2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende ay sonunu bekliyorum kontrol için. 3 ayları bir dolsa da gaz işi de bitse artık. Bende gündüz ağlamazsa keyfi yerindeyse vermeyeyim bari. Gece sıkıntı yok gündüz işler karışıyor

Geçmiş olsun umarım daha iyidir. Ağzı var dili yok bu bebeklerin derdini anlatamiyor hastalanınca çok üzülüyorum

Darılan darılsın, millet yorgun anını kolluyor bir şey bulmak için.

Bende ay sonunu bekliyorum kontrol için. 3 ayları bir dolsa da gaz işi de bitse artık. Bende gündüz ağlamazsa keyfi yerindeyse vermeyeyim bari. Gece sıkıntı yok gündüz işler karışıyor

gece acıkınca veriyoruz. gündüz gık dediği anda hemen memeyi dayıyoruz

Dün gece emzirdim çocuğu uyutucam gözü yarı açık yarı kapalı. Eşim gelmiş çocukla konuşuyor.
Uzaktan sev uykusunu açma dedim. Hep uyuyor ne zaman sevicem dedi. Ses çıkarmadım sevdi bir güzel uykusu açıldı. Gece 4 e kadar uyumadı. Belki uyumayacağı vardı ama 10 gündür rutin 12 de uyuyan çocuk uyumadı.
Sabah altını değiştiriyorum pamuğu batırdığım suyu dökeceksin yatağa yaslanma uzaktan sev dedim. Küstü gitti. Tamam suyun işi bitti gel sev diyorum gelmiyor. Dayak mı istiyor bu adam .

Uyuturken sevme işine bende gıcık oluyorum. Neyse bi öpüp gidiyor da uyanmıyor. Her akşam aynı uyarılar kapıları sert vurma yavaş kapat. Tv sesini kıs, öksürme strese giriyorum

Kahvaltıda ıspanaklı börek yedim ben de pişmanım şu an.. neyse ki zaten öğlen yemiyorum artık akşam dengelerim..
Bi de evde spor yapamıyorum ben ya çok sıkılıyorum ya kulaklıkla müzik dinleyerek dışarda yüricem ya da spor salonu paklar beni. Ama spor salonu da öyle spor aletleriyle tek başıma değil hani mahalle aralarında olur ya ev hanımları gider böyle zumbalı hoplamalı zıplamalı falan olacak ki hem eğlenicem hem kalori yakıcam

Benim oğlum da ilk ay bir buçuk kilo ikinci ay 1100 gr almış
Doktora bu ay neden az aldı ki falan dedim doğru düzgün emmiyor mu ondan mı diye doktor da her ay bir buçuk kilo alacak değil ya öyle olsa 1 yaşına geldiğinde 20 kilo olur dedi.
Yani bize az gibi geliyo ama aslında normal.

Oyy kurban olsunlar minnak elleri ne kötü olmuş biz canmiz gidiyor şunların yaptığına bak bundan sonra bebek hemşiresi yapsın dikkat edin kuzum

Ben kullanıyorum kızıma de verdi ve çok iyi geldi maflor dan sonra kendi kendine gazı çıkıyor WC sıkıntısı olmadı arada bir kaç gün kakası gecikiyor ama hemen pesine düzene giriyor

Ah ahh 45 dk yapardım her akşam. 15 dakikaysa denerim kızım gece uykusuna geçince ama gündüz fırsat yok. Havalar güzelleşse yürüyüş yaparız

Sansimiza hava buz mart bitecek yine kar var istanbulda

Benimde annem oyle dun uyumak uzere olan bebeyi aldi uyumuyor diye iyice acildi uyku ama sonra kendi uyuttu

Ya bende kime uykusunu acicaksin desem alınıyorlar. Geçen biri dedi merak etme o uykusu gelse uyur diye uyuyamiyor uykusu açılırsa gözü kapanacak ama uyumaz bütün gün böyle olan varmı. Artık bıraktım kimseye demiyorum bide onlarla uğraşıyorum sonra

Rotayı az önce yaptırdım diğer üç aşıyı da yaptılar. Bir daha 4. Ayda aşılarının var rotayınin 2. Sözünü da 4. Ayda yaptıracağız inşallah.bakalim ateşi çıkmaz inşallah

Tam olarak ölçüleri ne? Bende yaparım müsait zamanda
Canım ben göz kararı yapıyorum, 3 yumurta 2 bardak kadar yoğurt yarım bardak yağ unuda kek kıvamı alana kadar ekliyorum. Dereotu kabartma tozu ve çörek otu ve tuz. Fırında 180 derece. Mercimek keki yazsan çıkar. Ama çok lezzetli.

R ROSEE34 T tulperde ne güzel yazdığımı anlayıp begenmissinizokuyunca ben bile bı afalladim
Rotayı az önce yaptırdım diğer üç aşıyı da yaptılar. Bir daha 4. Ayda aşılarının var rotayınin 2. Sözünü da 4. Ayda yaptıracağız inşallah.bakalim ateşi çıkmaz inşallah

Uzme kendini bende bugun bagirdim asiri huysuz digeri yemek ister o aglar okula yetistir kahvalti zor ettim oda atistirma tarzinda esim geldide oyle yemek yiyebildim butun gun zir zir agliyor anliyorum seni. İnsaniz sinirler geriliyor gececek insallah... Meydanda bi pskolog buldum bende gidecegim ona oglumuda goturecegiz ofke kontrolumu kaybediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…