Bu sefer akıllandım.Hadi insallah hep beraber verelim☺Ne guzel vermissin ya masallah
Yine verirsindicem de pek almamışsın bu sefer
Benim kız biraz mayışınca yüz üstü yatırıp sırtına masaj yapıyorum oyle uyuyor.iyice dalınca yerine alıp yan yatiriyorum.gunduz uzun uyusun istersem yüz üstü bırakıyorum.basini tutabiliyorsa sağa sola cevirebiiyorsa dene istersen.yuz üstü yattığında elleri başının yanında olduğundan hareket ettirip uyandırmıyor kendini.tabi yanında olursan iyi olurArtik ben dayanamıyorum
Uyucam ne hali varsa gorsun kakwiaiqoqlka
Babasini da pert etti aksam
Allah guc versin hepimize
Benim oğlumun da geçmedi hala sarılığı ama doktor önemli değil diyor, 3.aya kadar geçer diyor 6.aya kadar bile uzayanlar varmışBenim bebeğimin uzamış anne sütü sarılığı hala devam ediyor..Doktor 3.ayıma kadar bekleyin eğer gerilemezse tekrar test yaparız dedi.. Bilmiyorum doktor ç bana çok rahat davranıyor gibi geliyor.. Yarın devlete götüreceğim Zeynep Kamile bakim oradaki doktor ne söyleyecek.. Şu ana kadar rengi dışında hiç sarılık belirtisi yok bebeğin.. hiç uzun uzun uykuları olmadı kilosunu da çok güzel aldı çok şükür.. Ama bu sarılık neden hala geçmiyor aşırı geriliyorum..
Bakalım hadi pazartesi dengeler değilecek mi
Nohut yerine yeşil mercimek, ton balığı yada sadece salata yanında yoğurt, bir parça haşlama tavuk, akşamdan kalma et. Her şey olabilir.
Nasıl yemiyosunuz arkadaş ben bir oturuşta bir kuzu bitirirm ve mübalağa değil. 6 kaşıkçık yemek fazla mı yaninormalde 36 falan yiyodum yani, sadece ekmekle aram yoktur bide abur cubur yemem. Bana tam diyet listesi yani bu Allahtan artık midem küçüldü. Akşam bşraz kaçırdım mesela sabah sil baştan
Profil resminden heralde hayalimde imceciksin
Tabi çekiyosa bitmiştir
Bir ben mi yiyordum ya d0nyalarıdiyetisyen bunu yazdı dedim 6 kaşığı ben tadına bakarken yiyorum
Bence mercimek unu al ve kendine ekmek yap
Kac kilosun bacimsuhadi nevosla bana cesaret verdiniz
Ama yemezsem sütüm olmuyor resmen onu me yapacağım bilmiyorum
Denemekten zarar gelmez en azindan sağlıklı beslenirim
Ayni ben acliktn olsem enaz bir saat yurumesem bisi olmuyorAllahtan nutella filan sevmiyorum
Hadi ya yemiyo musunuz gercekten ya
Lokumlar baklavalar yiyorum valla
Bu listeyi yapsam zaten zayıflarım
Hatta biraz daha bile yiyebilirim
Yürüsem super
Bana da hep ip incecik geliyosun
Biz oyle bilelim dua olsun
Cok gecmis olsun ybir başka dr a da götür tabi icine sinmiyorsa
Ama beslenmesi iyiyse bisey olmaz Allahın izniyle
3 aya kadar sürebiliyor diyolar zaten
2:aylıkken gidilmesi gerekir diye biliyorum.Capaklanma bizde de vardı geçti doktor masaj yap demişti göz yaşı daha akmıyor sizin bebeklerde akıyor mu? Göz için muayene ne zaman gidilmeli 3 aylik olunca geç kalınmış olunur mu?
