Bizde yeni çıktı sadece uykulu halde ve ayakta emiyorBebegi sadece ayakta gezerken emen var mi benim enteresan cocugum gibi..
Kafana takma canımYa sorma benim bu yüzden sütüm kesildi. Kafasının büyümesi normal ise bingildagin çok önemi olmuyormus. Sağlık ocağı hemşiresi demişti. Gerçi internette ki videolara bakarsam 3 ay sonra kapanması normal diyorlar.
Valla aynen oyleMaymuna çevirdiler resmen parmak kadar uşaklar.
Valla aynen oyle
İns bugün uyur benimki bütün gece emdi
İh ih ih
Yine uyuyamadım
Aksama kadar yatıp uyumak istiyorum
Sebep için bir şey demediler canim. Erken doğum yaptım zaten belki ondandir. 4 .ay kontrolünde detaylı sorucam her seyiKafana takma canım
İna hic busey yoktur
Doğduğunda bile küçükmüş
Sen cok mu d vitamini aldin acaba
Sebebi icin bisey dediler mi
Benimkilerin d viti kesmişlerdi hemen
Geçen sefer bizde de sarılık geçmediği için detaylı kan testi istemişti , babası girdi labaratuvara ben disardaydim kaç kişi tuttular bebeğimi sesini duydukça dışarıdan ağladım . El kadar bebekle nasıl uğraşıyorlar büyük adam gibiBugün çok kötü oldum kızlar, oğlumun tiroit kontrolü için kan veriyorduk bir türlü damarını bulamadılar
İki elini de boş yere deldiler sonra bi de ayağından alalım dediler de en son ayağından alabildiler bayılacaktım neredeyse bir daha asla laboratuara ben girmem dedim eşime sen gireceksin
Oğlum ağlaya ağlaya helak oldu
Bir de elinin parmaklarını morartmışlar nasıl tuttuysa artık avcunun içi bile kıpkırmızı
İş bilmeyenleri oturtmuşlar oraya sinir oldum çocuğumun her yerini deldiniz diyorum bi de pişkin pişkin o zaman doktora söyle de almayalım kanını diyor aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum..
Off ztn beni de en cok o uzuyo acaba neresi agrio bogazi mi agriyodr eklemleri mi agliyodr gunlerdir ilk kez dun gece guzel uyudu hatta masallahlik uyudu onceki gunler hep aglamali surekli uykusu bolunuyodu kucagmdan inmiyodu kesin bi yerleri agriyodu yavrumunEvet canım ben oldum maskesiz emzirdim hepte yanımdaydı onada geçti. Sadece emzirdim ama ateşi çıkmadı. Öksürük ve geniz akıntısı oldu. Serumla temizleyip sık sık emzirdim. Birde ben sürekli otlar içtim. Onada bir çay kaşığı ıhlamur suyu içirdim boğazı ağrıyordur kıyamadım.
aynen ben. benimkide sağolsun kaka çok yapıyor ama az emiğinden bende doymuyor sanıyorum.Ya kakası çişi de yapıyor ama hala emin olamıyorum yani. Bu arada doyma göstergesi olayına bayıldım
kaka hergün yapması önemli değil diye biliyorum. ama kaka yapıncada çocuk doyuyor diyorlar. sanki bende kaka çok yapınca kilo almayacak gibi hissediyorum. bende aylık kontrolleri iple çekiyorum kilosu boyu nasıl diye.Çok iyi olurdu valla göstergekızımda çişini yapıyor sürekli, kakayı her gün yapması mı lazım? Gerçi günde 2 kere gece de 1 kere falan yapıyor. Valla yıldım artık ay sonu gelsede kilosu normal mi baksak rahatlardım.
acı ben çok yemiyordum zaten. ama acının süte geçtiğini duyduğumdan beri pek pul biber karabiber kullanıyordum. ama geçen dışarıda yemek yerken dikkat etmeden acı istemişim. yedim bir farkta göremedim bebekte. sende dene bence.Bu arada kizlar acı yemeye yavaş yavaş başladınız mı?
yazık çok üzüldüm. aşı yapılırken bile insanın içi kaldırmıyor. birde bebeğin her yerini delmişler. zaten el üstü iğne gerçekten çok acı verici bir şey. hemşire laf sokacağına bebekten nasıl kan alınır onu öğrenseymiş. bizim kurumda da bebek hemşireleri oluyor. onlar gerçekten uzman oluyorlar. hatta bana sezeryan sonrası bir hemşire geldi iğne yapmaya ben bebek hemşiresiyim elim çok hafiftir dedi. gerçekten de çok haklıydı iğneyi ne zaman yaptı hiç hissetmedim. normlale iğne fobim var benim.Bugün çok kötü oldum kızlar, oğlumun tiroit kontrolü için kan veriyorduk bir türlü damarını bulamadılar
İki elini de boş yere deldiler sonra bi de ayağından alalım dediler de en son ayağından alabildiler bayılacaktım neredeyse bir daha asla laboratuara ben girmem dedim eşime sen gireceksin
Oğlum ağlaya ağlaya helak oldu
Bir de elinin parmaklarını morartmışlar nasıl tuttuysa artık avcunun içi bile kıpkırmızı
İş bilmeyenleri oturtmuşlar oraya sinir oldum çocuğumun her yerini deldiniz diyorum bi de pişkin pişkin o zaman doktora söyle de almayalım kanını diyor aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum..
