Dün akşam bir kaçamak yaptım tam eve yaklaşmıştık uyanmış 80-90 ml gibi süt içmiş. Geldim uyuttum 3,5 saat uyudu. Emip uyuduğunda da uyku aralığı böyle oluyor. Ama gazdan sanırım kakasını yapamadı da 2 gecedir uyanıp duruyor. Gündüz uyumuyor doğru düzgünBen de mama veriyorum.hem de emziriyorum.Uzun emince uykuya dalıp bırakıyor.doyduysa uyanıkken bırakıyor.memede uyuduysa uzun uyursa doymustur diyorum.kisa uyursa uyanınca mama veriyorum.oyle yuvarlanıp gidiyoruz
Ya kakası çişi de yapıyor ama hala emin olamıyorum yani. Bu arada doyma göstergesi olayına bayıldımBenimki tazyikli gelmiyor ve 3-5 dakika emiyorumarım yetiyordur. Çocuklarda doyma göstergesi olsa ne güzel olurdu. Doyunca yeşil olsa mesela .bende çocuk açmı diye hep şüpheseyim.
Kac kilo cnm senin bebege 90 yetmez bence suan 120 fln icmesi lazim o zaman 4 5 saat uyur tahminim 90a bile 3bck saat uyumusDün akşam bir kaçamak yaptım tam eve yaklaşmıştık uyanmış 80-90 ml gibi süt içmiş. Geldim uyuttum 3,5 saat uyudu. Emip uyuduğunda da uyku aralığı böyle oluyor. Ama gazdan sanırım kakasını yapamadı da 2 gecedir uyanıp duruyor. Gündüz uyumuyor doğru düzgün
Kilo alımı yetersiz olunca doktor tavsiyesi üzerine başladık canım mamaya şimdi kilo alımı normal sütüm yettiği sürede mamayı kesicez oyüzden emdiği halde uyuyamazsa 60 cc falan mama veriyorum azaltmaya çalışıyorumSütünün yetmediğini nasıl anladın?
Ya bu bebeklere verilmesi gereken ml miktarı olayını bir türlü çözemedim ben.. Ne zaman aranıyorsa meme veriyorum sütüm de var ama göğsümü tam boşaltmadan emmeyi bırakıyor daha istemiyor.. Ne kadar zorlasam da almıyor memeyi.. Huzlultan süt vererek kaç ml yendiğini anlamaya çalışıyorum okunda çok değişken içiyor.. Bazen hiç içmek istemiyor bazen 120ml sütün sadece 100ml kadarını içiyor daha istemiyor.. Sanırım bir kez 150ml anne sütünü tamamen içtiğine şahit oldum.. Onun dışında 70ml 80ml civarlarında içip bırakıyor.. Bu yüzden ben de saldım artık..Hu arada oğlumun kilosu 6800Kac kilo cnm senin bebege 90 yetmez bence suan 120 fln icmesi lazim o zaman 4 5 saat uyur tahminim 90a bile 3bck saat uyumus
Nerdeyse 1 ay once ben 120 veriyodm benimkine 4 saat duruyodu o zaman rahat
15 gün önce 5.200dü. Biberonu bırakıp oynamaya başlamış. Memeden kaç çekiyor acabaKac kilo cnm senin bebege 90 yetmez bence suan 120 fln icmesi lazim o zaman 4 5 saat uyur tahminim 90a bile 3bck saat uyumus
Valla çok haklısın bende saldım aç olan emer. Zaten her gün düzenli stres yaşatıyor bana genelde sabah ya da öğleden sonra yapıyor. Emecek aç almıyor memeyi ağlıyor uğraşıyorum sonra alıyor falan bu arada bende gerilmiş oluyorum. Bazende 1-2 saat memede takılıp uyuyor. Niye böyle hiç çözemedim. Şimdi sol meme de ağladı sağa aldım emip uyuyor. İşimi yapamadım yineYa bu bebeklere verilmesi gereken ml miktarı olayını bir türlü çözemedim ben.. Ne zaman aranıyorsa meme veriyorum sütüm de var ama göğsümü tam boşaltmadan emmeyi bırakıyor daha istemiyor.. Ne kadar zorlasam da almıyor memeyi.. Huzlultan süt vererek kaç ml yendiğini anlamaya çalışıyorum okunda çok değişken içiyor.. Bazen hiç içmek istemiyor bazen 120ml sütün sadece 100ml kadarını içiyor daha istemiyor.. Sanırım bir kez 150ml anne sütünü tamamen içtiğine şahit oldum.. Onun dışında 70ml 80ml civarlarında içip bırakıyor.. Bu yüzden ben de saldım artık..Hu arada oğlumun kilosu 6800
Ek gıdaya hayırlısıyla geçsekte biraz daha kafamız rahat olur sanırımKilo alımı yetersiz olunca doktor tavsiyesi üzerine başladık canım mamaya şimdi kilo alımı normal sütüm yettiği sürede mamayı kesicez oyüzden emdiği halde uyuyamazsa 60 cc falan mama veriyorum azaltmaya çalışıyorum
6 aylık yeğenim var onlarda ek gıdayla uğraşıyo yemekten çok meme istiyo iştahlı yemiyoEk gıdaya hayırlısıyla geçsekte biraz daha kafamız rahat olur sanırım
Çok iyi olurdu valla göstergeBenimki tazyikli gelmiyor ve 3-5 dakika emiyorumarım yetiyordur. Çocuklarda doyma göstergesi olsa ne güzel olurdu. Doyunca yeşil olsa mesela .bende çocuk açmı diye hep şüpheseyim.