Benimkine de nazar mı değdi ne gece 3 kere kalkıyor dedim, uyanıp duruyor 2 gecedir ıkınmaktanArtik ben dayanamıyorum
Uyucam ne hali varsa gorsun kakwiaiqoqlka
Babasini da pert etti aksam
Allah guc versin hepimize
afiyet olsun:)) bende ilk gün sabahını börekle açtım :)) neyse akşama az yerim.Ben kendimi taniyorm yurumeden hareket etmeden veremem. Yine de bi baslangic olsn bu hafta
Aslnda baslamadan son kez sabah bi nutella yemek istemistm ama sagolsn oglm izin vermio ztn. Ne yedigim ne ictigim var su ara. Anca gelip gdip hurma ceviz cikolata biskuvi atiorm agzima
Bu gaz nedir ya bnmki dun gece her 30 dakikada 1 uyanip agladi ayaklarini havaya fln kaldirdm ugrastm agrisi azalinca yine uyuyo snr yine agliyo bu seklfe 6ya kdr gecti 6da altini actm uyandi uyaninca 7ye kdr bi ikindi bi daha gazlar kakalr yapti oh rahatladi dedm 7bckta geri uyuttm 8bcka kdr 3 kere daha aglayarak uyandi ben ztn pert emzirdkten snr gazini cikarmak icin omzuma aldigm sirada okdr derin uyuyakalmisim ki yorgunluktan, yataga dusurdm cocugu. Uyanmadi bile ama korkuyorm boynuna bisey olmustur fln diyeBenimkine de nazar mı değdi ne gece 3 kere kalkıyor dedim, uyanıp duruyor 2 gecedir ıkınmaktanEn son sabaha karşı uyanıp uyuyor , uykumu kaçırıp ben dalana kadar saat 8 de ayakta güne merhaba
Bir şey olsa ağlardı bence. Nasıl durumu? Beni de 5 den sonra uyutmadı en son çare yanıma alıp memeyi verdim ağzına öyle uyudu gibi, bende yarım yamalak işte uyudum. Geçen gün arkadaşım 3 ay çok zor geçti böyle gidecek sandım, 3. Aydan sonra her şey düzeldi gece uzun uyumaya başladı dedi bir umut inşallah bizde de öyle olurBu gaz nedir ya bnmki dun gece her 30 dakikada 1 uyanip agladi ayaklarini havaya fln kaldirdm ugrastm agrisi azalinca yine uyuyo snr yine agliyo bu seklfe 6ya kdr gecti 6da altini actm uyandi uyaninca 7ye kdr bi ikindi bi daha gazlar kakalr yapti oh rahatladi dedm 7bckta geri uyuttm 8bcka kdr 3 kere daha aglayarak uyandi ben ztn pert emzirdkten snr gazini cikarmak icin omzuma aldigm sirada okdr derin uyuyakalmisim ki yorgunluktan, yataga dusurdm cocugu. Uyanmadi bile ama korkuyorm boynuna bisey olmustur fln diye
Bende 1 hurma 1 bardak su ile başladım. Uyanık olunca erken acıkıyorum eşim kalkana kadar şekerim düşüyor. İlk hafta alışma haftası olabilir böyle bazenafiyet olsun:)) bende ilk gün sabahını börekle açtım :)) neyse akşama az yerim.
Verirsen bisey olmaz tabi ama gece melatonin oluyo sutunun icinde benm bildigm gunduz cay kahve ictiysen sutunde uyarici madde de oluyo hos ne kdr ise yariyo dersen bazen aman salla diyip kafeinli kahve iciorm bebek guzel guzel uyuyo bazen de aman uykusu kacar diye icmiorm.mesela dun icmedm hic uyuyamadj heralde gazdanGece sütü gündüz, gündüz sütü gece verilmez diye bir kural var mı? Genelde göğüslerim gece daha dolu oluyor bazen sağıyorum, gerekirse gündüz veremez miyim
Bence bitecek... Yani elbette bitecek max. 4 aylikken bitecek gaz maz kalmayacakMübarek 3 aylar bir gelseydi gerçekten bu gaz sorunu bitecek mi acaba
Leslie en iyisiKızlar sezeryan sonrası nasıl spor yapılmalı yada ne yapmalıyız yürüyüş demeyin çünkü bebeği bırakıp yürüyüşe gideceğim kimse yokyanlızım o yüzden onu geçin ne tarz sporlar yapmaliyim
Doğumdan sonra 30 gün kullandım aralıksız güzel toparladı owli almıştım benKızlar korse kullanıyor musunuz.benim kiz üç aylik olacak artık kullanayım diyorum.kullanip memnun kaldığınız var mi? Yamuna iyi diyorlar ama bilemedim
Canım atletin üstüne tak korseyi tenine temas etmedenBen ilk zamanlar alerji oldu dikiş yerlerim hergun pansuman yapıldı korse yasaktı iyileşti korse aldım bu seferde korse havasız bıraktı kızardı gene kullanmadım tenim hassas olunca korse hayal oldu gobisim de sallanıyor garibim nasıl sikilascak bilmiyorum
Bizimki de geçmedi uzayan sarilik dedi . İki ay kontrolü bekliyorum geçerse sünnet yaptırmak istiyorumBenim bebeğimin uzamış anne sütü sarılığı hala devam ediyor..Doktor 3.ayıma kadar bekleyin eğer gerilemezse tekrar test yaparız dedi.. Bilmiyorum doktor ç bana çok rahat davranıyor gibi geliyor.. Yarın devlete götüreceğim Zeynep Kamile bakim oradaki doktor ne söyleyecek.. Şu ana kadar rengi dışında hiç sarılık belirtisi yok bebeğin.. hiç uzun uzun uykuları olmadı kilosunu da çok güzel aldı çok şükür.. Ama bu sarılık neden hala geçmiyor aşırı geriliyorum..
Bende 1 hurma 1 bardak su ile başladım. Uyanık olunca erken acıkıyorum eşim kalkana kadar şekerim düşüyor. İlk hafta alışma haftası olabilir böyle bazendiğer öğünle dengelersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?