2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Artik ben dayanamıyorum
Uyucam ne hali varsa gorsun kakwiaiqoqlka
Babasini da pert etti aksam
Allah guc versin hepimize
Benim kız biraz mayışınca yüz üstü yatırıp sırtına masaj yapıyorum oyle uyuyor.iyice dalınca yerine alıp yan yatiriyorum.gunduz uzun uyusun istersem yüz üstü bırakıyorum.basini tutabiliyorsa sağa sola cevirebiiyorsa dene istersen.yuz üstü yattığında elleri başının yanında olduğundan hareket ettirip uyandırmıyor kendini.tabi yanında olursan iyi olur

Benim oğlumun da geçmedi hala sarılığı ama doktor önemli değil diyor, 3.aya kadar geçer diyor 6.aya kadar bile uzayanlar varmış
Zaten 10 günlükten sonra zararı yokmuş o yüzden endişe etmiyorum ben de.

120 kilonun yanında incecik olabilirim belki evet
Esasen kilom sadece basen bölgesinde, etim sarkık değil boyum uzun millete kilomu söyleyince inanmiyor ama şu an 92 kg yim hamile kaldığım kiloya inemedim .Ama öyle hantal durmuyorum

Artik ben dayanamıyorum
Uyucam ne hali varsa gorsun kakwiaiqoqlka
Babasini da pert etti aksam
Allah guc versin hepimize
Benimkine de nazar mı değdi ne gece 3 kere kalkıyor dedim, uyanıp duruyor 2 gecedir ıkınmaktan En son sabaha karşı uyanıp uyuyor , uykumu kaçırıp ben dalana kadar saat 8 de ayakta güne merhaba

afiyet olsun:)) bende ilk gün sabahını börekle açtım :)) neyse akşama az yerim.

Benimkine de nazar mı değdi ne gece 3 kere kalkıyor dedim, uyanıp duruyor 2 gecedir ıkınmaktan En son sabaha karşı uyanıp uyuyor , uykumu kaçırıp ben dalana kadar saat 8 de ayakta güne merhaba
Bu gaz nedir ya bnmki dun gece her 30 dakikada 1 uyanip agladi ayaklarini havaya fln kaldirdm ugrastm agrisi azalinca yine uyuyo snr yine agliyo bu seklfe 6ya kdr gecti 6da altini actm uyandi uyaninca 7ye kdr bi ikindi bi daha gazlar kakalr yapti oh rahatladi dedm 7bckta geri uyuttm 8bcka kdr 3 kere daha aglayarak uyandi ben ztn pert emzirdkten snr gazini cikarmak icin omzuma aldigm sirada okdr derin uyuyakalmisim ki yorgunluktan, yataga dusurdm cocugu. Uyanmadi bile ama korkuyorm boynuna bisey olmustur fln diye

Bir şey olsa ağlardı bence. Nasıl durumu? Beni de 5 den sonra uyutmadı en son çare yanıma alıp memeyi verdim ağzına öyle uyudu gibi, bende yarım yamalak işte uyudum. Geçen gün arkadaşım 3 ay çok zor geçti böyle gidecek sandım, 3. Aydan sonra her şey düzeldi gece uzun uyumaya başladı dedi bir umut inşallah bizde de öyle olur

Gece sütü gündüz, gündüz sütü gece verilmez diye bir kural var mı? Genelde göğüslerim gece daha dolu oluyor bazen sağıyorum, gerekirse gündüz veremez miyim
Verirsen bisey olmaz tabi ama gece melatonin oluyo sutunun icinde benm bildigm gunduz cay kahve ictiysen sutunde uyarici madde de oluyo hos ne kdr ise yariyo dersen bazen aman salla diyip kafeinli kahve iciorm bebek guzel guzel uyuyo bazen de aman uykusu kacar diye icmiorm.mesela dun icmedm hic uyuyamadj heralde gazdan

Kızlar sezeryan sonrası nasıl spor yapılmalı yada ne yapmalıyız yürüyüş demeyin çünkü bebeği bırakıp yürüyüşe gideceğim kimse yokyanlızım o yüzden onu geçin ne tarz sporlar yapmaliyim

Canım atletin üstüne tak korseyi tenine temas etmeden

Bizimki de geçmedi uzayan sarilik dedi . İki ay kontrolü bekliyorum geçerse sünnet yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…