Ek gıdaya hayırlısıyla geçsekte biraz daha kafamız rahat olur sanırım
Zorluğunu anlat da bileyim öndenAh ek gıda da kolay bir şey degil rosecigim ama gözün korkmasın halloluyor
48 günlük düz hesap 50 diyom50 günlük mü şu an canım? Bizde de gece, gece lambası yanıyor gündüz aydınlık ve tv sesi açık. Ondan sanırım ayırt etti. Gündüz uykusu nasıl?
Fazla kaka yapınca da yaramıyo mu acaba diyorum ben de. Annelik delilik gerçektenÇok iyi olurdu valla göstergekızımda çişini yapıyor sürekli, kakayı her gün yapması mı lazım? Gerçi günde 2 kere gece de 1 kere falan yapıyor. Valla yıldım artık ay sonu gelsede kilosu normal mi baksak rahatlardım.
Zorluğunu anlat da bileyim önden
Q Queen of the North sen bilirsin , 3 aylık olunca özel aşılardan sadece rota mı var? Başka aşı olucak mı o özellerden
Menenjit aşıları var onları da ister şimdi istersen de 1 yaşından sonra yaptırabilirsinAğzını burusturacak sevdirene kadar uğraşacaksın hazırlaması uzun cam rendeler seramik bıçaklar kullanılacak alacağı 2-3 kaşık için uğraşmak gerek hadi uğraştın bir de yemiyorsa emekler gidiyor.Farkli tarifler deneyeceksin bazıları alerji yapacak ilk aylar her ne kadar tadimlik olacaksa da zor vs vs
Aşı takvimi degismis sanırım ama normalde 3.ayda rotadan hariç başka asi yoktu.Rotayi 2.ayda bile yaptıran olmuştu ama doktor 3.ay yapacağını söyledi.
Ben de sagdigim sütü hiç 90 ml içtiğini görmedim. İlk zamnalar mamaveriyordum mamayı da 60 ml içtiğini bir kere falan gördümYa bu bebeklere verilmesi gereken ml miktarı olayını bir türlü çözemedim ben.. Ne zaman aranıyorsa meme veriyorum sütüm de var ama göğsümü tam boşaltmadan emmeyi bırakıyor daha istemiyor.. Ne kadar zorlasam da almıyor memeyi.. Huzlultan süt vererek kaç ml yendiğini anlamaya çalışıyorum okunda çok değişken içiyor.. Bazen hiç içmek istemiyor bazen 120ml sütün sadece 100ml kadarını içiyor daha istemiyor.. Sanırım bir kez 150ml anne sütünü tamamen içtiğine şahit oldum.. Onun dışında 70ml 80ml civarlarında içip bırakıyor.. Bu yüzden ben de saldım artık..Hu arada oğlumun kilosu 6800
Siz 90 ml 120 ml diyorsunuz l. Benim bebe icmiyooo o kadar bi de biberonu da bı Aliyor bı almiyorKac kilo cnm senin bebege 90 yetmez bence suan 120 fln icmesi lazim o zaman 4 5 saat uyur tahminim 90a bile 3bck saat uyumus
6 aydan önce yaptırırsan 3 dozMenenjit aşıları var onları da ister şimdi istersen de 1 yaşından sonra yaptırabilirsin
Şimdi yaptırırsan 4 doz, 1 yaşından sonra yaptırırsan 2 doz yapılıyor. Yazmış biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?