2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Darılası varmis onun bahane olmus

Amaaan zırrt keyfine bak bosver

Kızlar maflaron probiyotk damlasınj verdi doktor günde 5 kere falan kaka yapar doldururdu şimdç 1-2 anca yapıyo ve o kadar zorlanıyor ki ıkınmaktan bir şey olcak diye korkuyorm kıpkırmızı oluyo kullanıp memnun kalan var mı o damladan veya rahatlatan başka dmla

Yolarım ben onu zaten darılıyo madem bu sefer darılması için de sebebi olmuş olur

Olay nasıl oldu bilmiyorum ama
Evine gittiğim biri bana gec hosgeldin dese gücüme gidebilir
O an. Kafama takarım ama kimseyede gidip bunu soylemem
Nihayette kapi açıldığında hosgeldiniz denir dimi
Birde ben suan sana gelsem hosgeldin demesen
Nasıl karşılarsan karşıla hoşgörürüm
Cunku damdan düşenin halini damdan dusen anlar
Ama akrabanin bilmem kimsesi seni anlamayi birak açık arar
Ellerine o fırsatı vermemek lazım

Kac gun yapmam lazim cigerim bunu 1 i yani bakalim ikizler burcu kadini ne kadar dayanacak yarin baska bir sey ile cikarim karsiniza
Bakma 1 dedigine hamlamis oluyor insan ilk başladığında
Artık 1 kolay gelmeye başladığında
2 ye gecersin ben oyle yapmıştım vaktiyle de sıkılıyorum ben ya
Yurumek en guzeli

Sabah ispanakli yumurta cay ve zeytin yedim.Ekmek yok ama zeytin adet sayisini 20 den sonra saymadım ne olacak zeytine olan zaafim
Benimki evlere senlik evde ekmek kalmadigi icin buzlukta kruvasan vardi onu yedm:) icine dil peyniri ve pastirma ayiptir soylemesi. Bir de yumurta. Cok guzel diyet dimi:) ama kruvasanim ozel karabugday unundan yapilma ordan kurtariyo da tabi yagi evlere senlik. Bi de azcik tahin ve 2 3 tane ceviz yedm tahin cok gzl sut yapiyo bence. Kahve yanina da bir adet hurma. Bu malesef benm diyetim degil normal bi kahvaltm oldu oglen ve aksam dengeleyecegim

Bugün kontrole gittik.14 günde 600 gram almış. Ben de beslenmiyor diye üzülüyordum ayda 1 kiloyu normal buluyor.ağlamadan meme verme dedi. Sürekli verdiğin için kusuyor dedi

3. Aydan sonra uyanıkken emme refleksi azalıyormuş. 6. Aydan sonra da gece refleksi azalıyor. Aç değilse emmezmiş.

Bırak ya düşüncesizler takma kafana. Uykusuzluktan, çocukla ilgilenmekten kafam duruyor benimde artık. Hoşgeldin demeyi de unutabilirdin. Geçen diyorum tek yaptığım iş kızımla ilgilenmek kafayı çalıştıracak bir işim yok bunaldım her gün aynı. Kendin yorgun bitkinsen karşı tarafı nasıl hoş tutabilirsin

Anamm gecmis olsun bebegede mi geçti
Malesef cnm cok sukur ki agir bi durumu olmadi ama tabi acaip huzursuzdu hic durmuodu kac gundur de dun gece ilk defa gzl uyudu garibm nasi yorulduysa normalde altini acinca direk uyanir ona bile uyanmadi. uykusunu aldi , atesi de dustu insallah oksurugu de baslamazsa atlattik. Ben mahvoldm ama kac gundur tabi esim karantinada odadan cikamiyo ztn o da agir gecirdi ne gece ne gunduz kimseden destek alamadan surekli aglayan huzursuz bi bebekle bas basa kaldm. Bi ara el kadar bi de hasta olan bebege bagirdm kendime kiziyorm insan yorgun uykusuzken ne yaptigini bilmio ya garibim de anlio gbi gomdu kafasini boynuma ben bagirdkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…