2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Sütte yapar mi hanım aplam

Ya kızlar nolur yazın bebeğiniz bi süre emdikten sonra doyup emmek istemediği oluyo mu yani yoksa ben doyduğuna mı inanmak istiyorum. Mesela bi 10 dk emiyo sonra ağzına süt geliyo kafasını çeviriyor emmek istemiyo ben de doydu diyorum aç kalmıyordur dimi? Siz de yaşıyo musunuz böyle durumlar

E tabi ki kendi birakinca doymusyue diorm ben de cekiyorm.

Ben büyük ihtimal veremem iştahım çok açık. Tatlı cips herbirşey yiyorum
Ben kendimi taniyorm yurumeden hareket etmeden veremem. Yine de bi baslangic olsn bu hafta
Aslnda baslamadan son kez sabah bi nutella yemek istemistm ama sagolsn oglm izin vermio ztn. Ne yedigim ne ictigim var su ara. Anca gelip gdip hurma ceviz cikolata biskuvi atiorm agzima

Bende dün gece sufle yapmak geldi içimden ama sağolsun oğlan 3 te uyudu eşimde yatmıştı bende yat boşver dedim kendime

Ben bu kadar yemiyorum.Acaba vücut panik olup bulduğunu depoluyor mu bir de emziriyorum olduğu kadar güya.

Liste bana uyuyor da, tek fazlam ekmek ve tatlı onları kesersem tamam T tulperde beni de ekleyin kilom 67 hedefim 55 spor yapamam ama havalar düzelince anca yürüyüş yaparım

Benim önce tartıma pil alam lazım:)) Bir de çiğ badem, ceviz, kayısı ve yoğurt özellikle evde bulundurmamız gerekiyor.. Madem başlıyoruz Benden size başlangıç olarak yağ yakan bir tarif gelsin o halde Akşam yatmadan iki saat önce bir kase yoğurt içine elma sirkesi, limon, pulbiber ekliyoruz bir tane kayısıyla beraber tüketiyoruz.. Metabolizmayı çok iyi hareketlendiyor..

Reflü yatağı kullananlar bıraktı mı iyice çöktü sanki sığmıyoruz da artık battaniyesini yatağın altına sıkıştırıyorum yatağı bırakınca battaniye örtemem çeker diye. 1.5 tog owli uyku gurusu almıştım ama sanki çok rahatsız gibi içinde fermuar kısmı boğazına dayanıyor gibi ama mecbur giydircem herhalde. Ben yanında yatmıyorum bebeğim yatağında ben de odada yavru yatakta yerde yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…