Mekik yapsan gider göbek . Acaba zararlı olurmu ben de yapmak istiyorum. Kalça kalsın kadının kalcalisiYa benim kalçamla, göbek var. Oralar erise tamambasenler rahatsız ediyor beni
Bende ay sonunu bekliyorum kontrol için. 3 ayları bir dolsa da gaz işi de bitse artık. Bende gündüz ağlamazsa keyfi yerindeyse vermeyeyim bari. Gece sıkıntı yok gündüz işler karışıyorBugün kontrole gittik.14 günde 600 gram almış. Ben de beslenmiyor diye üzülüyordum ayda 1 kiloyu normal buluyor.ağlamadan meme verme dedi. Sürekli verdiğin için kusuyor dedi
3. Aydan sonra uyanıkken emme refleksi azalıyormuş. 6. Aydan sonra da gece refleksi azalıyor. Aç değilse emmezmiş.
Geçmiş olsun umarım daha iyidir. Ağzı var dili yok bu bebeklerin derdini anlatamiyor hastalanınca çok üzülüyorumMalesef cnmcok sukur ki agir bi durumu olmadi ama tabi acaip huzursuzdu hic durmuodu kac gundur de dun gece ilk defa gzl uyudu garibm nasi yorulduysa normalde altini acinca direk uyanir ona bile uyanmadi. uykusunu aldi , atesi de dustu insallah oksurugu de baslamazsa atlattik. Ben mahvoldm ama kac gundur tabi esim karantinada odadan cikamiyo ztn o da agir gecirdi ne gece ne gunduz kimseden destek alamadan surekli aglayan huzursuz bi bebekle bas basa kaldm. Bi ara el kadar bi de hasta olan bebege bagirdm kendime kiziyorm insan yorgun uykusuzken ne yaptigini bilmio ya garibim de anlio gbi gomdu kafasini boynuma ben bagirdkca
Eşimin yengesi bana darılmış arkadaşlar. Sebebi ise eve geldiklerinde geç hoşgeldin demişim. O gün oğlum hiç uyumadı doğru düzgün ne gece ne gündüz. Gaz damlasını verdikten sonra hoşgeldin dedm. Öğlen yemek yememişim saat olmuş 5. Sizce normal değil mi geç hoşgeldin demem ki gaz damlası vermek ne kdr oyalayabilir beni. Habersiz gelmişsin zaten gelininle beraber
Ah ahh 45 dk yapardım her akşam. 15 dakikaysa denerim kızım gece uykusuna geçince ama gündüz fırsat yok. Havalar güzelleşse yürüyüş yaparızZaten geriye ne kaldihadi rose leslie 1 yap ben yaptim bak 15 dakika suruyor asiri yorucu degil
Bende ay sonunu bekliyorum kontrol için. 3 ayları bir dolsa da gaz işi de bitse artık. Bende gündüz ağlamazsa keyfi yerindeyse vermeyeyim bari. Gece sıkıntı yok gündüz işler karışıyor
Aynen öylegece acıkınca veriyoruz. gündüz gık dediği anda hemen memeyi dayıyoruz
Uyuturken sevme işine bende gıcık oluyorum. Neyse bi öpüp gidiyor da uyanmıyor. Her akşam aynı uyarılar kapıları sert vurma yavaş kapat. Tv sesini kıs, öksürmeDün gece emzirdim çocuğu uyutucam gözü yarı açık yarı kapalı. Eşim gelmiş çocukla konuşuyor.
Uzaktan sev uykusunu açma dedim. Hep uyuyor ne zaman sevicem dedi. Ses çıkarmadım sevdi bir güzel uykusu açıldı. Gece 4 e kadar uyumadı. Belki uyumayacağı vardı ama 10 gündür rutin 12 de uyuyan çocuk uyumadı.
Sabah altını değiştiriyorum pamuğu batırdığım suyu dökeceksin yatağa yaslanma uzaktan sev dedim. Küstü gitti. Tamam suyun işi bitti gel sev diyorum gelmiyor. Dayak mı istiyor bu adam .
