2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Boyumuz da aynı 163
Bakalım hadi pazartesi dengeler değilecek mi
Bu liste beni de bebegi da gazman yapar oglen nohutlu salata:) ben onu ton baligi ile degistireym
Aksam yogurt mogurt yok mu bidaha yemekte
Nohut yerine yeşil mercimek, ton balığı yada sadece salata yanında yoğurt, bir parça haşlama tavuk, akşamdan kalma et. Her şey olabilir.
Nasıl yemiyosunuz arkadaş ben bir oturuşta bir kuzu bitirirm ve mübalağa değil. 6 kaşıkçık yemek fazla mı yani normalde 36 falan yiyodum yani, sadece ekmekle aram yoktur bide abur cubur yemem. Bana tam diyet listesi yani bu Allahtan artık midem küçüldü. Akşam bşraz kaçırdım mesela sabah sil baştan
Hepiniz 6..lı kilolardasınız daha ilk günden moral bozukluğu ama @Queen of the North dan umutluyum oda yanlış hatırlamıyorsam 8..li bişeydi ben gibi
Profil resminden heralde hayalimde imceciksin
Tabi çekiyosa bitmiştir
Ben bu kadar yemiyorum.Acaba vücut panik olup bulduğunu depoluyor mu bir de emziriyorum olduğu kadar güya.
Bir ben mi yiyordum ya d0nyaları diyetisyen bunu yazdı dedim 6 kaşığı ben tadına bakarken yiyorum
Liste bana uyuyor da, tek fazlam ekmek ve tatlı onları kesersem tamam T tulperde beni de ekleyin kilom 67 hedefim 55 spor yapamam ama havalar düzelince anca yürüyüş yaparım
Bence mercimek unu al ve kendine ekmek yap

Maalesef aynı sorun bizdede var doktor bir damla verdi netira isminde onu kullanıyorız birde masaj önerdi ama halen geçmedi

Masajla bizim bir aydan uzun sürede geçti. Kaynatılmış ılık suyla sildik. Tek seferde kullanılan pamuğu bir daha aynı yerden geçirmedik. İyileşme süreci biraz uzun sürdü

Size ilk hafta listeyide attım buyrun göbekligiller

Eklentiler

• Screenshot_20220314-225831_Drive.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20220314-225824_Drive.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220314-225814_Drive.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 51

Kustuğu için hala kullanıyorum.küçük geliyor ama önemli değil ayakları kendi yatağına doğru geliyor. Kusması geçene kadar kullanmayı düşünüyorum.

Ben hala kullanıyorum evet sığmıyor bazen kızıyor elleri rahat hareket etmiyor ama bazen nefes alışverişi zorlanıyor aniden midesi bulanıyor uykuda olursa diye bir müddet daha kullanacağım zaten kundaklayip yatırıyorum uykuya rahat oluyor dönme olasılığı da azaliyor

Kızlar korse kullanıyor musunuz.benim kiz üç aylik olacak artık kullanayım diyorum.kullanip memnun kaldığınız var mi? Yamuna iyi diyorlar ama bilemedim

Kızlar korse kullanıyor musunuz.benim kiz üç aylik olacak artık kullanayım diyorum.kullanip memnun kaldığınız var mi? Yamuna iyi diyorlar ama bilemedim
Ben ilk zamanlar alerji oldu dikiş yerlerim hergun pansuman yapıldı korse yasaktı iyileşti korse aldım bu seferde korse havasız bıraktı kızardı gene kullanmadım tenim hassas olunca korse hayal oldu gobisim de sallanıyor garibim nasıl sikilascak bilmiyorum

Benim bebeğimin uzamış anne sütü sarılığı hala devam ediyor.. Doktor 3.ayıma kadar bekleyin eğer gerilemezse tekrar test yaparız dedi.. Bilmiyorum doktor ç bana çok rahat davranıyor gibi geliyor.. Yarın devlete götüreceğim Zeynep Kamile bakim oradaki doktor ne söyleyecek.. Şu ana kadar rengi dışında hiç sarılık belirtisi yok bebeğin.. hiç uzun uzun uykuları olmadı kilosunu da çok güzel aldı çok şükür.. Ama bu sarılık neden hala geçmiyor aşırı geriliyorum..

Belki de 9 ...ludur artik
60lılarla takılmam ben 80ler 90 lar 100 ler gelsin ayri grup yapalım.
Kac kilosun bacimsu hadi nevosla bana cesaret verdiniz
Ama yemezsem sütüm olmuyor resmen onu me yapacağım bilmiyorum
Denemekten zarar gelmez en azindan sağlıklı beslenirim
Ayni ben acliktn olsem enaz bir saat yurumesem bisi olmuyor Allahtan nutella filan sevmiyorum
Ben bu kadar yemiyorum.Acaba vücut panik olup bulduğunu depoluyor mu bir de emziriyorum olduğu kadar güya.
Hadi ya yemiyo musunuz gercekten ya
Lokumlar baklavalar yiyorum valla
Bu listeyi yapsam zaten zayıflarım
Hatta biraz daha bile yiyebilirim
Yürüsem super
Yıllar önce kk yı haftalık zayıflama gruplarındaydım oradan kalma
Bana da hep ip incecik geliyosun
Biz oyle bilelim dua olsun
Cok gecmis olsun y bir başka dr a da götür tabi icine sinmiyorsa
Ama beslenmesi iyiyse bisey olmaz Allahın izniyle
3 aya kadar sürebiliyor diyolar zaten

Maalesef aynı sorun bizdede var doktor bir damla verdi netira isminde onu kullanıyorız birde masaj önerdi ama halen geçmedi
Goz pınarı tıkalı demek canım benim kız gibi o damla bizede fayda etmedi 1 yasa kadar masaja devam dedi geçmezse ufak bi ameliyat ile açılıyormuş

Emziren bir anne gunde yaklaşık 500 kalori harcıyor
Bu da bi saat sporla eşdeğer aslında
Tatlıyı abur cuburu birazda beyaz unu hayatımızdan çıkarsak gidecek kilolarda iste
Ben 1 gibi kahvalti yapıyorum
Aksam 8 gibi aksam yemegi bitmis oluyor
Arada acıkırsam bi ara ogub oluyor
Aksam cayin yani bizim evde cok fecaat
Esimi de kandirmam lazım o da başlasın

Allahim kabus gibi bir gundu
Başım catliyor
Dun aksama kadar uyuyan bebe
Hatta oyleki korktum niye uyanmiyor diye
Uyurken aldim doyurdum filan gunduz bile
Bugunse hic mi uyumazsin arkadas
Hala ic cekiyor uyuyor guya
Yari uyanık
Üstümden kamyon gecmis gibi hissediyorum

Ben hala adet olmadım.ilk hamileligimde 30 kilo almistim. emzirmedigim halde diyetsiz bir yıl sonra vermiştim kiloları.Ama adet olduktan sonra zayıflamaya başlamıştım.yaşım 29du o zaman.simdi de veririm insallah.sadece yaştan korkuyorum şimdi 39 um.

Dünkü halim bir gün iyiyse ikinci gün çıkarıyor acısını.ben de uyutmaya çalışıyorum hala

Ne guzel vermissin ya masallah
Yine verirsin dicem de pek almamışsın bu sefer

Dünkü halim bir gün iyiyse ikinci gün çıkarıyor acısını.ben de uyutmaya çalışıyorum hala
Artik ben dayanamıyorum
Uyucam ne hali varsa gorsun kakwiaiqoqlka
Babasini da pert etti aksam
Allah guc versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…