Anamm gecmis olsun bebegede mi geçtiCanim gecmis olsn senin bebegn de mi oldu korona. Suan benimki de korona ama daha oksurgu olmadi sizinki nasil gecti. Ne kdr surdu huzursuzlugu fln
Eşimin yengesi bana darılmış arkadaşlar. Sebebi ise eve geldiklerinde geç hoşgeldin demişim. O gün oğlum hiç uyumadı doğru düzgün ne gece ne gündüz. Gaz damlasını verdikten sonra hoşgeldin dedm. Öğlen yemek yememişim saat olmuş 5. Sizce normal değil mi geç hoşgeldin demem ki gaz damlası vermek ne kdr oyalayabilir beni. Habersiz gelmişsin zaten gelininle beraber
Prima pampers ve prima premıum care arasındaki fark ne biliyo musun queenDarılası varmis onun bahane olmus
Amaaan zırrt keyfine bak bosver
Prima pampers ve prima premıum care arasındaki fark ne biliyo musun queen
Sakîn öyle birsey yapmaBu arada hayatimda ilk kez leslie yapacam cok heyacanliyim ama mil mil gidiyor galiba 1 den mi baslamam lazim nasil yapayim ya da direk nirvanaya cikip spor hayatim ayni gun baslayip bitsin mi
Yolarım ben onuEşimin yengesi bana darılmış arkadaşlar. Sebebi ise eve geldiklerinde geç hoşgeldin demişim. O gün oğlum hiç uyumadı doğru düzgün ne gece ne gündüz. Gaz damlasını verdikten sonra hoşgeldin dedm. Öğlen yemek yememişim saat olmuş 5. Sizce normal değil mi geç hoşgeldin demem ki gaz damlası vermek ne kdr oyalayabilir beni. Habersiz gelmişsin zaten gelininle beraber
Sakîn öyle birsey yapma
1 den basla
Sen onun 1 dediğine bakma o bile yoruyoBu arada hayatimda ilk kez leslie yapacam cok heyacanliyim ama mil mil gidiyor galiba 1 den mi baslamam lazim nasil yapayim ya da direk nirvanaya cikip spor hayatim ayni gun baslayip bitsin mi
Olay nasıl oldu bilmiyorum amaEşimin yengesi bana darılmış arkadaşlar. Sebebi ise eve geldiklerinde geç hoşgeldin demişim. O gün oğlum hiç uyumadı doğru düzgün ne gece ne gündüz. Gaz damlasını verdikten sonra hoşgeldin dedm. Öğlen yemek yememişim saat olmuş 5. Sizce normal değil mi geç hoşgeldin demem ki gaz damlası vermek ne kdr oyalayabilir beni. Habersiz gelmişsin zaten gelininle beraber
Bakma 1 dedigine hamlamis oluyor insan ilk başladığındaKac gun yapmam lazim cigerim bunu 1 i yani bakalim ikizler burcu kadini ne kadar dayanacak yarin baska bir sey ile cikarim karsiniza
Benimki evlere senlik evde ekmek kalmadigi icin buzlukta kruvasan vardi onu yedm:) icine dil peyniri ve pastirma ayiptir soylemesi. Bir de yumurta. Cok guzel diyet dimi:) ama kruvasanim ozel karabugday unundan yapilma ordan kurtariyo da tabi yagi evlere senlik. Bi de azcik tahin ve 2 3 tane ceviz yedm tahin cok gzl sut yapiyo bence. Kahve yanina da bir adet hurma. Bu malesef benm diyetim degil normal bi kahvaltm oldu oglen ve aksam dengeleyecegimSabah ispanakli yumurta cay ve zeytin yedim.Ekmek yok ama zeytin adet sayisini 20 den sonra saymadım ne olacak zeytine olan zaafim
Dün gündüz toplasan 1 saat belki uyumuştur. Durmadı da. Sütümde dünden beri az sanki anlamadım. Doymuyor mu falan derken biberonla sağdığım sütü verdim içmedi doğru düzgün. Emzirdim arkasından. Sonra akşam banyo yaptırdım az daha emdi uyudu. 8 de uyudu gece 1 de kalktı. Her zaman bu kadar uzun uyumuyor. Dedim demek ki karnı toktu. Kafam rahat etsin diye bestlak damla almak istiyorum. Uyku sersemi güzel emiyor, gündüz memeyi bırakıyor tutuyor emiyor etrafa bakıyor anlamadım valla
Ya benim kalçamla, göbek var. Oralar erise tamamSenin kilon güzelmiş be rossecim boş ver şal gitsin
Sen onun 1 dediğine bakma o bile yoruyo
Bakma 1 dedigine hamlamis oluyor insan ilk başladığında
Artık 1 kolay gelmeye başladığında
2 ye gecersinben oyle yapmıştım vaktiyle de sıkılıyorum ben ya
Yurumek en guzeli
Ya benim kalçamla, göbek var. Oralar erise tamambasenler rahatsız ediyor beni
Bırak ya düşüncesizler takma kafana. Uykusuzluktan, çocukla ilgilenmekten kafam duruyor benimde artık. Hoşgeldin demeyi de unutabilirdin. Geçen diyorum tek yaptığım iş kızımla ilgilenmek kafayı çalıştıracak bir işim yok bunaldım her gün aynı. Kendin yorgun bitkinsen karşı tarafı nasıl hoş tutabilirsinEşimin yengesi bana darılmış arkadaşlar. Sebebi ise eve geldiklerinde geç hoşgeldin demişim. O gün oğlum hiç uyumadı doğru düzgün ne gece ne gündüz. Gaz damlasını verdikten sonra hoşgeldin dedm. Öğlen yemek yememişim saat olmuş 5. Sizce normal değil mi geç hoşgeldin demem ki gaz damlası vermek ne kdr oyalayabilir beni. Habersiz gelmişsin zaten gelininle beraber
Aynı benKac gun yapmam lazim cigerim bunu 1 i yani bakalim ikizler burcu kadini ne kadar dayanacak yarin baska bir sey ile cikarim karsiniza
Malesef cnmAnamm gecmis olsun bebegede mi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?