Benim oğlum da ilk ay bir buçuk kilo ikinci ay 1100 gr almışBugün kontrole gittik.14 günde 600 gram almış. Ben de beslenmiyor diye üzülüyordum ayda 1 kiloyu normal buluyor.ağlamadan meme verme dedi. Sürekli verdiğin için kusuyor dedi
3. Aydan sonra uyanıkken emme refleksi azalıyormuş. 6. Aydan sonra da gece refleksi azalıyor. Aç değilse emmezmiş.
Oyy kurban olsunlar minnak elleri ne kötü olmuş biz canmiz gidiyor şunların yaptığına bak bundan sonra bebek hemşiresi yapsın dikkat edin kuzumEki Görüntüle 3026794 Eki Görüntüle 3026795
Parmakları mor ve şiş fotoğrafta morluk pek belli olmamış özellikle yüzük parmağı baya şiş
Avuç içi kıpkırmızı kan oturmuş gibi fotoda göründüğünden daha kötü öyle söyliyim sargı beziyle kapalı olduğu için eve gelince fark ettik.
Ben kullanıyorum kızıma de verdi ve çok iyi geldi maflor dan sonra kendi kendine gazı çıkıyor WC sıkıntısı olmadı arada bir kaç gün kakası gecikiyor ama hemen pesine düzene giriyorKızlar maflaron probiyotk damlasınj verdi doktor günde 5 kere falan kaka yapar doldururdu şimdç 1-2 anca yapıyo ve o kadar zorlanıyor ki ıkınmaktan bir şey olcak diye korkuyorm kıpkırmızı oluyo kullanıp memnun kalan var mı o damladan veya rahatlatan başka dmla
Ah ahh 45 dk yapardım her akşam. 15 dakikaysa denerim kızım gece uykusuna geçince ama gündüz fırsat yok. Havalar güzelleşse yürüyüş yaparız
Dün gece emzirdim çocuğu uyutucam gözü yarı açık yarı kapalı. Eşim gelmiş çocukla konuşuyor.
Uzaktan sev uykusunu açma dedim. Hep uyuyor ne zaman sevicem dedi. Ses çıkarmadım sevdi bir güzel uykusu açıldı. Gece 4 e kadar uyumadı. Belki uyumayacağı vardı ama 10 gündür rutin 12 de uyuyan çocuk uyumadı.
Sabah altını değiştiriyorum pamuğu batırdığım suyu dökeceksin yatağa yaslanma uzaktan sev dedim. Küstü gitti. Tamam suyun işi bitti gel sev diyorum gelmiyor. Dayak mı istiyor bu adam .
Ya bende kime uykusunu acicaksin desem alınıyorlar. Geçen biri dedi merak etme o uykusu gelse uyur diyeDün gece emzirdim çocuğu uyutucam gözü yarı açık yarı kapalı. Eşim gelmiş çocukla konuşuyor.
Rotayı az önce yaptırdım diğer üç aşıyı da yaptılar. Bir daha 4. Ayda aşılarının var rotayınin 2. Sözünü da 4. Ayda yaptıracağız inşallah.bakalim ateşi çıkmaz inşallahRota aşısı var, kontrol de onu yaptırtacağım. Menenjit aşılarına ne zaman başlarız karar vermedim doktora danışacağım.Tülperde’nin doktoru 1 yaşından sonra tek doz tavsiye etmiş menenjit aşısını.
29 nisanda da çocuk felci aşısı var. 4 aylık oluyor
Canım ben göz kararı yapıyorum, 3 yumurta 2 bardak kadar yoğurt yarım bardak yağ unuda kek kıvamı alana kadar ekliyorum. Dereotu kabartma tozu ve çörek otu ve tuz. Fırında 180 derece. Mercimek keki yazsan çıkar. Ama çok lezzetli.Tam olarak ölçüleri ne? Bende yaparım müsait zamanda
Uzme kendini bende bugun bagirdimMalesef cnmcok sukur ki agir bi durumu olmadi ama tabi acaip huzursuzdu hic durmuodu kac gundur de dun gece ilk defa gzl uyudu garibm nasi yorulduysa normalde altini acinca direk uyanir ona bile uyanmadi. uykusunu aldi , atesi de dustu insallah oksurugu de baslamazsa atlattik. Ben mahvoldm ama kac gundur tabi esim karantinada odadan cikamiyo ztn o da agir gecirdi ne gece ne gunduz kimseden destek alamadan surekli aglayan huzursuz bi bebekle bas basa kaldm. Bi ara el kadar bi de hasta olan bebege bagirdm kendime kiziyorm insan yorgun uykusuzken ne yaptigini bilmio ya garibim de anlio gbi gomdu kafasini boynuma ben bagirdkca
Ben kaçırdım sanırım, geçen hafta gelmişti, bugün bildirim gelmedi, nasıl kabul edebilirim tekrarKabul et kabul et bedava urun geliyor geçenlerde savon de royal sabun geldi 5 şişe kokuları da enfes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?