabun kullanmıyorum kurutuyor . Makyaj yapmadığım için tonik falan kullanmama gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…