ben unuyla hiç denemedim. olmadı un alırsam öylede denetyim. bende kırmızı mercimeği ıslatıyorum 1 gün kadar ertesi gün senin saydığın malzemeleri birde lor peynir koyup pişiriyorum.Aynen bende 3 hafta ekmek yemedim verdim 4 kilo bu hafta durdu çünkü azda olsa yiyorummercimekten yapılan zor ama unuyla çok pratik 3 malzemeyi karıştırıp fırına atıyorum. Yoğurt yumurta yağ un, birde dereotu ile çörekotu ekliyorum süper oluyor. Bir tepsi yapıp dilimleyip buzluğa koyup kahvaltıda öğlen çıkarıyorum 20 gün yetiyor nerdeyse
Zeytini eşim de fazla koyuyor tabağıma geri koymaya üşendiğimden yiyorumSabah ispanakli yumurta cay ve zeytin yedim.Ekmek yok ama zeytin adet sayisini 20 den sonra saymadım ne olacak zeytine olan zaafim
Tam olarak ölçüleri ne? Bende yaparım müsait zamandaAynen bende 3 hafta ekmek yemedim verdim 4 kilo bu hafta durdu çünkü azda olsa yiyorummercimekten yapılan zor ama unuyla çok pratik 3 malzemeyi karıştırıp fırına atıyorum. Yoğurt yumurta yağ un, birde dereotu ile çörekotu ekliyorum süper oluyor. Bir tepsi yapıp dilimleyip buzluğa koyup kahvaltıda öğlen çıkarıyorum 20 gün yetiyor nerdeyse
KıyamamEki Görüntüle 3026794 Eki Görüntüle 3026795
Parmakları mor ve şiş fotoğrafta morluk pek belli olmamış özellikle yüzük parmağı baya şiş
Avuç içi kıpkırmızı kan oturmuş gibi fotoda göründüğünden daha kötü öyle söyliyim sargı beziyle kapalı olduğu için eve gelince fark ettik.
Dün gündüz toplasan 1 saat belki uyumuştur. Durmadı da. Sütümde dünden beri az sanki anlamadım. Doymuyor mu falan derken biberonla sağdığım sütü verdim içmedi doğru düzgün. Emzirdim arkasından. Sonra akşam banyo yaptırdım az daha emdi uyudu. 8 de uyudu gece 1 de kalktı. Her zaman bu kadar uzun uyumuyor. Dedim demek ki karnı toktu. Kafam rahat etsin diye bestlak damla almak istiyorum. Uyku sersemi güzel emiyor, gündüz memeyi bırakıyor tutuyor emiyor etrafa bakıyor anlamadım vallaAç olsa uyuyamaz 15-20 dk da uyanır. İstemediğinde yatırıyorum uyanıyor, uyku sersemi içiyor o zaman normal uykusuna geçiyor
Çok aç olsa hiç uyumaz,yarı aç yarı tok diyorum o yüzden
Rota aşısı var, kontrol de onu yaptırtacağım. Menenjit aşılarına ne zaman başlarız karar vermedim doktora danışacağım.Tülperde’nin doktoru 1 yaşından sonra tek doz tavsiye etmiş menenjit aşısını.Kizlar Üçüncü ayda asimiz var mi
Banada böyle dedi her seferinde kayınvalidem aç bu bebek , doymadımi acaba ,ne zaman emzirecen ? Sürekli bu sorulari vardı bizimle kalırken . Bebek bu ya aglayamazmi onun gözünde tok bebek konforlu ve aglazmaz hiç aç olsa ağlar . Bebeğim çok şükür gelişimi yerinde kilo alımı güzel daha ne istiyor anlamadım . Bir gün masaj yapıp losyon sürüyordum oğlum ağlamaya başladı daha emzireli 45 dk olmuştu uyumamış ti. Bende sırtına masaj yapayım dedim sırt üstü yata yata yorulmustur diye . Neyse bebek ağlamaya başladı geldi ay ben dayanamiycam biberon vericem aç bu çocuk doymadı dedi . Gitmiş dolapdeki sütü ısıtıyor . Ben tabi çıldırdım sürekli aynı laflar dedim sana göre hep bu çocuk aç ağladımi aç diyorsun madem doymuyor neden kilosu iyi herşeyi yolunda ilerliyor dedim . Söylendi söylendi ertesi gün gitti . Hep kendileri haklı bakarsanYine üstümden kamyon geçmiş birgun
Hic durmadı ya
Ev isleri bi yandan büyükte olsa iki cocuk daha
Dersleri vs takip et
O kadar yorgunumki
Güya bugun kendim icin spor filan yapacaktım
Sadece bebeye bakmak olsa zevkle. Bakacagim ama dağınık bir evde oturmak beni zihnen fena yoruyor
Birde telefonda bile cocugun ac oldugunu iddia eden annem bile olsa sinirleniyorum
Tombis bir bebek zaten
Ac o ac emmek istiyor lafini duydugumda
Sanki hic cocuk buyutmedik
Bebek sanki sadece acsa agliyor
Dün bana sabahtan akşama hiç iş yaptırmadı sıfır . Hep yanında tuttu. Akşama babası geldi vardiya değiştirdim artık yeter dedim ütü yaptım üstümden nasıl yük kalktı anlatamamMaymuna çevirdiler resmen parmak kadar uşaklar.
Senin kilon güzelmiş be rossecim boş ver şal gitsinZeytini eşim de fazla koyuyor tabağıma geri koymaya üşendiğimden yiyorumbugün 5 i geçmeyeyim. Öğünlerde 1 dilim çavdar ekmek yiyorum. Benimde ekmeğe zaafım var Gece yarı aç uyudum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?