2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Buzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?

Asi bizde çok fena huzurluzluk yaptı. Yavrum inliyo sürekli, kaç gün sürer sizce bu huzursuzluk halı.

Peki oda sicakliginda duruyor su an. O sekilde verbilir miyim? Yazik cok guzel yagli sut cozdurdum, bebek 10 gunlukken sagdigim, kiyamiyorum atmaya.
Oda sicakliginda da verebilirsn
Gecenlerde biri burada tablo paylasmisti emzirme danismaninin verdigi. Cozuldukten sonra 24 saat icinde verilebiliyor. Herkes at demis ama ben boyle biliyorum

Oğlum bu gece hiç uyuyamadı gazdan saatbaşı uyandı ne zaman bitecek bu gaz sancıları
İyi gibiydi aslında öyle olunca gaz damlasını vermiyordum bir haftadır ama geri başlasam iyi olacak sanırım.

Oda sicakliginda da verebilirsn
Gecenlerde biri burada tablo paylasmisti emzirme danismaninin verdigi. Cozuldukten sonra 24 saat icinde verilebiliyor. Herkes at demis ama ben boyle biliyorum
gebito Emzirme danışmanı whatsapptan atmıştı bana yakın zamanda

Eklentiler

• 4314890F-10A7-42FF-B4D7-35804E68EBB5.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
Oğlum bu gece hiç uyuyamadı gazdan saatbaşı uyandı ne zaman bitecek bu gaz sancıları
İyi gibiydi aslında öyle olunca gaz damlasını vermiyordum bir haftadır ama geri başlasam iyi olacak sanırım.
Kızım da her sabah 06:00-06:15-07:30 ıkınmaktan uyuyamıyor kakasını yapmaya çalışıyor. Kurulu saat gibi her sabah böyle. Bu gece bir de gazını çıkartmama rağmen aynısı oldu. Gece sıkıntı yok biraz kıvranıp uyuyor, sabah olanlar oluyor

Sabah 7:30 da emzirdim 9:30 da uyuttum sallayarak. Acaba kaçta acıkıp ağlar onu deniyorum gündüz acıkma aralıklarını çözmeye çalışıyorum 2 saatten uzun mu tok duruyor acaba gündüz

Gündüz kesintisiz bir saat bile uyumuyor 2-3 saatte bir uyumak istiyor belli yani huzursuzluğundan esniyor esniyor emerken uyuyor yerine koyunca uyanıyor ya da azıcık ses olsun hemen açıyor gözünü çok hassas uykusu

Sabah 7:30 da emzirdim 9:30 da uyuttum sallayarak. Acaba kaçta acıkıp ağlar onu deniyorum gündüz acıkma aralıklarını çözmeye çalışıyorum 2 saatten uzun mu tok duruyor acaba gündüz
Aslında 3-4 saat durabilirler ama sırf açlık için istemiyorlar işte memeyi.
Ben bazen sırf oturup dinleneyim diye veriyorum memeyi onun dışında sırf ayakta kucağımda çok yoruldum artık.

Gündüz kesintisiz bir saat bile uyumuyor 2-3 saatte bir uyumak istiyor belli yani huzursuzluğundan esniyor esniyor emerken uyuyor yerine koyunca uyanıyor ya da azıcık ses olsun hemen açıyor gözünü çok hassas uykusu
2 3 saat cok degil mi ztn onun ayakta kalmasi icin? Ben maks 1.5 saat uyanik tutuyorm azcik huysuzlandi mi hemen pispis. Bazen 30 dakka bazen 2 saat uyuyo ama mutlaka uyutuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…