Bakalım hadi pazartesi dengeler değilecek miBoyumuz da aynı163
Nohut yerine yeşil mercimek, ton balığı yada sadece salata yanında yoğurt, bir parça haşlama tavuk, akşamdan kalma et. Her şey olabilir.Bu liste beni de bebegi da gazman yapar oglen nohutlu salata:) ben onu ton baligi ile degistireym
Aksam yogurt mogurt yok mu bidaha yemekte
Nasıl yemiyosunuz arkadaş ben bir oturuşta bir kuzu bitirirm ve mübalağa değil. 6 kaşıkçık yemek fazla mı yaniBen günde bu kadar çok yemiyorumdur aslında
Benim derdim tatlı, şekeri bırakınca çok güzel veriyorum ben.
Öğlen yemiyorum bi de zaten kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum, öğlen yemeği yerine ara öğün yiyorum.
Profil resminden heralde hayalimde imceciksinHepiniz 6..lı kilolardasınız daha ilk günden moral bozukluğuama @Queen of the North dan umutluyum oda yanlış hatırlamıyorsam 8..li bişeydi ben gibi
Tabi çekiyosa bitmiştirYa kızlar nolur yazın bebeğiniz bi süre emdikten sonra doyup emmek istemediği oluyo mu yani yoksa ben doyduğuna mı inanmak istiyorum. Mesela bi 10 dk emiyo sonra ağzına süt geliyo kafasını çeviriyor emmek istemiyo ben de doydu diyorum aç kalmıyordur dimi? Siz de yaşıyo musunuz böyle durumlar
Bir ben mi yiyordum ya d0nyalarıBen bu kadar yemiyorum.Acaba vücut panik olup bulduğunu depoluyor mubir de emziriyorum olduğu kadar güya.
Bence mercimek unu al ve kendine ekmek yap
Maalesef aynı sorun bizdede var doktor bir damla verdi netira isminde onu kullanıyorız birde masaj önerdi ama halen geçmedi
Reflü yatağı kullananlar bıraktı mı iyice çöktü sanki sığmıyoruz da artık battaniyesini yatağın altına sıkıştırıyorum yatağı bırakınca battaniye örtemem çeker diye. 1.5 tog owli uyku gurusu almıştım ama sanki çok rahatsız gibi içinde fermuar kısmı boğazına dayanıyor gibi ama mecbur giydircem herhalde. Ben yanında yatmıyorum bebeğim yatağında ben de odada yavru yatakta yerde yatıyorum.
Size ilk hafta listeyide attım buyrun göbekligiller
Ben hala kullanıyorum evet sığmıyor bazen kızıyor elleri rahat hareket etmiyor ama bazen nefes alışverişi zorlanıyor aniden midesi bulanıyor uykuda olursa diye bir müddet daha kullanacağım zaten kundaklayip yatırıyorum uykuya rahat oluyor dönme olasılığı da azaliyorReflü yatağı kullananlar bıraktı mı iyice çöktü sanki sığmıyoruz da artık battaniyesini yatağın altına sıkıştırıyorum yatağı bırakınca battaniye örtemem çeker diye. 1.5 tog owli uyku gurusu almıştım ama sanki çok rahatsız gibi içinde fermuar kısmı boğazına dayanıyor gibi ama mecbur giydircem herhalde. Ben yanında yatmıyorum bebeğim yatağında ben de odada yavru yatakta yerde yatıyorum.
Yıllar önce kk yı haftalık zayıflama gruplarındaydım oradan kalmaProfil resminden heralde hayalimde imceciksin
Bende makyaj temizleme pamuğu ile siliyorum masajda yapıyorum devam edeyim bizimkide açılır inşallahMasajla bizim bir aydan uzun sürede geçti. Kaynatılmış ılık suyla sildik. Tek seferde kullanılan pamuğu bir daha aynı yerden geçirmedik. İyileşme süreci biraz uzun sürdü
Ben ilk zamanlar alerji oldu dikiş yerlerim hergun pansuman yapıldı korse yasaktı iyileşti korse aldım bu seferde korse havasız bıraktı kızardı gene kullanmadım tenim hassas olunca korse hayal oldu gobisim de sallanıyor garibim nasıl sikilascak bilmiyorumKızlar korse kullanıyor musunuz.benim kiz üç aylik olacak artık kullanayım diyorum.kullanip memnun kaldığınız var mi? Yamuna iyi diyorlar ama bilemedim
Bu zayıfların icinde gelmim dedimBelki de 9 ...ludur artik
60lılarla takılmam ben 80ler 90 lar 100 ler gelsin ayri grup yapalım.
Kac kilosun bacimsuBelki de 9 ...ludur artik
60lılarla takılmam ben 80ler 90 lar 100 ler gelsin ayri grup yapalım.
Ayni ben acliktn olsem enaz bir saat yurumesem bisi olmuyorBen kendimi taniyorm yurumeden hareket etmeden veremem. Yine de bi baslangic olsn bu hafta
Aslnda baslamadan son kez sabah bi nutella yemek istemistm ama sagolsn oglm izin vermio ztn. Ne yedigim ne ictigim var su ara. Anca gelip gdip hurma ceviz cikolata biskuvi atiorm agzima
Hadi ya yemiyo musunuz gercekten yaBen bu kadar yemiyorum.Acaba vücut panik olup bulduğunu depoluyor mubir de emziriyorum olduğu kadar güya.
Bana da hep ip incecik geliyosunYıllar önce kk yı haftalık zayıflama gruplarındaydım oradan kalma
Cok gecmis olsun yBenim bebeğimin uzamış anne sütü sarılığı hala devam ediyor..Doktor 3.ayıma kadar bekleyin eğer gerilemezse tekrar test yaparız dedi.. Bilmiyorum doktor ç bana çok rahat davranıyor gibi geliyor.. Yarın devlete götüreceğim Zeynep Kamile bakim oradaki doktor ne söyleyecek.. Şu ana kadar rengi dışında hiç sarılık belirtisi yok bebeğin.. hiç uzun uzun uykuları olmadı kilosunu da çok güzel aldı çok şükür.. Ama bu sarılık neden hala geçmiyor aşırı geriliyorum..
Goz pınarı tıkalı demek canım benim kız gibi o damla bizede fayda etmedi 1 yasa kadar masaja devam dedi geçmezse ufak bi ameliyat ile açılıyormuşMaalesef aynı sorun bizdede var doktor bir damla verdi netira isminde onu kullanıyorız birde masaj önerdi ama halen geçmedi
Dünkü halimAllahim kabus gibi bir gundu
Başım catliyor
Dun aksama kadar uyuyan bebe
Hatta oyleki korktum niye uyanmiyor diye
Uyurken aldim doyurdum filan gunduz bile
Bugunse hic mi uyumazsin arkadas
Hala ic cekiyor uyuyor guya
Yari uyanık
Üstümden kamyon gecmis gibi hissediyorum
Ne guzel vermissin ya masallahBen hala adet olmadım.ilk hamileligimde 30 kilo almistim.emzirmedigim halde diyetsiz bir yıl sonra vermiştim kiloları.Ama adet olduktan sonra zayıflamaya başlamıştım.yaşım 29du o zaman.simdi de veririm insallah.sadece yaştan korkuyorum şimdi 39 um.
Artik ben dayanamıyorumDünkü halimbir gün iyiyse ikinci gün çıkarıyor acısını.ben de uyutmaya çalışıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?