2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar 5. hafta ataklarınız nasıl geçmişti? Bizimki zaten memeyi yeni yeni tutmaya başlamıştı sürekli sağarak veriyordum öncesinde. 5. Hafta atağıyla yine emmek istememeye başladı. Daha doğrusu bir3-5 dk çekiyor hazır sütü sonra asla çekerek getirmeye uğraşmıyor ama açlıktan da ağlıyor. Biraz buzdolabından biraz sağarak 120 cc topladım verdim dün gece ağlaya ağlaya yalanarak uyudu. Çok anormal geliyor bu tavırları. Meme isteyip memede kalsa anlayacağım duygusal ihtiyaç diyeceğim ama memede de kalmıyor itiyor eliyle. Doktor kontrolüne de 8 gün var önceden mi götürmeli bilemedim.

Bizimki uyumuyor bir kaç gün önce mememle kavga etmeye çalıştı biberonla içmek kolay geldi o yüzden sagmayi bıraktım sürekli meme veriyorum unuttu biberonu . Ama uykusu eskisi gibi değil yarım saatte bir uyanıyor sallayarak uyutmaya çalışıyorum. Sürekli gözleri açık etrafı izliyor. Ben atak haftasında olduğunu düşünüyorum. Normalde aralıksız 2 saat uyurdu

Ay kızlar bebem dönmeye başladı koltukta yuvarlanıyor Doğduğu ilk günler geliyo aklıma bunu söylemem sanıyodum ama şimdiden özledim o hallerini valla büyüdü resmen

maşallah küçük kuzuya.
Ben de eski hallerinden bahsederken bebekliğinde şöyleydi, bebekliğinde böyleydi diyorum koca çocuk olmuş gibi gözümde

Sağsan ayrı dert sağmasan ayrı dert valla sağa sağa tazyikli gelmeye başladı fışkırıyo o da emmek istemiyo itiyo ama aç zır zır ağlıyo mecbur ya sağılano veriyom ya da mama zaten benmki de alıştı cok cok gelmesine sol memem hiç full dolmuyo hep yumuşak onunla asla uğraşmıyo

Aynen canım benimki de yumuşaksa asla uğraşmıyor e artık ilk günlerdeki gibi sert de olmuyor hiç hele akşama doğru kuruyor iyice resmen. Ne yapacağız bilmiyorum.

Ayy ben kaçamak yaptım eşim bana sürpriz yapıp çiğ köfte dürüm almış ve ben yedimpişmanım
Afıyet olsun sekerım, lohusayız biz abartmadan yiyebiliriz bence. Süt çeker der kayınvalidem hep. Ek gıda sonrasında biraz daha nefsimi terbiye etmeyi dusunuyorum

Ayy ben kaçamak yaptım eşim bana sürpriz yapıp çiğ köfte dürüm almış ve ben yedimpişmanım
Bulgurdan yapılıyor sonuçta bence kaçamak sayılmaz
Ben de akşam isyan ettim ya biri çıkıp akşam yemeğini icat etti diye her akşam yemek yemek zorunda mıyız gibilerinden saçmalarken eşime aslında hiçbir şey yapasım yoktu öyle bahaneler buldum yemek yapmıcam dedim mercimek köftesi yaptım baya da yedim yanında bol turşuyla

Ha ha bende bugun uzaklara dalmışken
Yemek yemekten (aslında yapmaktan) bıkmış olduğumu uzun uzunnn düşündüm
Esim yoktu soylenemedim
Daha ne olsun
Bazen bir mercimek köftesi ayran yeter
Hatta bebeyle onu bile buldularsa sukretsinler
Esim aksam yemege gelmeyecekse hemen menümüz mercimek koftesi filan oluyor
Cocuklqr cok seviyor(esim sevmez) yemekten saymaz yani doymuyor adam napsin
Hic ses etmez ama peynir zeytin ister üstüne
Birde kek yaptıysam oh miss cocuklar bayılıyor

Benimki de doymaz öyle geçiştirmelerle ama laf da etmez en azından önüne ne koyarsam yer. doymamış zaten gece gece markete gitti bisküvi falan alcam diyo getiriyim mi delirdin mi sen dedim diyetteyim ya dışarda yemiş gelmiş
İyi oluyo arada akşamları yapıyorum ben böyle mercimek köfte, makarna salatası ya da kısır falan benim kızım da seviyo.

Sorması guzel
Ben gecen sene ölümüne diyetteyken
Agzima zinhar sürmüyordum
Ama teklif etmezsede
Trip atiyordum yazik bak
Seni düşünmüş karnını doyurupta gelmis
Gecen oglum detoks suluguma bakip anne yine diyet yapsana ne guzel günlerdi diyor yesil yesil sulari içiyormuşum
Butun cikolata haklarimida ona veriyormusum

Bende gece gece yemek yedim akşam yemeği yemedim bütün gün kucağımdan inmedi eşim işte yemek yok 12.30 gibi gelince çorba kaynatır içerim dedim iş uzamış 1 2 saat geç çıkcaz diyince dayanamadım mantarlı kaşarlı yumurta yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…